Duidelijke taal en uitleg van de stukken.

De aansturing via het digitale platform is makkelijk en toegankelijk. De notaris geeft een goede uitleg in duidelijke taal en is goed verstaanbaar.

Fijne organisatie

Ze waren professioneel maar ook gezellig, namelijk de tijd voor ons en gaven heldere toelichting waar nodig.

Vlot, zakelijk

In meerdere levensfases mij op kundige wijze van dienst geweest.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Onze notaris,dhr Hofstee,heeft ons Zéér Vriendelijk en Goed geholpen!!!

Dhr. Hofstee,onze notaris heeft ons zéér Vriendelijk en goed geholpen, (Met ons samenlevings-contract)!!!

Goed geholpen

Zeer tevreden! Goeie uitleg en eerlijke prijzen

Positief.

Zowel op het kantoor van Purmerend als in Hoorn te woord gestaan door professionele, maar ook vriendelijke dames.

Snel en overzichtelijk

Afgelopen jaar in contact geweest met 2 andere notaris kantoren waarvan 1 in hoorn en 1 in lelystad. ( recenties een min 10) Maar bij abma scheurs ging alles soepel en makkelijk.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Uitstekende ervaring met Amsterdam lokatie van Abma Schreurs notarissen.

Lokatie prima bereikbaar. Notaris heeft de akte kort en bondig toegelicht. Efficient online client portal. Snelle en accurate berichtgeving en afhandeling.

Goede, professionele begeleiding.

Abma Schreurs Notarissen kenden wij van eerdere hulp bij officiële documenten. Ook deze keer zijn wij prettig geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Volendam

Van het begin tot het eind helemaal top!

Bij het eerste telefonisch contact werden wij al heel goed geholpen men is erg klantvriendelijk. Ook op het kantoor werden wij goed ontvangen en de gesprekken met de (kandidaat) notaris waren prettig. Wij hebben een goed (begrijpelijke) advies en uitleg gehad , wij zijn hier zeer tevreden over.

Alles super!

Hele fijne notariskantoor. Alles verliep supergoed.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Amsterdam

Zeer goede- en vriendelijke dienstverlening

Duidelijke uitleg en vriendelijke behandeling

Prima en vlot

Alles verliep soepel

Zeer vriendelijk en meedenkend

Heel fijn dat ik mijn zaken op orde heb en dat de notaris het goed uitlegt en meedenkt.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Volendam

Heel behulpzaam en meedenkend.

Zeer prettig geholpen...

Great and friendly

Good experience friendly and competent

• Bij welke vestiging bent u geweest? Amsterdam

Duidelijk, degelijk en transparant.

We hebben hier onze testamenten laten herzien en levenstestamenten op laten maken. Uitstekende uitleg en begeleiding: geen vraag is te veel. Het kost een paar centen maar dat is het ook waard.

Snel en foutloos.

Al jaren een zeer prettig Notariskantoor om mee te werken.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Volendam

Alles is netjes verlopen, erg blij mee

Ik kon altijd bellen en er werd goed geholpen bij vragen die ik had. Ook goed bereikbaar en reageerde snel als er iets uitgezocht moest worden

Vlot en correct

Vlot en correct. Goed voorbereid. Vragen werden kundig benantwoord

uitstekend!!!!

goede voorlichting, prettige snelle afhandeling!!!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Fijne service. Word meegedacht. Als ik iets moet regelen met een notaris, ga ik naar Abma en Schreurs. Heel vriendelijk en erg vakundig

• Bij welke vestiging bent u geweest? Amsterdam

Heel goed uitleg over alles

Alles heel goed uitgelegd.

Klantvriendelijk geholoen

Altijd begrijpelijk en duidelijk

• Bij welke vestiging bent u geweest? Purmerend

Altijd goed en correct geholpen

Voel me altijd op mijn gemak en alles wordt duidelijk en begrijpelijk uitgelegd.

Postbus 575

1440AN Purmerend

Over Abma Schreurs Notarissen

Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.