Bijzonder prettig

Een gezellige omgeving, een bijzondere aardige notaris, lekkere koffie en een professionele afhandeling

is goed

is goed

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Heel duidelijk en vriendelijk voelde me op gemak

Heel vriendelijk en duidelijk gesproken

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Een prettig contact met gedegen mensen

In het algemeen goed. Wel moet ik wennen aan het werken in een box

• Bij welke vestiging bent u geweest? Volendam

informatief en helder, duidelijk toegelicht

Zeer vriendelijke en persoonlijke behandeling. Juridisch perfect toegelicht. Top.

Helemaal top

Helemaal top

Alles netjes geregeld.

Bij het overschrijven van onze woning is alles netjes geregeld. Wel vonden we het een beetje onpersoonlijk dat alles digitaal ging.

Duidelijk uitleg

Zakelijk en begrijpbare taal

• Bij welke vestiging bent u geweest? Amsterdam

Betrouwbaar in deadlines en expertise.

Prettige communicatie. Denken mee ten behoeve van een goed ingericht totaal.

Mijn ervaring was goed.

Mijn ervaring was goed.

Prima en vriendelijk

Geen klachten, vriendelijke mensen. Netjes gedaan.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Amsterdam

neemt de tijd en is duidelijk en vraagt ook aan ons

komt meteen iemand naar je toe voor koffie, hoeft niet al te lang te wachten en erg aardig. kortom wij zijn tevreden

Uitstekende service

Uitstekende service, goede informatie.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Amsterdam

Vriendelijke en deskundige toelichting op ons leven-testament

Vriendelijke, heldere en deskundige toelichting op ons leven-testament.

Duidelijk

Vriendelijke notaris die ons alles heel goed heeft uitgelegd. Hopelijk blijven die testamenten nog lang in de kluis.

Vriendelijke goed

Kundig

Goed en duidelijk

Goedr service niets aan toe te voegen

Fijne behandeling

Goede en professionele behandeling.

tevreden

goede informatie voorziening en vriendelijk

• Bij welke vestiging bent u geweest? Amsterdam

Onduidelijke communicatie, stress en vertraging

De communicatie in het Portal verliep traag en onduidelijk. Dat zorgde voor stress en irritatie. Mails werden verstuurd met spelfouten en zonder interpunctie, wat voor nog meer onduidelijkheid zorgde. Terugbelverzoeken werden te lang uitgesteld (meer dan een week) en duidelijkheid over de aan te leveren stukken kwam te laat. De fysieke bezoeken verliepen soepel en zonder problemen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Volendam

Uitstekend, heldere taal, vriendelijke bejegening maar gepaste distantie,

Stijlloos dat we zóver zijn gekomen dat zelfs een notariskantoor zich door een slimme 'driedelige' [jonge]man heeft laten verleiden om een dergelijk beoordelingssysteem te gaan hanteren.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Volendam

Klantvriendelijkheid is hoog. Je voelt je direct op je gemak. Is laagdrempelig. Uitleg was goed. Er was ruimte om vragen te stellen. Ik zal zeker deze notaris aanbevelen bij mijn familie, collega's en kennissen.

Snel en adequaat

Ik heb een goed intakegesprek gehad en daarna werden de papieren snel opgestuurd. Hier zaten wel wat kleine foutjes in qua personalia dus ik ben wel blij dat ik het goed heb nagekeken. Daarna heb ik snel een afspraak kunnen maken om de zaak af te ronden.

Heel goed geregeld

Goed geregeld en heel duidelijk uitleg

• Bij welke vestiging bent u geweest? Volendam

Zeer kundig en vriendelijk.

Zeer vriendelijk en kundig advies bij het opstellen van onze testamenten en levens-. Uitgebreide toelichting en uitleg mbt de mogelijkheden binnen een testament. Goede communicatie over aanpassingen/toevoegingen. We kregen ruim de tijd om goed over de inhoud na te denken. Op de dag van de afronding bleken er tijdens de doorloop toch nog wat foutjes in de acte te staan, deze werden ter plekke aangepast.

Postbus 575

1440AN Purmerend

Over Abma Schreurs Notarissen

Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.