Eind goed al goed.

Het was een lang traject wat voor ons soms lastig en af en toe moeilijk te begrijpen was. Dit lag aan beide zijden maar ook aan de notariële/juridische verwoording in de akten. We denken wel dat indien de uitleg van een standpunt of hetgeen je zou willen in beginsel iets meer uitleg had gekregen er geen verrassingen zouden zijn aan het eind.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Purmerend

Een prima persoonlijk advies!

We hebben een goed persoonlijk en uitgebreid advies gehad met een medewerkster. De notaris heeft dat uitstekend aangevuld! Kortom we zijn zeer tevreden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Purmerend

Zeer duidelijk en prettig onthaald.

Prima dienstverlening

Prettig dat er ruim tijd is om reeds bestaande notariële documenten door te nemen (testament, samenlevingscontract) voordat een start is gemaakt met het formuleren van een levenstestament

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Vakkundig en zéér prettig geholpen

Ik was nu voor de 3e keer bij Abma Schreurs voor mijn testament. 1e keer Gooise kade Monnickendam. Bij notaris de heer Hofstee 2e keer ook. 3e keer bij mevrouw Anja Jonk, kundig en prettig gesprek. Tekenen bij notaris de heer Hofstee Ik kan iedereen aanbevelen bij uw notariskantoor. M.i. valt er niets te verbeteren. ben Bij Monnickendam, Purmerend en Volendam geweest

Proffessioneel

Zeer prettig , vakkundig geholpen.

zeer positief

helder en duidelijke uitleg

Zeer klantvriendelijk

Vanaf het ontvangst en het vlotte verloop van de overdracht was dit heel professioneel en tot in de details correct uitgevoerd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Volendam

Hulpvaardig deskundig goed luisteren en vertalen naar goed testament

Raad iedereen aan om bij deze notaris dossiers te laten behandelen

Prettig, menselijk en deskundig

Afspraak opgezet en nagekomen. Fijne ontvangst en uitleg.

Vriendelijk en deskundig

Ik ben heel vriendelijk en deskundig geholpen bij het opstellen van mijn testament en levenstestament.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Zeer professioneel en zeer duidelijke uitleg.

Goede en duidelike uitleg

Vriendelijk ontvangen met een duidelijke voorlichting en uitleg.

Vriendelijk

Erg vriendelijk personeel. Word netjes ontvangen en geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Volendam

Prettige mensen en alles met goede duidelijke uitleg

Zie boven

• Bij welke vestiging bent u geweest? Purmerend

Netjes geholpen en heb op al mijn vragen antwoord gekregen

Klantvriendelijk, deskundig en duidelijk

Een professionele organisatie die zeer klantvriendelijk en begripvol is en alles heel duidelijk uitlegt. Alles geeft een heel vertrouwenwekkend en rustgevend gevoel.

Goed en geduldig geholpen

Best ingewikkelde stof, goed op weg geholpen

Prettig

Tekst en uitleg was prima verzorgd.

Goed geholpen

Wij waren een kwartiertje te vroeg op de afspraak maar werden gelijk geholpen.

snel en betrouwbaar

Heb een uitstekende ervaring met Abma Schreurs Notarissen. Erg snel, betrouwbaar en goed in de communicatie.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Amsterdam

Heel fijn Kantoor we doen al jaren zaken met hen ( prive )

Hele fijne persoonlijke service. Ze houden zich altijd aan hun afspraken en zijn duidelijk in wat de kosten zijn. Andere kantoren lijken soms goedkoper maar dan blijkt dat er toch allemaal kosten achteraf bijkomen die niet in de offerte stonden , bij Abma is alles transparant en duidelijk, erg prettig . Mede daardoor zijn wij al diversen malen bij hen geweest voor de aankoop van een huis een appartement en de huwelijkse voorwaarden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Amsterdam

Duidelijke en prettige uitleg.

Na telefonisch contact, prettig gesprek, volgde een prettige afronding.,

goede gesprek

een prettig gesprek bij de intake. Een goede afhandeling van het testament. Het is heel goed gegaan

Correct en klantvriendelijk

Veel uitleg en geduld i.v.m. de juridische taal.

Postbus 575

1440AN Purmerend

Over Abma Schreurs Notarissen

Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.