De communicatie via internet erg handig.
- De informatie via het internet dossier was makkelijk en handig. - Niet duur - Snelle afhandeling
Ontvangst door de medewerker op kantoor was allervriendelijkst.
Online dossier werkt heel prettig. Altijd alle stukken bij de hand. Medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en snel. Notaris heeft veel kennis en denkt mee. Van harte aanbevolen!
Vriendelijke contact persoon (mevr. de Jager).
Ik vind het kort door de bocht dat u rente betaalt over 21000 euro maar niet over her hele bedrag van 214.757.91 omdat ik daarover weer had moeten onderhandelen. Ik heb dat niet zo begrepen. Groet J. Planije
bakje koffie
Het telefonisch contact was netjes en duidelijk.
Vlotte, duidelijke en correcte wijze van werken, geen gedoe, precies wat ik verwacht van een moderne notaris
Qua planning verliep het proces naar behoren
Gemoedelijk
Vlotte en deskundige behandeling. Zakelijk en to-the-point
Prima beoordeling, deskundigheid en afwerking van zaken tegen een redelijk tarief
Kan niet op website komen. Zou verholpen worden. Is echter niet gebeurd.
het is prettig dat alles online beschikbaar is 24-7 en dat je niet met papieren aan de gang hoeft te gaan.
Al jaren verzorgt notaris Ottens mijn notariële zaken. Ik ervaar dit notariaat als zeer deskundig en betrokken en krijg gevraagd en ongevraagd adviezen.
Per telefoon werd ik steeds heel netjes geholpen. Fijn dat we uiteindelijk toch 's avonds terecht konden!
Goed advies en vriendelijk
Correcte afhandeling van de transactie van de garage. Je krijgt een mail dat er nieuwe documenten beschikbaar zijn. Dit werkt ook sneller dan de post.
geen
Relatief snel antwoord op vragen per e-mail.
Bij t verkoop van het huis werd het geld verdeeld tussen mijn ex en mij. Dit werd erg zorgvuldig gedaan. Je papieren in je mail zodat je ze altijd bij je hebt