Goed advies, levering op tijd. Mooie spullen!

Goed advies, levering op tijd. Mooie spullen!

zoals gewoonlijk vakwerk

doe wat je zeg en zeg wat je doet

Flexibel

Bestelling gedaan, flexibele afwikkeling van bezorging tot betaling. Prima service.

Uiterst tevreden

Mooie bank en zit lekker

Prettige, ruim gesorteerde vriendelijke woonwinkel

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en prettig geadviseerd. Het assortiment is verrassend groot en staat mooi ingericht. Er wordt vakkundig geadviseerd, met voldoende ruimte voor de bezoeker, om de tijd te nemen voor keuzevorming. Eigenlijk is de kleinschaligheid ten opzichte van grote woonwarenhuizen hier juist een opluchting.

Prettig geholpen.

We zijn goed geholpen. Advies wua kleur en stof hielp ons.

Geweldige service en perfecte adviezen en zeer attente adviseurs.

Top zaak

Wat een heerlijke zaak. Top geholpen. Goede sfeer, service is prima en hele mooie spullen voor je huis. Erg fijn om daar te shoppen. Absoluut een aanrader.

de service en het advies is erg goed. Wij zijn alleen niet zo tevreden over de gordijnen.

Mijn ervaring is net als voorgaande keren uitstekend

Prachtige meubels van hoge kwaliteit

Naast de mooie meubels was er een deskundige verkoopster. De meubels zijn binnen de afgesproken levertijd afgeleverd. De montage bij aflevering was netjes waarbij al het verpakkingsmateriaal is meegenomen. Ook de nazorg was prima.

Mooie producten, goede service en vriendelijk personeel

Ik zou deze winkel aanbevelen aan vrienden en bekende

Voor de 4e keer naar van der wal gegaan, voor raamdecoratie. Ruime keus, mooie kwaliteit, Alles wordt voor je gedaan, alles wordt keurig opgemeten en opgehangen. De volgende keer gaan we weer naar van der Wal

Een hele fijne winkel waar je goed geadviseerd wordt.

Onze ervaring is alleen maar positief! Er werd de tijd genomen om ons goed te adviseren en combineren van stoelen bank en tafels. Er werd ons drinken en hapjes aangeboden wat best wel lekker is als je een tijdje rondloopt en denkt over de kleur van de bekleding. Er werd goed meegedacht en een zelfde kleur vloer bij gezocht en nu we alles in huis hebben zijn we heeel tevreden en alles vodoet aan onze verwachting. Het was persoonlijk,interieur advies op maat en we bevelen de winkel van harte aan.

Professioneel, deskundig, klantvriendelijk bedrijf.

Professioneel, deskundig, kwalitatief goed team, zowel ten aanzien van advisering, uitvoering en planning. Afspraken worden nagekomen. Zeer tevreden klant. Warme aanbeveling voor van der Wal interieurs.

Top bedrijf!!!

Vriendelijke ontvangst in de showroom en een vakkundig advies. De keuze in de showroom is enorm en ziet er zeer verzorgd uit. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat in onze woning. Ook de medewerkers tijdens de aflevering en montage verdienen een pluim. Kortom vakmensen van verkoop t/m aflevering.

Uitstekende service en scherpe prijzen

We zijn uitstekend geholpen en hebben nu een mooi tapijt op de eerste verdieping liggen!

Klantgericht en deskundig maatwerk advies.

Er wordt goed geluisterd naar de interieurwensen en behoeftes. Kundige adviseur en een warm welkom in de winkel die een zeer groot aanbod toont met gerenommeerde meubelmerken. De adviseur neemt de tijd voor je. Winkel heeft mooie uitstraling en opstellingen. Service uitstekend in winkel maar ook bij levering van de meubels. Personeel denkt mee en komt afspraken na. Klantgericht denkend en handelend. Bezoek voor herhaling vatbaar.

Zeer goede service en vriendelijk personeel

Wij zijn uitstekend behandeld door de heer Hartog van Van der Wal Interieur-adviseurs. Ons verzoek, om de stoel(en) thuis te mogen uit proberen, werd direct gehonoreerd. Ook de bezorging van de stoelen was goed geregeld. Kortom, niets dan lof.

Prettig!

Goede service, zowel in de zaak als bij de aflevering!

Correct en vriendelijk

Correct en Vriendelijk

Vakmanschap

Goed georganiseerd en gezellig bedrijf . Fijn en goed personeel dat zijn/haar vak verstaat.

Persoonlijke aandacht.

Eigenlijk op de bonnefooi bij van de Wal binnen gewandeld. Meteen getroffen door de ruime keuze in onze smaak. Niet opdringerig personeel. Nemen de tijd voor je en denken mee in het totale plaatje van de woonkamer inrichting.

Heel goede service en alles goed geleverd

Een opmerking Vloerkleed ligt niet glad Was direct te zien maar vlgs de mannen die het gelegd hebben zou dit goed komen De bobbels zitten er echter nog steeds in

Tijdens bezoek altijd deskundig en vriendelijk geholpen, incl. de aflevering.

Vooral het meedenken en adviseren bij de keuzen van de aankopen waren voor ons belangrijk en bepalend.

Techniekweg 8

4143HV Leerdam

Over Van der Wal Interieur-adviseurs

Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze moderne meubelen en stoffering aan te bieden.