Snel, goedkoop, eigentijdse communicatie
goede afhandeling
Het was tot het laatst toe een race tegen de klok, maar mijn complimenten aan de medewerkers en hun inzet om het tot een goed einde te brengen. Bedankt hiervoor
Bij vragen een duidelijk antwoord die ook voor een leek te begrijpen is.
Zeer correcte afhandeling.
De uitleg was zeer duidelijk. Dat was erg fijn want het wa voor mij en mijn partner de eerste keer dat we een dergelijk gesprek hadden. We zagen er best tegenop, maar al met al viel het 100% mee.
Alles staat op internet, makkelijk te vinden.
Het positieve van Valleinotaris is dat je alle documentatie digitaal krijgt. Maar dat je, als je een vraag hebt, altijd kunt bellen (of even langskomen op kantoor). Wij werden dan steeds goed en vriendelijk geholpen.
Snel en zakelijk. Via internet werkt prima
goed en deskundig afgehandeld en een paar adviezen meegekregen om over na te denken.
probleem werd netjes op tijd opgelost
We hebben alles als zeer positief ervaren
Snelle service, duidelijke afspraken en op locatie een prettige ervaring.
Tijdens oversluiten hypotheek werd het testament ook nog even doorgelopen.