Onhandige processen

Ontzettend raar dat mijn nieuwe auto gebracht werd en m’n oude auto via een ander proces opgehaald. Staat onduidelijk in de mail en überhaupt is dit een super omslag proces voor degene van wie de auto was. Auto kon ook pas een week later opgehaald worden terwijl m’n nieuwe auto er al was. Heel slecht Lag NIET aan de chauffeur maar aan het bedrijf zelf.

Goed en zeer correct

Op tijd en zeer vriendelijke chauffeur.

Auto goed afgeleverd, wel een heel ruim tijdslot waarbinnen de auto geleverd kon worden.

Topservice

Binnen één dag aan huis geleverd met een tijdvak van 2 uur. De auto was zo schoon alsof die af fabriek was. Contact met koopman was positief, vriendelijk en servicegericht. De chauffeur was ook vriendelijk en de overdracht was goed geregeld.

Auto goed afgeleverd.

Auto werd op tijd en goed afgeleverd. Afhandeling was snel en goed. Mooi!

Duurt veel te lang

Ik heb 2 maanden moeten wachten op mijn lease auto die al uit de pool kwam. 0 updates in de tussentijd en elke keer als ik belde kwam hij zogenaamd de week erop.

Professioneel, vriendelijk en servicegericht Telefonisch kan verbeterd worden. Betere informatie verstrekking en updates qua auto overdracht. Ik heb vijf weken moeten wachten. Prima, maar houd mij niet in het gewis.

De auto is in het interieur en exterieur schoon, onder de frunk nog veel blad aanwezig

Interieur van de auto was als nieuw. Echter bij het openen van de frunk kwam mij heel veel dor blad tegemoet.

it was easy and quick with a smile

it was really good

Schone en fijne auto afgeleverd zoals afgesproken.

Schone en fijne auto afgeleverd zoals afgesproken.

Top service

Aardige kerel en prima telefonisch contact.

Snelle levering, duidelijke communicatie

Auto te laat aangeleverd, niet in orde en zonnebril kwijt

Hi, een aantal opmerkingen: - Auto is te laat aangeleverd dan oorspronkelijk gepland, overdracht ging dan ook heel snel ivm drukte op mijn werk. - Ben mijn zonnebril in de dashboard van mijn afgeleverde auto (XV-410-D) vergeten, heb Koopman en Leaseplan gevraagd of ze mijn zonnebril konden terugvinden zonder positief resultaat - Heb mijn huidige leaseauto (J-831-NV) uit de pool gekregen, maar de zomerbanden die er nu onderzitten zijn aardig versleten, glijd enorm uit vooral in deze tijd en voel me niet veilig! Ik vraag me af hoe deze uit de keuring/onderhoud is gekomen. Hoop dat dit helpt om jullie dienstverlening te verbeteren.

Geloofwaardig

De auto is schoon geleverd op de afgesproken tijdstip.

Zat nog wel met wat vragen naderhand. Bijv. geen info over de winterbanden gekregen

Perfecte service

Fijn telefonisch contact, netjes afgehandeld en de auto ziet er netjes en schoon uit!

Mijn ervaring is zeer positief.

De auto is netjes binnen de afgesproken tijd afgeleverd en de persoon die hem kwam afleveren was zeer vriendelijk. De auto ziet er netjes en schoon uit.

Top service,

Goede service en op tijd

Aardige medewerker die mijn auto op tijd bracht, gewassen en wel.

Alles in orde

Kapotte en ongecontroleerde auto ontvangen.

De chauffeur gaf aan onderweg 2 keer stil te hebben gestaan ivm een storing in de bandenspanning en gaf mij het advies om even contact op te nemen met leaseplan. Na controle van de bandenspanning bleken alle banden te zacht waarbij de rechterachterband maar 1 bar aan druk had, simpelweg gevaarlijk dus (aanzienlijk langere remweg). Daarbij brandde het motormanagement lampje oranje, wat mij niet verteld is en waar ik zelf na overname van de auto achter mocht komen. Dit betekent dat ik mijn auto na het in ontvangst nemen rechtstreeks richting een autogarage kan brengen. Chauffeur was een half uur te laat terwijl er een aankomstrichtlijn is van 3 uur (tussen 09:00 en 12:00), eerder vertrekken dus. Zeer ontevreden.

Goede service en zeer tijdige aflevering

Ruitenbeek 9

3881LW Putten