goed advies

Mooi meubelstuk gekocht en past perfect. Goed advies, zijn er erg blij mee. Alleen de montage kosten zijn extreem hoog. Bijna 1000 Euro voor 4 uur werk, dat valt wel wat tegen.

deskundig en betrouwbaar

Alleen maar positieve ervaringen; ook als het er op aankomt wordt men uitstekend geholpen; een aanrader voor iedereen die vakkundig geadviseerd wil worden.

Toen we de winkel binnen kwamen en aan Wilco kenbaar maakte wat wij wilde herkende hij ons nog van onze aankoop van een paar jaar daarvoor. Hij heeft goed geluisterd en ons heel goed geholpen.

Deskundig en veel geduld

Deskundig en veel geduld

Goede service.

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijke en deskundige adviseurs

Uitstekende adviezen en zorgvuldige aflevering na aankoop!

Bij aankoop van een bank en een tweetal fauteuils werd ontspannen en ruim de tijd voor ons vrijgemaakt. Er volgden zorgvuldige adviezen over de gebruikte bekledingsstoffen en de kleurstellingen. Ook de aflevering verliep op een professionele manier. Na het verwijderen van de verpakkingsmaterialen werd alles nog eens goed nagelopen. Bij vertrek van de monteurs namen zij het verwijderde verpakkingsmateriaal weer met zich mee. Kortom: wij zijn zeer tevreden!

goed product, prima service

goed product, prima service

Goede kwaliteit en service

Goed geholpen en fijne pvc legger. Prijs is misschien iets hoger maar krijg je wel kwaliteit en service voor terug.

alles prima verlopen, goede service

De adviseurs zijn klantvriendelijk en zeer professioneel.

Aangezien wij al vele jaren klant zijn bij Van der Wal. Geven de adviseurs een goed advies van wat er allemaal mogelijk is. Zijn ze zeer klantvriendelijk. Een mooie zaak om door heen te lopen. Zijn er problemen met de levering die niet goed zijn worden direct opgelost. chauffeur/Monteurs gaan zeer zorgvuldig te werk Alles onder een dak wat betreft inrichting. Wat mij betreft een dikke 9,5

Goed advies

Met kiezen goed advies en de levering mooi op tijd en afgeleverd

Een en al kwaliteit, volop keus, met behulpzaam en vriendelijk personeel.

Het was een bewuste keus om naar een lokale winkel te gaan. Ik ken deze winkel al vele jaren. Voor mijn nieuwe appartement wenste ik nieuwe zitmeubels. Het voelen hoe iets zit, is ook van belang voor mij. Ik wist dat er ruim keus was in kleur en bekleding. Zowel de bank als fauteuil kon op maat worden gemaakt en werd het zitgedeelte voor mij 2 cm lager. Ook de twee barkrukken voor in de keuken waren perfect Verder is alles kwaliteit en daar betaal ik graag wat meer voor. Ook bezoekers geven mij complimenten met mijn gemaakte keus. Ik ben er nog steeds heel tevreden mee, voor vele jaren zitplezier.

Prettige communicatie in voor en nazorg

Prettige communicatie in voor en nazorg

Alles goed volgens afspraak verlopen.

Prettig en vakkundig advies gekregen.

Heel fijn dat er tijd genomen wordt om alle meubels op elkaar af te stemmen. Wel jammer dat het zo lang geduurd heeft voor alles er was, maar daar kunnen jullie ook niets aan doen, vermoed ik.

Positief met een kantekening

Goede levering van de bankstellen. Alleen op eigen houtje de automatische deur vastzetten beviel minder

Uitstekende ervaring

Uitstekende ervaring vanwege het aanbod, klantvriendelijk personeel en de service van het bezorgpersoneel.

Zeer kundige adviezen, prachtige spullen. Wij komen graag terug!

Precies zoals je het verwacht van een goed bedrijf

Prettig geholpen bij het uitzoeken in de showroom. Duidelijke uitleg over prijzen en levertijd. Keurig telefoontje om afspraken te maken overafleverdatum en -tijd. Aflevering volgens afspraak en oude meubel meegenomen, zoals was overeengekomen.

Fantastische zaak, goede ontvangst en advies.

In 1 middag goed geslaagd.

Vriendelijke verkoper Reageerde goed op vragen achteraf per mail Meubels netjes afgeleverd

Prachtige meubels ,met kundig personeel

In de winkel heel fijn geholpen en de kast keurig thuis in elkaar gezet. Komen hier zeker terug

Topbedrijf!

Goede begeleiding bij de aankoop, perfectie montage aan huis en prima service.

Uitstekende ervaring met dit bedrijf

Goede service voor de aankoop door tijdelijk het meubelstuk in eigen huis te kunnen proberen. Prettig contact en voor ons een acceptabele prijs / kwaliteit verhouding.

Techniekweg 8

4143HV Leerdam

Over Van der Wal Interieur-adviseurs

Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze moderne meubelen en stoffering aan te bieden.