Het advies van Wilco is perfect!

Onze ervaring is erg goed. Hopelijk lossen jullie de beschadigde stoel snel op. Bij voorbaat Dank, Groet, Peter en Gerrie Schouten

Ik voelede me begrepen en gehoord

Ik voelde me begrepen en gehoord: fantastische service

Fantastisch

Mijn ervaring met Van der Wal is zonder meer positief. Volop de tijd voor advies en keuzebepaling maar ook daarna goede afspraken m.b.t. aflevering en informatieverstrekking

Nog flink wat puntjes op de i te zetten.

Er werd vergeten dat we een brievenbus nodig hebben. Ik had verteld dat al die snoeren in de hoek van de kamer een grote ergernis is. Met het grondhout is het helemaal misgegaan. Interstar heeft kleine stukken hout op de muur bevestigd, dus een aanbevolen timmerman was helemaal niet nodig. Die was al komen kijken hoe de kast bevestigd moest worden. Met de plank met spotjes schijnt ook iets mis te zijn gedaan volgens onze vrienden. Daar heb ik me verder niet in verdiept. Eens per maand is er een beurs in Nieuwegein voor deze wandkasten. De monteur vond het jammer dat we daar niet op gewezen waren. Toen ik in de winkel op het toilet was heeft Jamie het er met mijn man over gehad over een aanbieding van een poef. Hij wou dat wel en ik vond het bezwaarlijk om het hem te weigeren. Hij schrok zelf erg toen hij later de prijs hoorde Toen hij was afgeleverd en schaamt zich ervoor en wil niet dat ik het aan anderen vertel. We zijn erg tevreden over de meubels, ze zijn prachtig. Het contact met Jamie was prettig en door bij ons thuis te komen heeft ze ons ontzorgd. Misschien is het beter leervloeistof voor de bank mee te geven want dat is nog steeds niet geregeld nu. Er is geen leerzaak in Gorinchem. Dit ipv wijn? Aanbevolen onder voorbehoud en bijscholing bij Interstar voor personeel. Hierover werd kort daarna contact met mij opgenomen en hebben we alles doorgepraat. Na onze verhuizing wordt de leervloeistof gratis thuisgebracht. Dan kunnen ze meteen zien hoe mooi hun prachtige meubels in ons nieuwe huis staan. Met de service is het dik O.K. bij van der Wal.

Zeer prettig bedrijf

Goede begeleiding bij de afschaf van het artikel. Afgesproken levertijd in overeenstemming met levering. kortom prima

Prima begeleiding en eindresultaat

Uitstekend!

Mooie winkel, met ervaren en vriendelijk personeel

Wij hebben diverse keren ons huis ingericht met meubelen en div. andere artikelen (luxaflex,gordijnen etc.) van deze zaak! En nog nooit teleurgesteld! Vriendelijk en deskundig personeel met goed advies, Correcte levertijden. Helemaal top fa Van der Wal

Duidelijke afspraken, perfecte levering

Duidelijke informatie bij bestellen, goede extra service aan huis mbt keuze van bekleding en kleuren. Perfecte levering

ook weer goede service en after sales

Al diverse produkten naar tevreden gekocht, ook de after sales en service is weer erg goed bij van der Wal.

Fijn geholpen

Relaxte sfeer, fijn advies, perfecte bezorging!

Zeer goede ervaring met uw bedrijf (en erg vriendelijke mensen).

We zijn bijzonder goed en leuk geholpen sowieso door Anniek, die echt smaak heeft qua afstemming van de producten. De uitvoering in ons nieuwe huis was erg goed, zowel door de PVC-leggers als de trappenbekleder. Zeer hoog niveau. De werkzaamheden zijn nog niet geheel af, daar nog het e.e.a. na geleverd (hor plaatsen) wordt en opgehangen moet worden. Tot op heden zijn wij tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden.

deskundig, persoonlijke aandacht en klantgericht

Wederom goed te woord gestaan met deskundig en persoonlijk advies.

Chapeau, op zeer goede wijze begeleid bij onze aankoop

Zie boven

Prima advies.

Niet zo maar wat verkopen, nee echt meedenken.

Mooie collectie,fijn adviserend,niet opdringend personeel !

Rustig,alle tijd voor je,goed advies. Personeel wat de meubels thuis bezorgt en installeert,vakbekwaam , keurig gewerkt! Vind de topping van pullman bed,erg zacht,maakt kuilen en erg warm dus was dit de juiste keuze?

Bij levering was het een beetje chaotisch bij ons waardoor de monteurs even moesten wachten, dit was geen probleem. Omdat onze oprit nog niet klaar was werden de schoenen bij binnenkomst netjes uitgedaan wat zeer gewaardeerd wordt! Bedden staan er netjes bij nu. Wij kregen wel een te hoge factuur door een rekenfoutje maar dat verschil werd op dezelfde dag dat wij daarover reclameerde teruggestort.

Prima bank, Prima advies

Goed geholpen

Prima geholpen!

Geweldig !

Na 34 jaar hebben wij onze Leolux 3 scarabe 2,5 en 3 zits Banken en de twee Salute fauteuils met enige weemoed vervangen door een 2,5 zitsbank type Mayon en een twee Mayuro fauteuils in donkerrood senso leder. Dit op advies van mw. Carla Havelaar die ons ook 34 jaar terug ook had doorverwezen naar haar collega in Vlaardingen de winter & de Lange dhr. Ed de Kok. En we nu 34 jaar zijn verhuisd naar een senior woning waar we de komende nog hopelijk nog 30 jaar op onze Leolux meubels richting de 100 jaar gaan genieten van onze zitmeubelen. En nog op zoek zijn naar een passende eetkamerstoelen bij onze eveneens 34 jaar oude en unieke Leolux eettafel ( enige exemplaar ooit geproduceerd) . Oftewel zijn we erg tevreden over zowel de dealer als de kwaliteit van de Leolux producten. Dikke 10 !!

Top advies, service en producten

Bijzondere ervaring hoe blij en tevreden je kunt zijn over een nieuwe inrichting die je zelf niet bedacht zou hebben. Dat begint met goed en aandachtig luisteren en goede adviesvaardigheden. Dat gekoppeld aan een goed assortiment met goed kwaliteit producten tegen een goede prijs maakt Van der Wal al jaren tot een uitstekende winkel. Waarbij niet onopgemerkt mag blijven dat de service niet stopt als de koop is beklonken. Als er iets is kan je altijd terecht en word je netjes geholpen.

prima bed

Prima bed en service

Ruime keuze, vriendelijk deskundig personeel.

Het is altijd een beleving om te dwalen door de mooie showroom bij Van der Wal. Door de vele opstellingen kregen we ideeën voor een Interstar hangkast. Samen met de verkoper kwamen we tot een verrassende keuze. De kast is inmiddels geplaatst en we zijn erg blij met het eindresultaat.

Zeer prettig samenwerken!

Bij het maken van de keuzes om ons huis in te richten werd goed meegedacht. Ook bij de uiteindelijke inrichting was de samenwerking erg prettig. Door de mooie materialen hebben we een prachtig ingerichte woning waar we erg blij mee zijn.

Techniekweg 8

4143HV Leerdam

Over Van der Wal Interieur-adviseurs

Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze moderne meubelen en stoffering aan te bieden.