De auto kwam later als aangegeven

In de stoelzak achter de bestuurders stoel zat een gebruikt maatverband, dat is een soort van smerig Vergeleken met de auto die ik heb ingeleverd na 4 jaar en 175.000 km (en die is met een vergrootglas bekeken) waren een behoorlijk wat zichtbare punten zonder vergrootglas, en dat is wel jammer Ik weet niet of er een reparatie set voor de banden in moet zitten, deze was in ieder geval niet aanwezig

Netjes op tijd afgeleverd

Ik werd een uur van te voren gebeld en toen de bestuurder in de buurt was werd ik weer gebeld. De auto is netjes af afgeleverd. Daarna nog uitgebreide inspectie gehad en gedocumenteerd. Auto was wel een beetje vies, maar kwam door een vogel onderweg

Good experience

The experience I had with Koopman was good, there could be more communication during the period to understand the expected delivery date but happy overall.

• Would you recommend us? Yes

Geduld is een schone zaak

Door het weer was er vertraging opgelopen met het leveren van mijn auto. Hierdoor krijg ik op het moment dat de auto uiterlijk geleverd zou worden pas een belletje dat er vertraging is en dat ze er in een half uur zijn. Volgende keer zou het prettig zijn als ik een update krijg over de levertijd.

Prima, netjes en op tijd

Prima, netjes en op tijd!

Prima aflevering van de leaseauto

Bezorging zou plaatsvinden tussen 12-15 uur. Jongeman was er rond 14.50 uur en heeft mij prima geholpen. Had zelfs de auto nog gewassen. Binnenkant van de bestuurders kant was de vloer niet helemaal schoon.

Op tijd en goed afgeleverd

Op tijd en goed afgeleverd

Op tijd, keurige collega die de auto netjes heeft afgeleverd

Op tijd, keurige collega die de auto netjes heeft afgeleverd

Heel goed

Veel updates mbt de aankomsttijd, makkelijke overdracht.

geen

geen

Echter zit er een fout in de navigatie. Er zijn gekleurde vlekken te zien in de navigatie. Hierdoor moet ik als nog langs de autodealer om hier naar te laten kijken.

Niet op de afgesproken tijd

1. Auto moet bij levering gelijk een onderhoudsbeurt. 2. Levering zou tussen 14:00 en 16:00 uur plaatsvinden, de chaufeur was om 11:45 al op locatie, waardoor andere afspraken verplaatst moesten worden.

Prettige en nette service

Niets aan toe te voegen verder

Prima levering en leuk gesprek!

Leuk gesprek gehad bij de levering en meteen een rit gemaakt om de Koopman collega naar zn volgende locatie te brengen.

Matig

Auto heeft een hele rare geur binnen in het interieur. Lijkt niet gereinigd. Ook is er geen communicatie geweest dat ik zelf met Leaseplan contact moet hebben om de andere auto in te leveren.

Soepele, perfecte levering

De ontvangst van mijn lease auto was uiterst soepel. De electische auto was nog even voor me opgeladen, en de chauffeur was uiterst behulpzaam en vriendelijk. Hartelijk dank!

De verkeerde auto is geleverd (long range model 3 ipv performance)

De tesla model 3 performance edition werd aangeboden in de pool, deze heb ik genomen maar kreeg een long range tegen een veel hogere fiscale waarde in een kleur die ik liever niet wilde. Had al een long range, nu eentje gekregen in een lelijke kleur die ook nog eens veel duurder is

Erg aardige medewerker. Netjes op tijd. Komen afspraken na. Zijn erg vriendelijk.

Nette afhandeling.

Netjes afgeleverd door een nette jongeman

Heel fijn!

Ik was zeer tevreden met de service!

Goede delivery, communicatie kan beter

Geen communicatie na het selecteren van de auto. Delivery heeft bijna 6 weken op zich laten wachten, zonder duidelijke communicatie. Uiteindelijke delivery was netjes. Verbeterpunten: 1 betere samenwerking met LP. Nu komen er twee mensen; de ene auto halen en de nieuwe brengen (dat is niet erg sustainable) 2. Betere comms (voorafgaand: de specs klopten niet met realiteit en daarnaast comms over aflevering zoals hierboven besproken 3. In lijn met punt 1: er waren zaken niet in orde (sleutel kapot), dit zou een betere CX zijn als dit ook meteen geregeld wordt en niet dat ik het opschrijf bij aflevering en vervolgens eea weer met Leaseplan moet regelen. 3.

Snel duidelijk en vriendelijk

Ouassima Ouarrich heeft ons op 30 december 2022 een super service met een snelle afhandeling verzorgd. Ze is professioneel en heeft ons uitstekend geholpen. Ondanks dat de aflevering niet optimaal was door afspraken die niet zuiver door de lease zijn opgepakt, heeft deze jongedame ons met een fijn gevoel achtergelaten. Een top service!

zeer prettig

zeer prettig

goed!

Ze hebben heel netjes mijn auto afgeleverd. Bedankt.

Ruitenbeek 9

3881LW Putten