Goede en vriendelijke mannen die geplaatst hebben.

Jammer dat eerste keer verkeerde maat hadden.maar plus punt toch snel opgelost.

Gewoon goed

Duidelijke afspraken die na gekomen zijn

Correcte afspraak en levering

Zeer mooie glaswand aan de nieuwe tribune van Vv Achtmaal

Fantastisch , zeer klantgericht

Monteurs hebben snel en vakkundig de kozijnen geinstalleerd. Harde werkers en hebben iedere keer na afloop de rommel keurig opgeruimd, zelfs de stoep is geveegd. Deze mannen verdienen een dikke pluim!!,Bedrijf kan trots zijn op jullie!! Zelfs de volgende dag nog even een servicemonteur langs geweest om een raam af te stellen. Dit bedrijf is zeer aan te bevelen.!! ( Ik dacht dat de monteurs Maikel en Jelle waren)

ZEER goede uitvoering werkzaamheden prima

ZEER goede informatie plaatsen waneer datum etc. Alles netjes gereveld

De klanttevreden heid was minder dan met de vorige opdracht.

Monteurs lieten de overkapping achter met vuile vieze vingers. Dat verwacht je niet van een nieuwe overkapping. Zijn er lang mee bezig geweest dit schoon te maken. Volgens na contact met jullie was dit normaal door iets van het matriaal. Wij niet bij iets nieuws en baalde als een stekker. Denken nu wel 2x na voor nieuwe opdracht.

Goede informatie en goede benadering van de kosten.

Monteurs werken keurig, zijn echt vakmannen.

Prima aangelegd

Wederom weer prima aangelegd van wat wij besteld hebben. Ook over de werknemers niets anders dan positieve ervaring. Waren voor de derde keer bij ons. Werkte heel vertrouwd.

Ze hebben netjes gewerkt en de fotos naar mij gestuurd dat ik nodig had voor mijn verzekering.

Ze hebben netjes gewerkt en meteen de fotos opgestuurd dat ik nodig had voor ING om bijna de hele bedrag van de factuur terug te krijgen.

Vakkundig

Meedenkende medewerkers die de serre hebben geplaatst, goede voorstellen die ook nog eens voordeliger voor ons uitvallen! Heel blij met de serre waar we heel veel plezier van gaan hebben!

Vanaf bestellen tot en met aflevering slecht

Slechte afspraken, incomplete levering/montage

Te veel beoordelingen op 1 dag

Het klopt niet dat je vaak veel beoordelingen op 1 dag ziet zoals op 16-7-2021. Dit viel mij op en dat zie je vaker terugkomen.

Prima.

Zij komen hun afspraken na binnen een korte termijn en bij ons was het een reparatie van een kozijn aan de serre. Dat is perfect gemaakt.

Mooie kwaliteit

Fijne communicatie en samenwerking!

Zeer tevreden!

Bedrijf komt afspraken na, oplossingsgericht, klantvriendelijk, behulpzaam. Zeer nette en mooie afwerking, top kozijnen!

Goed betrouwbaar

Er wordt mooi werk geleverd , ben tevreden . Hoop dat mijn probleem met de glzaenschuifwanden ( 5 stuks ) snel opgelost worden . Maar daar heb ik wel vertrouwen in Gr Jolanda Aarts

Goed vakmanschap

Alle lof voor de zetters die bij ons de kozijnen hebben geplaatst! Het waren vakmannen.

Vaklui

Ondanks dat fabriek de fout in ging met scharnieren nieuwe voordeur, heb ik tot nu toe geen klachten. Alles netjes verwerkt en prima mensen in contact en correcte monteurs die vakwerk afleveren.

Uitstekende kwaliteit en superservice

Van a tot z. Service, contact, advice en de professional waren super!

perfect

ben zeer tevreden over Comatherm omdat zeer goede kwaliteit materiaal afleveren, snelle service, monteurs die netjes werken en weten waar ze mee bezig zijn. mocht er iets niet kloppen nemen ze gelijk contact op met de zaak zodat alles netjes en weer snel opgelost wordt. Ben zeer tevreden

Prima bedrijf in alle opzichten

2 dakkapellen gerenoveerd ziet er prachtig uit, zeer nette afwerking en zeer goed personeel. Wij zijn heel tevreden.

Tevreden: prettig offertetraject, goede prijs en net werk geleverd

Gedurende het offertetraject werd ruim de tijd voor ons genomen en heeft veel afstemming plaats gevonden. Uiteindelijk is de 10e versie van de offerte de opdracht geworden. Bij een opdracht om vrijwel alle kozijnen in huis te vervangen, zijn namelijk veel details waar je op moet letten en keuzes in moet maken als consument. Bij Comatherm troffen wij een verkoopadviseur die goed voorlicht, de tijd gunt en alternatieven bespreekt. We hadden zodoende een goede indruk van het bedrijf. De offerte was bovendien ook scherp, net wat goedkoper dan concurrenten. De montage is netjes gedaan. Gezien het aantal kozijn duurde het een hele week. Zoals altijd moet je zelf ook alert zijn maar opmerkingen zijn netjes geadresseerd en het eindresultaat is zeer netjes. Levertijden waren best fors maar dat is overal zo. Wel erg jammer dat daardoor de plaatsing van een gesneuvelde ruit, een niet passende ruit en ontbrekende glaslatten wederom lang op zich lieten wachten. Uiteindelijk is alles netjes en naar tevredenheid gemaakt.

Prachtig resultaat, lijkt wel een nieuw huis!

Hele goede ervaring. Goed advies in kozijn keuze, duidelijke afspraken en bij uitstellen van de montage (door corona quarantaine van ons) een snelle nieuwe datum. En niet te vergeten een prachtig resultaat!

We zijn super geholpen mwt het uitzoeken van onze nieuwe voordeur zoveel keus en niks is te veel.

Ecustraat 1

4879NP Etten-leur