Ruime keuze, aardige mensen, goed advies en prima afhandeling

Oke

Het was prima

Ruime keuze en deskundig advies.

Kwalitatief prima en ruim aanbod. Aardige medewerkers en deskundig advies.

Super fijne winkel

Grote sortering, fijne mensen, goed geleverd.

Fijne zaak

In Februari een prachtige kast geplaatst nu nog in afwachting van een sitetabel hoop dat hij snel komt. Leuk geholpen fijne zaak

Fijne woonwinkel met erg veel keuze.

Erg vriendelijk geholpen door Wilco bij de keuze van een zitbank en het kiezen van de juiste stof ervan bij mij aan huis. Ook door Rozemarijn uitstekend geholpen met het uitkiezen van de zonwering. En niet te vergeten....een pluim voor de levering van de bank en het plaatsen van de zonwering door de twee medewerkers.

Deskundig advies door prettige mensen

Zeer professionele medewerkers. Afspraken worden nagekomen

Top service en kennis!

Wilde ‘n nieuwe uitstraling van mijn woonkamer. Annick heeft me fantastisch geadviseerd is kleur vloer en wanden. Helemaal blij mee! Ook de nieuwe PVC vloer is mooi gelegd terwijl ik met vakantie was. Topservice Patrick waarvoor nogmaals mijn dank!

Goed geholpen en.prachtige bank en fauteuils gekocht die heerlijk zitten

Vriendelijk, behulpzaam geduldig

We hebben veel tijd gekregen om zelf rond te kijken en plezierig advies gekregen over wat we zochten en gevonden hebben.

Service zoals het hoort

Ben zeer tevreden, na verschillende aankopen bij van der Wal, daarom kom ik ook steeds bij hun terug. Vind de service uitstekend, word altijd zeer vriendelijk geholpen en komen ook met ideeën.

Goed persoonlijk advies, grote showroom

Eetder, 7 jaar geleden, daar meubeltjes gekocht. Zijn er nog steeds blij mee. Nu weer en niet voor niets. Zelfde positieve ervaring. Mooie merken en nemen alle tijd voor een goed advies op maat. O ja, snelle levering.

Neemt ruim de tijd en denk mee om de goede keuze te maken. Montage ook helemaal goed ja ik zal jullie zeker aanbevelen, trouwens heb ik gedaan een buurvrouw is ook klant geworden om dat het zo mooi vond.

goed advies

Mooi meubelstuk gekocht en past perfect. Goed advies, zijn er erg blij mee. Alleen de montage kosten zijn extreem hoog. Bijna 1000 Euro voor 4 uur werk, dat valt wel wat tegen.

deskundig en betrouwbaar

Alleen maar positieve ervaringen; ook als het er op aankomt wordt men uitstekend geholpen; een aanrader voor iedereen die vakkundig geadviseerd wil worden.

Toen we de winkel binnen kwamen en aan Wilco kenbaar maakte wat wij wilde herkende hij ons nog van onze aankoop van een paar jaar daarvoor. Hij heeft goed geluisterd en ons heel goed geholpen.

Deskundig en veel geduld

Deskundig en veel geduld

Goede service.

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijke en deskundige adviseurs

Uitstekende adviezen en zorgvuldige aflevering na aankoop!

Bij aankoop van een bank en een tweetal fauteuils werd ontspannen en ruim de tijd voor ons vrijgemaakt. Er volgden zorgvuldige adviezen over de gebruikte bekledingsstoffen en de kleurstellingen. Ook de aflevering verliep op een professionele manier. Na het verwijderen van de verpakkingsmaterialen werd alles nog eens goed nagelopen. Bij vertrek van de monteurs namen zij het verwijderde verpakkingsmateriaal weer met zich mee. Kortom: wij zijn zeer tevreden!

goed product, prima service

goed product, prima service

Goede kwaliteit en service

Goed geholpen en fijne pvc legger. Prijs is misschien iets hoger maar krijg je wel kwaliteit en service voor terug.

alles prima verlopen, goede service

De adviseurs zijn klantvriendelijk en zeer professioneel.

Aangezien wij al vele jaren klant zijn bij Van der Wal. Geven de adviseurs een goed advies van wat er allemaal mogelijk is. Zijn ze zeer klantvriendelijk. Een mooie zaak om door heen te lopen. Zijn er problemen met de levering die niet goed zijn worden direct opgelost. chauffeur/Monteurs gaan zeer zorgvuldig te werk Alles onder een dak wat betreft inrichting. Wat mij betreft een dikke 9,5

Goed advies

Met kiezen goed advies en de levering mooi op tijd en afgeleverd

Techniekweg 8

4143HV Leerdam

Over Van der Wal Interieur-adviseurs

Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze moderne meubelen en stoffering aan te bieden.