Gastvrij ontvangst, deskundig advies, goede afspraken en flexibiliteit mbt afleveren.
Alles netjes af gehandeld
Vaste klant, kom regelmatig langs om te oriënteren en/of iets te kopen.
Fijn adviesgesprek, goede service en een mooie offerte.
Fijne contacten en advies gehad met/van Wilco. Afspraken altijd nagekomen.
We zijn al langer klant.
Fantastische service
Hebben bij uw firma een aantal stoelen besteld. Helaas waren die niet helemaal naar onze verwachting, maar uw firma heeft onze klacht keurig in ontvangst genomen en ik verwacht ook dat dit helemaal goed komt. Ook het personeel is uitermate correct en men houdt zich aan de afspraak. Kortom wij zijn zeer tevreden tot nu toe. Met vriendelijke groet Gonny van Os
Helemaal top
Alles naar tevredenheid, een dikke voldoende. Dit hoop je ook bij een aankoop, er is aan de verwachting voldaan. Wat betreft de levering, de medewerkers stelden zich netjes voor, wat ik opvallend vond. Levering liep vlot en netjes. Fijn dat je gewoon op factuur na levering kunt betalen, dat komt vaak voor.
Tijdens het adviesgesprek werd er alle tijd genomen, echt advies gegeven, en ontelbare vloeren werden er bekeken. Uiteindelijk gingen we met een andere kleur naar huis dan we van tevoren hadden bedacht, maar kleur past perfect bij onze woonkamer! Telefonisch contact verliep ook erg goed, en leggen etc werd zeer vakkundig gedaan. Complimenten!
Het proces van oriëntatie, advisering, aankoop en levering is tot mijn volle tevredenheid verlopen. Leuk dat ik een mooie korting kreeg en bijzonder positief dat mijn oude Gelderland bank is meegenomen en dat mijn nieuwe bank keurig door de heren is neergezet, voorzien "pantoffeltjes". Ik kom zeker terug.
Prettige winkel, goed advies Medewerkster is zelfs thuis geweest voor kleuradvies en maat nemen
van der Wal was uitstekend in het oplossen van ontstane bereikbaarheidsproblemen, waarvoor wij geheel werden ontzorgd, naast de al prima behandeling en advisering
nvt
Prettige sfeer. Duidelijk en goed advies. Er werd alle tijd genomen.
Bedrijf goede presentatie, en advies, en keurige aflevering
Zowel persoonlijke aandacht, vriendelijkheid en bezorging op een fantastische manier geregeld.
Twee wandmeubels van Hollands fabricaat (Castelijn en Interstar) gekocht. Uitstekende kwaliteit! Goede service levering en montage. Klasse. Kan vanderwal van harte aanbevelen.
Zeer betrokken en vriendelijke medewerkers. Mooie winkel en uitgebreid aanbod. Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid.
Techniekweg 8
4143HV Leerdam
Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze moderne meubelen en stoffering aan te bieden.