goed luisterend; goed geholpen om te eontedekken wat we echt wilden
een zaak waar het personeel kan luisteren naar de wensen van de klant en daarna een deskundig advies geeft. dat geeft vertrouwen en maakt dat de klant een volgende keer weer in deze zaak terug zal komen.
Goed geholpen
Al jaen geleden eerste aankoop gedaan, toen plezierig en nu opnieuw
Via de Showroom van Harvinck in Ijssselstein. Uiters betrouwbare en zeer vriendelijke bezorgers
Persoonlijke aandacht en meedenken met de klant (ipv kan niet) zijn echte pluspunten van dit bedrijf.
Goede advisering, goed product, naar volle tevredenheid.
Prettige ontvangst in de showroom, niet opdringerig, snelle levering, geen op of aanmerkingen
Vrijblijvend rustig kunnen rondkijken in de showroom, maar direct assistentie wanneer gewenst. Aandacht en meedenken door adviseur, ook over aanpassing aan eerder geleverde meubels. Bereidheid om te onderhandelen over prijs. Aandacht en service bij levering;
Levertijd sneller dan verwacht
Vriendelijke bezorgers. Goed telefonisch contact en de bank is prachtig.
Iedereen stapt met een bepaalde verwachting ergens binnen. Die is in ons geval volledig voldaan.
Veel tijd en aandacht voor de klant. Hapje en drankje was erg leuk om mee te maken.
Prima service, prettige showroom, geen aanbetaling
goede verkoper
Zoals uit bovenstaande beoordeling al blijkt, niks te klagen alles prima verzorgd en geregeld bij v.d.Wal. Ook goeie acties ! B.v. De herstofferings actie, onze topvormbank is nog beter dan bij aankoop, wij zijn er erg blij mee. We zijn ook goed geadviseerd ! Keurige bezorgers !
Prima geholpen en volgens afspraak geleverd.
Prima adviesgesprek met Carla Havelaar. Behulpzaam, aandacht voor de klant een dacht mee. Levering en plaatsing goed en verzorgd - medewerkers correct en vriendelijk.
Gewoon goed zoals wij het prettig vinden
Techniekweg 8
4143HV Leerdam
Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze moderne meubelen en stoffering aan te bieden.