Teleurstellende route naar een mooie overkapping

Op een zaterdag zijn we bij u in de showroom geweest voor informatie over een nieuwe bedekking (glas) voor onze bestaande overkapping. Omdat we de nieuwe bedekking van onze bestaande overkapping in glas wilde, werd ons aangegeven dat voor een niet veel geld extra een hele nieuwe overkapping zouden hebben staan. Voorgerekend werd voor ons een overkapping van zo'n 3800. Na inmeten werd een offerte uitgebracht van 5100. Omdat we ondertussen het frame van de bestaande overkapping reeds afgebroken hadden, was er weinig keus voor ons, maar voelde we ons wel voor de gek gehouden. Na een bezoek aan uw showroom en de offerte te hebben doorgenomen, hebben we zelf gekozen voor een standaard kleur en hebben jullie nog marginaal iets met de prijs gedaan. Ik voelde me gehoord en heb jullie opdracht gegeven. Levertijd zou 6 weken zijn. Misschien sneller, maar er werd me toegelicht dat een negatieve inschatting beter is als een teleurstelling. We waren dan ook zeer verbaasd, dat de overkapping pas na 10 weken is geplaatst. Voor ons weer een afspraak waar jullie je niet aan gehouden hebben. Op de dag van de montage stonden de monteurs onaangekondigd al om 7u voor de deur. ivm de te verwachten warme dag. Op zich geen probleem, maar een bericht vooraf was fijn geweest. Deze dag toevallig niet, maar we hadden nog op bed kunnen liggen. Het resultaat van de plaatsing van de overkapping is goed, alleen begrijpen we niet zo goed waarom tijdens het monteren, gereedschappen en materialen in de bloembakken en op bloemen gelegd werden. Kortom, de overkapping staat goed, maar de weg er naar toe zorgt voor een wrange bijsmaak.

Heldere afspraken, fijne mensen prachtige veranda

Alles was helder goed voorbereid met een prachtig eindresultaat

Vriendelijk vaklui

Wij hebben rolluiken laten hangen .vriendelijke mannen die hun vak verstaan.zijn niet bang voor een paar druppels regen..ben zeer tevreden

Snelle afhandeling en prima werk.

Comatherm kwam de volgende dag al opmeten en de levering was binnen 4 weken.

jammer

hoi plaatsing van overkapping prima jammer dat de eerst afspraak van plaatsing niet door ging en ik pas de zelfde dag werd gebeld om 9 uur zodat ik er een snipperdag heb voor genomen voor niks en daar totaal geen reactie op gehad heb had wel verwacht een compensatie van uw kant door Julie fout ben ik een snipperdag kwijt hoop hier nog reactie op te krijgen gr bob jansen

De herrekening nav het inmeten, week een beetje af. Maar na overleg is dit bijgesteld. Prima afhandeling en uitstekende afwerking. Monteurs gingen niet weg voordat alles goed wrkte en ruimden alles op. Incl het stofzuigen

Zeer klantvriendelijk.

De monteurs hebben goed en netjes werk afgeleverd!

Super mooi werk geleverd

Het werk wat jullie geleverd hebben is prachtig. Het enige negatieve punt wat we hadden is dat de communicatie echt wel heel moeizaam verloopt. Bepaalde dingen die afgewerkt moesten worden, hoorden we wekenlang niets over. Dat vonden we jammer.

Top service en klant gericht meedenken.

Top service alles super en snel geregeld

Prima voor mij voor herhaling vatbaar

Perfecte en klantgerichte benadering. Goede kwaliteit en vakbekwame monteurs. complimenten. Had al goede ervaring met jullie vandaar deze opdracht.

Zeer ervaren en vakkundige monteurs. In 1 woord TOP.

Uitstekende service en prima personeel.

Zeer goede service en goed personeel

Vak mensen!

Was een super dag met harde werkers

Behulpzaam bij vragen werken door tot alles klopt en goede uitleg van de zonneschermen

Kwalitatief zeer goed product

Heel moeilijke opdracht en uitvoering afhandeling moeizaam verlopen doordat onderlinge communicatie niet perfect was. Ook moeilijk tel. bereikbaar. Hoop dat de mondelinge afspraken nog nagekomen worden. Toch goed en vriendelijk contact gehad.

Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers die hun vak verstaan.

Na aanloopproblemen over gekozen nieuwe model uiteindelijk in goed overleg een mooi product geleverd gekregen.

Mooie kozijnen en vakkundige plaatsing

Buitengewoon goed. Goede kozijnen, vakkundige plaatsing en goede communicatie.

gezellige vriendelijke personeel en goede uitleg.

gezellige vriendelijke personeel en goede uitleg.

Kwaliteit zoals verwacht

Al vele jaren positieve ervaring met dit bedrijf.

Zie volgende uitleg.

Na plaatsing was er een probleem ontstaan met betrekking tot de maatvoering,Wat nadien tot tevredenheid is opgelost. Conclusie: oké.

Vriendelijk personeel en goede service

Was een positieve ervaring

Super geholpen

Zowel op kantoor als degene die de sensor heeft opgehangen waren zeer behulpzaam en hebben ook snel antwoordt gekregen en geholpen met het ophangen

ondersteuning bij programmeren handzender

Vandaag de Somfy KeyGo RTS afstandsbediening - handzender met 4 kanalen opgehaald. Bij de handzender zat een handleiding, maar ondanks dat lukte het ons niet om de zender te programmeren. Uiteindelijk professionele ondersteuning gehad van Bonnie die de tijd namen ons telefonisch stap voor stap te begeleiden met uiteindelijk een positief resultaat. Het werkt uitstekend. Bedankt daarvoor.

vakmensen

Prima verkoop Monteurs denken mee, keurige oplevering.

Ecustraat 1

4879NP Etten-leur