Zeer klantgericht

Fijne afstemming over levering en wanneer de chauffeur onderweg was. Zeer vriendelijke chauffeur!

Top wissel van auto

Goede wissel van auto dankzij chauffeur. Helaas bevat de auto wel een storing en dat verrast mij aangezien de auto al even stil stond. Daarnaast is het prima geregeld.

Netjes afgeleverd, beetje onhandige communicatie

Uit de sms die ik één dag vantevoren kreeg, bleek dat de auto om streeks 9.00 wordt afegevelerd. Uiteindelijk was het 11.35 uur.

Uitstekende levering.

Geen problemen met levering, nette levering, aardige persoon. Snel en makkelijk.

Waardeloos

De tweede auto die door koopman is bezorgd. De tweede auto die binnen dezelfde week kuren vertoond en naar de garage moet. Waar gewoonweg geen tijd voor is. En aangezien ik daar dan in middle of now where sta moet ik zelf maar terug zien te komen omdat er geen vervangend vervoer wordt geregeld is de service uitermate teleurstellend .

Heel goed geregeld

Hele fijne service, denken goed met je mee.

Netjes afgeleverd

De man die de auto kwam afleveren heeft dit netjes gedaan. Erg vriendelijk en beleefd.

Weer matige sleutels

Zeer kundige aflever werknemer! Er zat maar 1 sleutel bij de auto gaf hij aan. Vond er echter nog 1 in het handschoenenkastje, maar dan in haast onbruikbare staat (fysieke deel afgebroken). Dit is de tweede auto van Koopman waar er gedonder is met de sleutels. Ronduit storend. Stop aub met de net promotor score - 99% van de invullers heeft nooit gesprekken over de aflever partij van hun leaseauto

Auto is top afleveren ging wat moeizaam

Auto was niet geheel schoon , er was in gegeten. Afspraak was tussen 14-16 uur , helaas 17:30 geworden

Afgesproken tijdstip niet nagekomen

De afspraak was om de auto tussen 10 en 12 uur op te halen. Echter is deze pas rond 14 uur opgehaald zonder enige berichtgeving dat het later werd. Ondanks dit zou ik Koopman nog steeds aanraden, want het afleveren ging soepel en volgens afspraak.

Goede en snelle service

Tweede keer dat Koopman een leaseauto heeft afgeleverd bij mij en de afhandeling was snel gebeurd. Beide keren zijn de chauffeurs erg vriendelijk en bekwaam geweest.

Goede ervaring

Verliep allemaal goed. Kreeg een sms'je toen de chauffeur onderweg was, en nog een belletje toen de chauffeur in de buurt was. Dat belletje was wat minder goed te verstaan, dat lag denk ik aan de verbinding. De chauffeur was vriendelijk, en gaf nog wat uitleg over de auto. Auto had wel lage bandenspanning bij een van de banden, dat was gebeurd vlak voor afleveren waardoor de chauffeur er niets aan kon doen. Band zag er verder ook gewoon goed uit, dus is allemaal geen probleem. Daar rij ik binnenkort gewoon nog even voor langs de dealer.

Good!

Prima service!

Duidelijk en keurig volgens afspraak

Van te voren keurig een sms ontvangen en een belletje hoe laat de auto afgeleverd werd. Duidelijke communicatie en prima service!

Auto voor de deur afgeleverd

Nadat ik de auto had uitgekozen, werd er snel contact opgenomen om een afspraak in te plannen. Er werd meegedacht over een goede dag en tijd. Chauffeur kwam op afgesproken tijd op locatie en belde ook ruime tijd van te voren. Misschien wel een beetje te veel van te voren sms voor half uur, maar beter te vroeg dan te laat ;) Auto kende ik al, dus een uitleg was niet nodig. Vriendelijke jongen kwam de auto afleveren. Kortom, top service!

Goede aflevering, slechte schoonmaak

De auto was verre van schoon, met name van de binnenkant die gereinigd zou moeten zijn. Daarnaast miste er 1 sleutel en was de vorige eigenaar nog ingelogd op het systeem, dit zorgde er voor dat ik heel veel zelf moest regelen en dat kost veel tijd

Een geweldige service

In een zeer open lijn van communicatie werd ik ruim van te voren op de hoogte gesteld dat ik mijn auto kon verwachten. Alles werd duidelijk en vriendelijk uitgelegd over wat er moest gebeuren. Daarna de auto`s omgewisseld en nog een bakje koffie gedaan. Zeer tevreden!

Een zeer prettige ervaring.

Voor de start van de onboardingdag werd mijn leaseauto afgeleverd bij een parkeerplaats in Utrecht, waar ook de onboarding dag was. Alles was in orde en de benodigde stukken zijn ontvangen. Zeer prettige ervaring voor mij.

Tevreden

Tevreden

Kwaliteit van aflevering goed, communicatie had vanuit Koopman meer pro-actief gekunt

Nadat de keuze van mijn auto bevestigd was, heb ik aantal weken niets van Koopman vernomen. Toen ik zelf belde, werd ik netjes en vakkundig geholpen, maar werd gezegd dat de auto over 3 weken gereed zou zijn vanwege een schadeherstel. Vervolgens hoor ik 7 weken lang niets. Uiteindelijk bel ik zelf weer. Wederom keurige jongen aan de telefoon, die geeft aan dat het nog een week zal duren omdat men zit te wachten op een specialist. Een week later komt het bericht dat de auto klaar is dan ook. De auto was schoon en keurig, de aflevering netjes en professioneel. Enige aanmerking is dat het bandenspanninglampje slechts een uur na aflevering begon te branden - zou fijn geweest als Koopman beter de bandenspanning had gecontroleerd. Maar is te overzien. Mijn grootste tip voor Koopman is dus: communiceer meer pro-actief met de afnemer. Stuur updates. Neem contact op met de klant als de aflevering vertraagd is, dan kunnen we daarop anticiperen. En voor klanten van Koopman: wacht niet af, pak de telefoon op.

Heel vriendelijk en prettig

De man die mijn auto bezorgde was gronding in uitleg van nieuwe auto, als de procedure en zeer vriendelijk. Echt heel prettig!

Goede service!

De auto was goed bekeken en het was vriendelijke man. Hij belde mij van te voren met de tijd die hij er zou zijn.

Vriendelijke mensen, auto kon beter

Ook al was het lang wachten op de aflevering door drukte bij de schadehersteller, het contact met de medewerkers was zeer positief. Ook de chauffeur die de auto kwam brengen was vriendelijk en stipt. De auto was echter niet bepaald schoon van buiten, met name velgen waren erg vies (van binnen was goed). Daarnaast zit de tankklep niet helemaal goed en heeft de auto een vervelend fluit geluid bij de A-stijl tijdens het rijden. (inmiddels afspraak voor gemaakt bij dealer).

Geen eindcontrole

Ik heb een leaseauto mogen ontvangen waarvan een sleutel niet functioneert en een halve fles olie bij in moet. Controleert niemand dit van te voren? Ook hing er een vreemde lucht

Ruitenbeek 9

3881LW Putten