Fijn advies en goede service, zowel bij aankoop als daarna.

Wij hebben eerst een advies / kennismakings gesprek thuis gehad . Daarna een voorstel gekregen over de inrichting wat we in de winkel verder hebben bekeken en uitgewerkt. Diverse keren terug geweest, stoffen meegenomen, heroverwogen. Echt op ons gemak in de winkel en thuis gekeken wat goed past. Super fijn !

Prettige winkel, kwaliteit, en goede service.

2 fauteuils en bankstel met gokker gekocht. Levering was sneller dan verwacht. Keurige bezorging en ze nemen verpakkkngsmateriaal weer mee.

Goed geregeld en we zijn erg blij met onze producten.

De klant is nog koning

Er zijn bij ons diversen zaken geregeld door van der Wal. Ook daar het niet direct goed was heeft men er voor zorggedragen dat het tijdig en correct werd opgelost. Voor ons door de deskundigheid en vriendelijke uitstraling zal het niet de laatste heer zijn dat wij zaken doen

Prettig

Er wordt geluisterd naar wat je wil, daarna krijg je een goed advies.

Wat ik van u gewend ben! De stoel is van een uitstekende kwaliteit. Verzorging was optimaal.

Ik zou zeggen: vervolg deze uitstekende lijn van werken. Bij u is de mens echt in beeld. Geen nummer. U denkt mee. U dringt niets op. U geeft ruimte aan eigen initiatief. Dat alles maakt het winkelen bij u als ik het zo mag formulieren tot een feestelijk gebeuren. Vriendelijk gegroet drs. H. Zweistra

Super geholpen zowel thuis als in de winkel!

Fijn geholpen in corona tijd keurig aan huis! Daarna een goed gevolg in de winkel gehad.

Ongedwongen sfeer, alle tijd en sùper goed advies !!!

We kwamen voor een boxspring en we wilden kwaliteit dus ja.....dan is de keuze snel gemaakt!! We hadden al goede ervaring met Van der Wal vanwege aankoop meubel dus de keuze waar we gingen kijken lag voor de hand. De verkoper nam alle tijd om ons te adviseren en sleepte ons van het ene naar het andere bed om het verschil te laten voelen. Sùper advies, levering top en volgens afspraak en.......we slapen echt héérlijk!!!! Kwaliteit, betrouwbaarheid en kennis van zaken staan wat ons betreft voor “de merkbare meerwaarde” van Van der Wal.

Top service en kwalitatief goede produkten.

Vriendelijke ontvangst, prima advies gekregen en na vijf jaar nog steeds blij met onze meubels, vloer en gordijnen. Onlangs verhuisd en opnieuw goed te woord gestaan en we konden no meubels bijbestellen.

Mooie meubels en topservice!

In het voorjaar nieuwe meubels gekocht, fijn en deskundig geholpen. Ook aflevering en montage keurig geregeld!

Voor 90% was het uitstekend.

Van der Wal heeft bij mij een vloer gelegd dat was heel erg goed en professioneel. Daarna Luxaflex dat was ook voor 100% in orde. Maar er werd ook een gordijn opgehangen in de slaapkamer dat viel beetje tegen. Maar op dat moment was ik te ziek om er iets van te zeggen. En nu is het alweer wat maanden geleden. Het gordijn is iets te lang dat was het vanaf de eerste dag al. En aan een kant is het niet vastgemaakt. Jammer

Goede communicatie

Mooie meubels..zeer goede service Levertijden en bezorging wordt allemaal goed gecommuniceerd

Super geholpen

Wij hebben een Auping bed gekocht en zijn super geholpen. Heel vriendelijk en alle tijd voor je. Het bed slaapt ook geweldig.

Prima advies en afwikkeling

Het advies en hulp in de winkel was prima evenals de afwikkeling en bezorging. Prachtige winkel en behulpzaam personeel met goed advies.

Goed en deskundig geholpen met het kopen van de bank.

Goede service en vriendelijk personeel.

Mooie winkel!

Prettige zaak. Goed advies. De klant is koningin

Wij zijn zeer goed geholpen bij het uitzoeken van onze fauteuil! Er was alle tijd voor advies. We komen zeker terug!

over Van der Wal niks dan goeds

De ervaring met Van der Wal is goed, maar ik ben niet helemaal gelukkig met het bankje en de fauteuil zelf. Wij hebben ze rechtstreeks bij de Gelderland in Culemborg uitgezocht en besteld. Van der Wal heeft ze bij ons afgeleverd. Ik vind dat beide na een gebruik van twee maanden (geen kinderen, geen huisdieren) al heel veel zitplooien en -kuilen vertonen. Ook de leuningen van de fauteuil zijn niet strak meer, er komen bobbeltjes in. Dat valt me tegen.

Prima service bij de aflevering en montage.

Prima service bij de aflevering en de montage. Medewerkers gingen zorgvuldig met de delen van de hoekbank om.

Persoonlijk en plezierige verkoper

Advies aan huis ivm corona. Was erg prettig en persoonlijk. Meubels zijn helemaal naar onze wens. Wilco het was Top

Goed geholpen

Wij zijn vriendelijk en prima geholpen

Sympathiek en non nonsense

Mark Timmer heeft ons bij het uitzoeken van een nieuwe boxspring op uiterst prettige en deskundige wijze geadviseerd.

Mooie grote winkel, goede service

Ruim opgezette winkel. Goed advies, zonder aan te dringen. Aflevering en montage is vlekkeloos verlopen.

Prachtige Gelderland bank

Wij hebben onze prachtige Gelderland bank gekocht bij Van Der Wal. Naast een heerlijke kop koffie kregen wij deskundig advies voor wij de bank hebben aangeschaft. De bank arriveerde binnen de afgesproken tijd, werd netjes uitgepakt en geplaatst op de gewenste plek. We zijn erg blij met onze nieuwe bank!

Fijne service en afspraak is afspraak

Fijne service met alle tijd voor je bij bestellen maar ook bij levering! Top bedrijf

Techniekweg 8

4143HV Leerdam

Over Van der Wal Interieur-adviseurs

Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze moderne meubelen en stoffering aan te bieden.