Tevreden: prettig offertetraject, goede prijs en net werk geleverd
Gedurende het offertetraject werd ruim de tijd voor ons genomen en heeft veel afstemming plaats gevonden. Uiteindelijk is de 10e versie van de offerte de opdracht geworden.
Bij een opdracht om vrijwel alle kozijnen in huis te vervangen, zijn namelijk veel details waar je op moet letten en keuzes in moet maken als consument. Bij Comatherm troffen wij een verkoopadviseur die goed voorlicht, de tijd gunt en alternatieven bespreekt. We hadden zodoende een goede indruk van het bedrijf. De offerte was bovendien ook scherp, net wat goedkoper dan concurrenten.
De montage is netjes gedaan. Gezien het aantal kozijn duurde het een hele week. Zoals altijd moet je zelf ook alert zijn maar opmerkingen zijn netjes geadresseerd en het eindresultaat is zeer netjes.
Levertijden waren best fors maar dat is overal zo. Wel erg jammer dat daardoor de plaatsing van een gesneuvelde ruit, een niet passende ruit en ontbrekende glaslatten wederom lang op zich lieten wachten. Uiteindelijk is alles netjes en naar tevredenheid gemaakt.