Vriendelijk, geduldig, duidelijk.

Vriendelijke ontvangst maar niet opdringerig.

Professioneel

Ruimte gekregen om zelf te kijken en te selecteren. Prima beantwoording van de vragen en deskundig en prettig adviseren. Goed gesprek over prijs mogelijk. We hebben nog geen ervaringen met de levering omdat die nog moet plaatsvinden.

Eerlijk en betrokken

Goed advies gekregen voor de aankoop van een nieuw bed, goede service!!

Goed geholpen / snel geleverd

Wij hebben ons nieuwe appartement vrijwel geheel nieuw ingericht. Wij kwamen helaas pas aan het einde Van der Wal tegen, omdat Leerdam toch wat uit de route ligt. Gezien onze ervaring hadden we graag meer met hen gedaan.

Samen met Wilco een mooie keuze gemaakt voor onze nieuwe inrichting.

Prettig en correct contact

Goede verkoop, slechte afhandeling van klachten

Toen we de meubels gingen aanschaffen, werden we uitstekend geholpen. Echter toen de bank met een beschadiging werd bezorgd ( 06/07) en de bezorger het ook meteen zag, een foto ervan maakte en het door zou geven aan van der Wal. Bleef het stil, we moesten er zelf achter aan gaan, hoe dit opgelost zou worden. Dat is mij zwaar tegen gevallen van zo'n gerenommeerd bedrijf. Wel werd er al snel een rekening gestuurd, die ik nog niet betaal voor het in orde is. Het is inmiddels al bijna 2 mnd geleden dat de bank bezorgd werd. Pas 1 sept. komen ze van de fabriek Leolux de schade bekijken. Het is dat dit de eerste keer is, heb bijna al mijn meubels bij van der Wal gekocht, in volle tevredenheid, maar dit is toch een flinke deuk die ze opgelopen hebben

Van der Wal Interieur-adviseurs denkt mee en levert kwaliteit

Van der Wal staat achter hetgeen ze levert. Dat moet gewoon goed zijn. Is betrouwbaar en heeft kennis van zaken.

erg goed

Goed geholpen en als je een klacht hebt ,wordt er meteen aandacht aan besteed.

Goed en eerlijk advies

Fijne winkel waar je goed en eerlijk advies krijgt over je aankopen. Goede service en communicatie over levertijden.

Hulpvaardig, adviserend, luisterend oor

Er was een klik tussen degene die ons hielp. Men had een luisterend oor en speelde daar op een adviserende manier op in. Uiteraard kwam hetgeen wat men in de showroom aanbood grotendeels overeen met onze smaak. Maar dan is het zeker prettig dat je fijn geholpen wordt, wat uiteindelijk voor allebei de partijen zijn vruchten heeft afgeworpen. Zeker een aanrader!

Prima zaak.

Voor hun klanten doen ze heel veel.

Goed en persoonlijk advies aan huis

Wilco is bij ons thuis geweest om ons goed te kunnen adviseren. Wij waren blij met zijn advies. De gekochte banken en het kleed zijn echt een succes.

Wat je ervan verwacht, komt uit.

In de winkel nam de verkoper uitgebreid tijd om met ons mee te denken en ons te adviseren. We kwamen voor 2 banken, kochten die ook, maar ook een dressoir, salontafels en een carpet. Niet aangesmeerd, maar meegedacht door de verkoper. Gewoon een goed gevoel bij dat wat we ervaarden. Na levering blijken adviezen perfect te zijn. De levering was sneller dan gedacht. Later bleek dat de bezorgende medewerkers niet wisten hoe de poten in het midden van de banken geïnstalleerd moesten worden (klein smetje). Een scheve poot werd snel opgelost. Top!

prettig en goed advies gegeven door fijn personeel

ondanks dat we niet in de buurt wonen zijn we toch weer naar v.d.Wal gegaan die ons hiervoor ook al prettig hebben behandeld en advies gegeven.

Prettige info

Klant gerichte info

Prima service en een mooie “winkel”

We zijn (en worden nog steeds) prima geholpen en geadviseerd door Wilco. Een deel van de meubels zijn keurig en netjes bij ons thuis afgeleverd.

zeer tevreden

prima geholpen

service wat moeizaam

nadat de geleverde stoel in eerst instantie elektrische problemen had met de verstelling en deze na enkele weken weer terugkwam (corona?) vertoonde deze weer de zelfde problemen. gebeld en na veel heisa iemand langs gekomen om het probleem te bekijken en in overleg met de fabrikant uit Beesd de besturingskast vervangen, waarna het probleem was opgelost. Waarschijnlijk is, na controle van de besturingskast dezelfde weer teruggeplaatst. Als dit niet op deze, enigszins vervelende wijze (veel heisa !) was opgelost dan was deze stoel waarschijnlijk weer naar de fabriek teruggegaan. jammer dat dit zo moest zijn, maar eind goed, al goed !

Secuur advies en opvolging

Goed advies in inrichting passend bij onze wensen

Prettige winkel met vriendelijke personeel dat je snel en vakkundig te woord staat.

Wij werden goed geholpen bij de aankoop van een bank. Prettig dat we niets hoefden aan te betalen en pas bij levering het bedrag hoefden te voldoen. Heel fijne winkel! (met goede koffie :-)

als we nieuwe meubels willen dan gaan we eerst naar van der Wal toe . Je wordt goed geholpen en vriendelijke personeel. Gewoon top

Goede service!

Fijn meedenken! En de meubels werden keurig geïnstalleerd thuis

Geweldig ik ben zeer goed geholpen en ben zeer tevreden

Deskundig bekwaam en klantgericht

Prachtig werk geleverd. Er werd netjes gewerkt door een opgewekt en bekwaam persoon. Prima en correcte service ervaren.

Techniekweg 8

4143HV Leerdam

Over Van der Wal Interieur-adviseurs

Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze moderne meubelen en stoffering aan te bieden.