Betreft in algehele zin, advies, service, garantie, kwaliteit
Correcte en vriendelijke benadering in de winkel. Vriendelijke bezorgers. Verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Afwijkende montage van meubel-poten precies zoals afgesproken.
Carla is een vakvrouw, gedreven en eerlijk
Prima winkel en goede, prettige sfeer om te kopen. Goede service
op tijd leveren.
vriendelijk en deskundig personeel
Prima advies / begeleiding ( Dhr. Hartog ) bij ons éénmalige bezoek aan Leerdam. De aflevering, enkele weken later, was keurig. Ondanks de afstand komen wij zeker nog weer eens binnenkort!
opmeten van de gordijnen. Te korte rails opgemeten voor aanbouw. Netjes opgelost door medewerker die ze heeft opgehangen.
Prima geholpen en goed meegedacht. Snel schakelen, kom zeker terug.
Wij zijn zeer tevreden over de levering van de meubels. Keurig conform afspraak geleverd. Er ging één dingetje mis: een van de medewerkers had een foutje gemaakt bij het ophangen van de kast, dit kan altijd gebeuren, het gaat erom hoe men hier vervolgens mee omgaat en ik moet zeggen:perfect. Teveel geboorde gaatjes konden we op hun kosten laten repareren. Toen er geen kosten kwamen omdat we eea zelf hebben kunnen repareren, heeft de eigenaar bij wijze van compensatie op eigen initiatief korting gegeven op een nog lopende bestelling.
- goede assortiment - vriendelijke verkoop - mooi ruime en overzichtelijke zaak - persoonlijke aandacht
Met alle aandacht ontvangen, nemen alle tijd. Vriendelijk, geduldig en meedenkend.
klantvriendelijk, betrouwbaar, niet opdringerig, hebben de meubels in ontvangst genomen zonder aanbetaling of betaling geeft dan ook vertrouwen wederzijds
De mannen die de bank kwamen afleveren waren super aardig en voorzichtig. Heel fijn!!
Goed advies aardige kerel die Wilco
Mooie en ruim opgezette winkel met kwaliteitsproducten. Wij zijn heel goed geholpen. Heel vriendelijk geholpen met veel kennis, meedenken met koper en een prima service. Complimenten! Een topzaak.
prachtige winkel, prachtige mensen.
Goed geholpen en meegedacht aan onze wensen.
Heel goed geholpen bij aankoop. alles daarna volgens afspraak . Niets op aan te merken.
Snelle reactie op verzoek om offerte. Acceptabel bod. Makkelijk te regelen dat offerte werd omgezet in feitelijke koop. Snellere levering dan genoemd.
Prima, ga zo door.
Er wordt altijd gezocht naar een passende oplossing voor de klant.
Aankoop bij Van der Wal n.a.v. eerdere aankopen met positieven resultaten.
Techniekweg 8
4143HV Leerdam
Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze moderne meubelen en stoffering aan te bieden.