erg goed

goede service en werk is netjes gedaan

Goed en snel gemonteerd. Vakwerk,

Tijdige levering en vlotte montage.

Vakwerk met gezellige monteurs!

Zie boven

Prettige samenwerking

Prettige samenwerking

Vakkundig en top werk

Via via bij comatherm gekomen. Goed advies in de winkel gekregen en bij het inmeten. Netjes geplaatst en achteraf ook nog twee dingen extra besteld. Als er nog iets veranderd moet worden weten wij jullie weer te vinden.

vakwerk

vriendelijk personeel

Vriendelijk, goed advies en informatie. Meedenkend, Comaterm aan anderen geadviseerd

Leveren goed werk!

Leveren goed werk af! Zeer tevreden

het waren ervaren vakmannen die geweest zijn

De mannen zijn twee dagen over de vloer geweest en wisten precies waar ze mee bezig waren.Ze waren vriendelijk en werkten ronduit schoonZulke vakmensen wens ik iedereen toe om over de vloer te hebben

Helemaal tevreden van begin tot einde

In het begin vondt ik de antwoorden op mijn mail te lang duren. Maar door de corona en rare vakantie periode begrijpelijk. Verder hele nette en vakkundig mensen gekregen om de kozijnen te komen plaatsen

alle aandacht voor maximale kwaliteit , zeer deskundig !

Monteurs werkte zeer netjes en zijn deskundig in hun vak. Geven goed advies hoe kleine probleempjes bij monteren kozijnen opgelost worden en staan open voor vragen en geven dan rustig uitleg. Als ze meerwerk doen, dan wat er op de offerte staat, wordt dit overlegt met de klant, zodat je achteraf geen verassingen krijgt bij de eind afrekening.

Punctueel, vakmanschap, goede service

Zie boven Vond sommige prijzen van de te vervangen delen wel aan de hoge kant.

Correct, maar contact opnemen ging zeer moeizaam.

Het was even wachten omdat er een verkeerd product gestuurd was. Dat leverde extra wachttijd op (vakantie zat er nu tussen). Jammer dat telefonisch contact opnemen eigenlijk niet mogelijk was en ik ook geen reactie kreeg op mijn mail. Uiteindelijk is de afstandbediening nu vorige week tóch nog geplaatst.

vakwerk

heel erg tevreden , mooie overkapping , netjes gewerkt, klantvriendelijk personeel, toppie !!

Mooi werk geleverd

Na een mis communicatie goed opgelost, vakmanschap van beide monteurs.

Goed afgewerkt en prima service

We lieten onze douche boven vernieuwen, tegels vloer en wand, nieuwe douche, erg mooi afgewerkt, nieuwe wastafel combi, uitstekende kwaliteit, mooi afgewerkt. Al en al een prima job.

Top bedrijf dat zijn afspraken na komt

Fijn bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Ze leveren eerste klas producten. In de showroom staat van alles en nog wat uitgestald dus je kan zien wat je koopt. Ook de informatie ter plaatse is helder en duidelijk. Levering liep iets uit maar is meteen gecommuniceerd. We komen er zeker terug voor ons volgende project

Zeer tevreden.

Ze hebben het werk goed uitgevoerd (voor zover wij dat nu kunnen beoordelen) en waren zelfs nog bereid de dakgoot schoon te maken. Na een goede regenbui weten we of het afdoende is, maar daar hebben we alle vertrouwen in. Het ziet er in ieder geval heel goed uit. Met vriendelijke groeten, fam Sebregts/Rombouts

Te veel beloofd

Het duurde heel lang voordat de schermen werden opgehangen ,ik had deze op 23 april opgemeten en uitgezocht ik heb verschillende keren gebeld om te vragen waar de offerte bleef, dit heeft bijna 4 weken geduurd, en mij was beloofd dat de schermen dan al zouden zijn opgehangen toen ik deze kwam uitzoeken. Ik heb een advies aan jullie bedrijf, beloof niets als je dit niet na kunt komen, want hierdoor ben ik niet tevreden. Ik ben een keer door iemand aan de telefoon niet fijn te woord gestaan, ik had al verschillende keren gebeld omdat het zolang duurde. Ik ben wel tevreden over het personeel die de schermen opgehangen hebben.

Prima monteurs. Aardig en vakbekwaam Netjes geplaatst Zeer blij mee.

Alles geheel volgens wens uitgevoerd

Ik heb alleen maar lof

Juiste afspraken en correct en vakkundig en vriendelijk personeel.

Over het algemeen goed

Na verschillende malen door Comatherm de afspraken verzet te zijn is j.l. de zijwand van onze serre geplaatst. Over het vakmanschap van beide monteurs waren wij zeer te spreken.

Snel en goed afgewerkt.

We ervaren Comatherm als een degelijk bedrijf. De service is goed en de afwerking prima. De afspraken worden goed nagekomen.

Goed bedrijf die kwaliteit leveren.

Goede prijs kwaliteit en het is goed geregeld van het begin tot het einde.

Ecustraat 1

4879NP Etten-leur