Hadden de tijd voor je

Ze namen alle tijd voor ons gaven goede adviezen en vriendelijke personeel

Je moet overal zelf achteraan bellen!

Zij houden je niet op de hoogte van de status van levering. Zelf moet je er constant achteraan bellen. Ook nadat de levering niet goed ging. Alles weer retour en ook daar werden we niet over de status geïnformeerd. Eén van de gordijnen moest later nogmaals terug vanwege een fout in de stof. Ook toen werden we niet over de status geïnformeerd (duurde 5 weken).

Prachtige showroom en deskundig personeel!

Van der Wal Interieurs in Leerdam beschikt over een prachtige showroom met een diverse aanbod in producten en merken. Zelf waren we opzoek naar een nieuw bed en bijbehorende benodigdheden zoals kussens, een dekbed en nachtkastjes. Samen met Wilco hebben we een prachtig bed samengesteld waar we nu comfortabel in slapen en ook de Silvana kussens hebben onze nachtrust verbeterd. Zeer tevreden!

We zijn wederom zeer vakkundig en vriendelijk geadviseerd.

Wij hebben vorig jaar een bank gekocht, en waren nog op zoek naar twee passende fauteuils. In de lockdown valt dat natuurlijk niet mee. Toen er op afspraak geshopt mocht worden, mochten wij in alle rust rondkijken, en zijn we na onze keuze heel fijn geholpen bij de stofkeuze. Fantastische winkel en fijn dichtbij huis!

Behulpzame en vriendelijke medewerkers

Prima en snel geregeld

We zijn al jaren klant bij Van der Wal, altijd naar volle tevredenheid. Recent een set van 2 Auping matrassen gekocht, prima prijs en uitermate snel geleverd!

Mooie meubels en zeer goed geholpen bij het maken van onze keuze!

Na eerst op ons gemak te hebben rondgelopen hebben spraken we Carla aan om ons te helpen, die alle tijd voor ons nam. Ze dacht mee over de kleurkeuze bij het bekijken van onze woonkamerfoto's en zo kwamen we tot een keuze waar we nog steeds tevreden over zijn! Ook toen tijdens de levering van een de banken bleek dat er een krasje in het leer zat is dit snel en naar volle tevredenheid opgelost.

prettige zaak met ervaren medewerkers

van der Wal is voor mij een zaak waar ik vriendelijk, eerlijk en deskundig geholpen wordt. Vragen worden beantwoord en er wordt tijd genomen om als klant tot een goede keuze te kunnen komen. Tevredenheid past mij hier zeker.

Prettig en fijn winkelenbij van der Wal

Wij hebben goede ervaring en advies bij jullie en worden goed geholpen. Hele mooie meubels een beetje apart daar houden wij van.

Van der Wal is een prachtige designzaak met mooie Nederlandse merken.

Ik ben geweldig geadviseerd door Carla. Ze gaf voldoende info en kwam met goede adviezen en (kleur)suggesties. Helemaal tevreden !

Zeer vriendelijk en vakkundige medewerksters die goed meedenken.

Ondanks dat niet alles goed ging bij de opmeting, werd er snel gehandeld en dit gecorrigeerd. Door de wijze van aanpak van zowel de verkoop als de buitendienst hebben wij vervolgaankopen gedaan.

Klantvriendelijk, meedenkend en goede adviezen.

Er wordt tijd en aandacht besteed aan de klant. Wij zijn prettig geholpen en voorzien van goed advies en ideeën. Wij zijn blij en tevreden met onze nieuwe meubelen en komen beslist nog eens terug.

Wij zijn zeer tevreden over jullie service

Bij het uitkiezen van de twee stoelen werden we heel goed geadviseerd en toen ze werden bezorgd gebeurde dat heel klantvriendelijk.

Goed en degelijk, zoals het hoort.

Netjes en correct geholpen bij aankoop. Ook de aflevering was correct alsmede de aftershave sales.

Wij komen terug!

Niet de eerste keer dat wij bij jullie iets hebben aangeschaft, iedere keer weer een prettige ervaring. Service goed, niet opdringerig, niets is teveel, zelfs advies aan huis! Tot de volgende keer! Wijnand&Marion de Ridder Gorinchem

Gewoon goed.

Heldere uitleg en goede communicatie.

Klantvriendelijk en accuraat

Goed advies en prima service

We werden goed geadviseerd over gordijnen, ze werden vakkundig opgehangen en de kwaliteit is goeG Fijne medewerkers

Nog geen ervaring

Heel raar dat ik deze beoordelingsmail krijg nog voordat het bestelde product is ontvangen

Voor het eerst waren wij niet tevreden over de service

Wij hebben vorig jaar twee Podestoelen gekocht. Dat is prima gegaan. Achteraf bleek dat bij de stoelen een Podetafeltje als aanbieding hoorde. Toen we daar later contact over hadden, bleek dat we wel de tafeltjes konden krijgen, maar dat dan een deel van de korting zou verdwijnen. Dat was een vreemde gang van zaken. Daarna vinden wij dat de communicatie stroef ging. Dat was deels door Corona, maar ook hoorden wij niets vanuit Van der Wal. Na onze eerste mail kregen wij wel een reactie, maar daarna hebben wij nogmaals een paar weken later een mail gestuurd. Daar kwam geen reactie op, maar de stoelen werden daarna snel bezorgd. Dat is eigenlijk voor het eerst dat we dit ervaren, omdat we altijd tevreden zijn geweest over Van der Wal.

Geweldige zaak!

Geweldige zaak met prachtige meubels, vloeren etc. en alles van topkwaliteit! Geven goed en deskundig advies, luisteren naar de klant, erg prettig en zó belangrijk. Alles wat geleverd of geplaatst wordt, wordt met uiterste zorg en precisie gedaan. Niets dan complimenten voor het gehele team van Van der Wal Interieur-adviseurs. Kan een ieder hen aanbevelen!

Goed advies en goede kwaliteit

We werden goed geadviseerd over gordijnen, ze werden vakkundig opgehangen en de kwaliteit is goed

kwaliteit en klantvriendelijk

Prachtige winkel met een grote collectie mooie merken. Vriendelijk geholpen in de winkel. Ook de service en klantvriendelijkheid bij levering is dik in orde.

Fijne service,

Fantastisch geholpen met het vinden van een geheel nieuw interieur voor ons nieuwe appartement.

Zeer vakkundig geholpen en met vol enthousiasme door Jaimie de Jong. Chapeau. Zij heeft ook ervoor gezorgd dat de nieuwe PVC vloer ondanks de Corona crisis op tijd werd gelegd. Wij kunnen ook niets anders doen dan anderen deze interieur-adviseurs van harte aanbevelen.

Techniekweg 8

4143HV Leerdam

Over Van der Wal Interieur-adviseurs

Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze moderne meubelen en stoffering aan te bieden.