Super service van begin tot eind!!!

Vanaf de bestelling in de winkel super netjes geholpen door de dame,tot aan het leveren en ophangen van alle luxaflex, vandaar 5 sterren

Goede uitleg zonder druk uit te oefenen

Veel aandacht voor cliënt tot aan de keurige aflevering,zal dit aan bevelen

Zeer vakkundig geholpen

Van der Wal heeft een prachtige collectie meubelen en goede verkopers. Ze denken mee en hebben goede ideeën. Wij zijn erg blij met wat we bij hen gekocht hebben en komen zeker terug.

Fantastisch geregeld van advies t/m montage

In de showroom kregen we een uitgebreid en goed advies. De levering was zoals afgesproken binnen de levertijd en de montage van de kast door de monteurs was professioneel en er werd netjes gewerkt.

Goed advies, strakke planning en keurige oplevering

Na een goed advies in de winkel van één van de interieur-experts voor onze nieuwe PVC-vloer, konden we wat monsters meenemen om de kleur te bepalen. De strakke planning werd keurig nagekomen en een klein verbeterpuntje in het werk, werd direct opgepakt en vakkundig opgelost. We zijn super tevreden over het eindresultaat!

Uitstekende voorlichting en goede service

Tijdens ons bezoek werd er met veel aandacht en kennis naar ons geluisterd en uitgebreid de mogelijkheden doorgesproken.

Prettig bedrijf, en volgens afspraak

Heel betrouwbaar bedrijf is de afspraken goed nagekomen en heeft een collectie die je niet overal ziet en daardoor met een eigen stijl. De stoffeerders was niets te veel en dachten mee en hebben goed werk geleverd binnen de afgesproken tijd.

Uitstekend advies

Goede ervaringen vanaf de eerste stappen door de winkel tot en met het uitgebreide advies en begeleiding naar levering van onze mooie nieuwe Harvink-meubels. Topzaak!

Uitstekend interieur advies.

Het resultaat van heel wat keren komen kijken is een prachtig op elkaar afgestemd interieur. Dit wat betreft kleur en materiaal.

Persoonlijk en zeer deskundig

Met persoonlijke aandacht verschillende delen van ons interieur ingericht.

Optimaal resultaat dankzij deskundig advies.

Adviseur heeft goed geluisterd naar onze wensen. Resultaat is een prachtige nieuwe eethoek die weer helemaal van deze tijd is en naadloos past in het bestaande interieur.

Helemaal top

Goede service, snelle offerte, perfecte montage

Ruime keuze, aardige mensen, goed advies en prima afhandeling

Oke

Het was prima

Ruime keuze en deskundig advies.

Kwalitatief prima en ruim aanbod. Aardige medewerkers en deskundig advies.

Super fijne winkel

Grote sortering, fijne mensen, goed geleverd.

Fijne zaak

In Februari een prachtige kast geplaatst nu nog in afwachting van een sitetabel hoop dat hij snel komt. Leuk geholpen fijne zaak

Fijne woonwinkel met erg veel keuze.

Erg vriendelijk geholpen door Wilco bij de keuze van een zitbank en het kiezen van de juiste stof ervan bij mij aan huis. Ook door Rozemarijn uitstekend geholpen met het uitkiezen van de zonwering. En niet te vergeten....een pluim voor de levering van de bank en het plaatsen van de zonwering door de twee medewerkers.

Deskundig advies door prettige mensen

Zeer professionele medewerkers. Afspraken worden nagekomen

Top service en kennis!

Wilde ‘n nieuwe uitstraling van mijn woonkamer. Annick heeft me fantastisch geadviseerd is kleur vloer en wanden. Helemaal blij mee! Ook de nieuwe PVC vloer is mooi gelegd terwijl ik met vakantie was. Topservice Patrick waarvoor nogmaals mijn dank!

Goed geholpen en.prachtige bank en fauteuils gekocht die heerlijk zitten

Vriendelijk, behulpzaam geduldig

We hebben veel tijd gekregen om zelf rond te kijken en plezierig advies gekregen over wat we zochten en gevonden hebben.

Service zoals het hoort

Ben zeer tevreden, na verschillende aankopen bij van der Wal, daarom kom ik ook steeds bij hun terug. Vind de service uitstekend, word altijd zeer vriendelijk geholpen en komen ook met ideeën.

Goed persoonlijk advies, grote showroom

Eetder, 7 jaar geleden, daar meubeltjes gekocht. Zijn er nog steeds blij mee. Nu weer en niet voor niets. Zelfde positieve ervaring. Mooie merken en nemen alle tijd voor een goed advies op maat. O ja, snelle levering.

Neemt ruim de tijd en denk mee om de goede keuze te maken. Montage ook helemaal goed ja ik zal jullie zeker aanbevelen, trouwens heb ik gedaan een buurvrouw is ook klant geworden om dat het zo mooi vond.

Techniekweg 8

4143HV Leerdam

Over Van der Wal Interieur-adviseurs

Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze moderne meubelen en stoffering aan te bieden.