Heel goed, vakkundig, snel en heel vriendelijk.

Ik heb een heel positieve ervaring. Heel sterk op de inhoud en het toch heel goed en duidelijk kunnen uitleggen. Dat kunnen niet veel notarissen.

Fijne ervaring

Heel fijn en geweldig geholpen met het levenstestament en testament samen te stellen. Zeer te vreden.

duidelijk

denk mee met de klant

Ervaren vakmanschap.

Zie boven. Plus: Opvolging en voortgang tussen eerste gesprek en het opsturen van de concept stukken vroeg teveel tijd van de notaris

zeer goed

ontvangst goed

Gedoe

Ik vind het portaal waar jullie mee werken heel onduidelijk. Ook moet er ongelooflijk veel ingevuld worden, vaak dezelfde info meerdere keren. Wat een gedoe.

Prettige ervaring

Goede communicatie, bereikbaar voor vragen, snelle afhandeling. Het is een notariskantoor met persoonlijke aandacht voor de mens.

Prettige ervaring

Een hele fijne ontvangst bij het binnen komen Een prettige begeleiding en goede uitleg i.v.m.het opstellen van mijn testament . Begrip en geduld .

• Bij welke vestiging bent u geweest? N.v.t.

Kan niet beter

Heb het als zeer prettig ervaren alles werd goed uitgelegd in Jip en Janneke taal in een ongedwongen sfeer. cijfer van mij een 10 met een griffel Ga zo door.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Amsterdam

Snel en vakkundig, maar nog geen inclusieve/progressieve communicatie

Abma en Schreurs heeft voor ons de hypotheekakte en de samenlevingsovereenkomst opgesteld. Zij handelen snel, denken mee en werken vakkundig. Daar erg tevreden over. Kantoor is netjes met een mooi uitzicht en goed bereikbaar. Verbeterpunt: voor het maken van een eerste afspraak werd alleen mijn partner telefonisch benaderd. Ondanks hij meerdere malen niet bereikbaar was en zij ook over mijn gegevens beschikken, werd ik niet gebeld. Hij moest uiteindelijk telefonisch aangeven dat zij mij ook telefonisch konden bereiken. Een paar weken later gebeurde hetzelfde m.b.t. een update over onze samenlevingsovereenkomst. Hierbij werd alleen mijn partner gemaild. De mail heeft hij later naar mij doorgestuurd en daarbij moest ik zelf aangeven dat ik beter bereikbaar ben dan mijn partner of dat we beiden gemaild willen worden. De medewerker bood toen netjes haar excuses aan. In de contracten werd mijn partner als eerst genoemd. Dit is op zich geen punt, maar de eerder genoemde communicatie situaties hierbij opgeteld deed ons vermoeden dat het kantoor zich in eerste instantie (of in mijn geval: alleen maar) tot de man wendt. Dit verbeterpunt hebben wij tijdens het tekenen van het contract op kantoor als feedback meegegeven. In eerste instantie werd daar defensief op gereageerd - het wordt immers al 20 jaar zo gedaan. Uiteindelijk uitgelegd dat het zorgde voor vertraging in het proces en daar worden beide partijen niet blij van. Dit zou wel meegenomen worden in hun overleg. Dank Abma en Schreurs voor jullie vakkundige begeleiding en veel succes gewenst.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Amsterdam

perfect geholpen en goed extra advies

voor het maken van een testament ben ik zeer goed geholpen en kreeg daarbij extra waardevol advies

• Bij welke vestiging bent u geweest? Volendam

Alles snel en duidelijk geregeld.

Zeer vriendelijk geholpen. Alles in duidelijke taal door de Notaris uitgelegd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Purmerend

Een positieve ervaring gehad.

Zeer inlevend en kundig.

Toegankelijk en vriendelijk

Goed gesprek gehad om het testament te regelen. Overige opties waar ik niet bij stil gestaan had werden netjes besproken.

Prima behandeling

Wij hebben onze testamenten uit 2006 aan laten passen aan de huidige realiteit. Wij zijn daarmee tot onze volle tevredenheid geholpen door Abma Schreurs Notarissen. Geduldig, duidelijk en met verstand van zaken mbt de huidige wetgeving hebben indruk gemaakt.

Alles prima afgehandeld.

Goede luisteraar, goede adviezen gekregen. Prima dienstverlening.

Prima geholpen

Ik ben goed geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Volendam

Uitstekende deskundige begeleiding tot product. Prima prijs - kwaliteit verhouding.

Afspraak op kantoor was ook professioneel alsook laagdrempelig.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Amsterdam

Prettig, ontspannen en competent.

Zie boven.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Volendam

Formeel maar toch met een grapje

Erg deskundig personeel en mooi kantoor. Personeel is erg formeel maar regelmatig komt er toch een grapje tussendoor waardoor de spanning er een beetje vanaf gaat. Zeker aanbevolen!

Zeer duidelijke informatie

De notaris lichte het levenstestament duidelijk toe in begrijpelijke taal

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Goed geholpen. Zou hun iedereen aanraden

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Prima op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Geen op of aanmerkingen dus dat is prima !

Perfect!

Snel, professioneel & vriendelijk

Prima en professioneel

Kom hier graag, en zal ook de volgende keer hier weer heen gaan.

Postbus 575

1440AN Purmerend

Over Abma Schreurs Notarissen

Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.