vriendelijk, aardig, maar kan net iets proactiever

Nadat de week waarin mijn meubel volgens planning geleverd zouden kunnen worden had ik nog niets gehoord. Ik heb zelf maar gebeld en toen bleek de bestelling bijna binnen te zijn, het laatste onderdeel zou een week later binnenkomen. Meteen maar de leverafspraak gemaakt! Het zal fijner zijn dat als de afgesproken levertermijn in zicht komt, dat er alvast contact wordt gezocht met de klant. Op de site las ik dat de oude meubels meegenomen worden door van der Wal. Toen ik bij de levering van mijn meubels hierop vroeg of mijn oude bank meegenomen werd, werd mij eerst aangegeven dat ik dat had moeten afspreken. Maar dit is vanuit van der Wal nooit vooraf besproken. gelukkig werd de bank wel meegenomen. Advies: Bespreek dit onderwerp OF tijdens de verkoop OF bij het maken van de leverafspraak met de klant. Zo voer je uit wat je zegt.

Alles dik in orde.

Vriendelijk en zorgvuldig, van bestellen tot en met leveren. Kan niet beter.

Ik kan het in één woord zeggen : Klasse !

Via eigenlijk een omweg zijn wij beland bij Van der Wal. Wij wilden ons oriënteren omdat we onze huidige bank zat waren. We werden zo grandioos geholpen, en kregen super advies van Wilco Hartog. Wij werden verliefd op een prachtige hoekbank en een fauteuil. Hij bood aan om bij ons in Sliedrecht langs te komen met stalen i.v.m. de kleuren en de afmeting van de bank. Na de vakantie zijn we terug gegaan voor salontafeltjes erbij, ook daar over weer een super eerlijk advies gekregen. En ja, dan loop je door de zaak, en dan zie je een pracht van een eettafel staan....ik beken we konden er echt niet omheen. Over een pakweg 3 mnd. zal alles keurig bij ons bezorgd gaan worden! Een zaak waar je nog echt geholpen wordt!

Is zeer goed

Je wordt zeer goed geholpen krijgt een ondersteunt advies. Wordt altijd gezocht naar de beste oplossing

Een zeer fijne en goede ervaring.

We zijn super goed geholpen ( alle keren dat we er waren). Carla is bij ons thuis komen kijken en van daaruit hebben we samen de kleuren en artikelen samen gesteld. Toen we ,zeker een jaar, later terug kwamen omdat we nog iets wilde aanschaffen wist ze direct hoe ons huis en interieur eruit zag. Dat voelde echt goed

vriendelijke correcte behandeling

de medewerkster heeft mij op een prettige manier geholpen bij het maken van de keuze

Van der Wal is fantastisch….

Van der Wal is fantastisch… de productietijden worden echt problematisch

Door goede ervaring al 14 jaar klant

Komen al 14 jaar bij v.d Wal, krijgen altijd een goed advies en afspraken worden nagekomen

Persoonlijke begeleiding op maat!

Wilco heeft heel goed met ons meegedacht. Met een prachtig resultaat!

Prettige samenwerking en goede communicatie

Bij de inrichting van ons nieuwe huis hebben we uitstekend advies gekregen bij de materiaal keuze. Ook de aflevering is naar volle tevredenheid verlopen. We zijn dan ook erg blij met de geleverde meubels, vloer- en raambedekking. Alle complimenten voor het vriendelijke en kundige personeel.

We zijn uitstekend geholpen en beloften zijn nagekomen.

Mooie winkel met een fijne cultuur en respect voor de klanten.

Ik ben goed begeleid in de winkel en snelle levering

Uitstekende ervaring

Goede adviezen met oog voor wat bij ons past

Persoonlijke aanpak er werd ruim tijd genomen.

Doen wat ze beloven.

Vriendelijk, meedenkend en flexibel

Denken goed mee, zeer goede service. Alles netjes afgeleverd. Oude meubels mee retour, alsmede ook de verpakkingen. Zelfs na jaren nog steeds goede service. Kan deze zaak zeer aanbevelen.

Zeer veel kennis, uitstekende service en klantgericht.

Dit HET adres om je huis smaakvol mee in te richten. Zij hebben een zeer uitgebreide, smaakvolle toonzaal met oplossingen in verschillende prijsklasses. Zij denken met de klant mee en denken in kansen en mogelijkheden. Erg prettig om met hen zaken te doen. Inmiddels ruim 30 jaar ervaring met hen en geniet elke dag van mijn aankopen bij hen.

Uitstekend advies, prettige mensen

Een eerste oriëntatie is altijd lastig maar met de hulp van een adviseur aan huis hebben we onze keuze kunnen maken: een deel van het meubilair herstofferen, een deel nieuw aanschaffen. In de toonzaal alleszins heel relaxt en goed geholpen. Nadat we onze keus hadden gemaakt, werd alles precies volgens planning geleverd. Super ervaring

Zeer deskundig en betrouwbaar

Wij hebben geweldig advies gekregen om onze zithoek opnieuw in te richten. Deskundig en luisteren naar onze wensen. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Wij zijn goed geholpen en blij met het resultaat.

We hebben goed advies gehad bij het uitkiezen van de raambekleding en ook het ophangen is vakkundig gedaan.

Zie onderstaande ervaring

Leuk en vlot geholpen en ruime keuze in kwaliteits meubelen.

Zeer prettig geholpen

Op zoek naar een fijne stoel vonden we wat we zochten en werden daarbij vriendelijk en professioneel te woord gestaan

Uitstekende service

Vriendelijk en deskundig personeel. Resultaat interieur is geweldig. Ben er erg blij mee en krijg veel complimenten.

Fantastisch geholpen, bij Van der Wal is de klant koning!

Wij zijn fantastisch geholpen bij het inrichten van ons nieuwe appartement. Carla Havelaar nam alle tijd om ons goed te adviseren en alle meubels, raamdecoratie en vloerbedekking op elkaar af te stemmen. Ook na het plaatsen van de bestelling verliep de communicatie geweldig. Steeds als er producten bij Van der Wal waren binnen gekomen, werd een afspraak gemaakt om deze direct te bezorgen. Op het onderstel van het bankstel zat een beschadiging. Ook dit werd direct netjes door Van der Wal opgelost. Het bankstel werd weer opgehaald en dezelfde dag werd het het met een nieuw onderstel teruggebracht. Dat is nog eens service! Een bedrijf waar de klant nog koning is! Van der Wal en met name Carla Havelaar, hartelijk bedankt!

Vriendelijk personeel ,goed geholpen

Helaas duurde de levering van de stoelen wat lang.

Techniekweg 8

4143HV Leerdam

Over Van der Wal Interieur-adviseurs

Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze moderne meubelen en stoffering aan te bieden.