Snel en persoonlijk geholpen

Snel en deskundig geholpen met een persoonlijke touch. Bedankt!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Amsterdam

Goede overdracht en gesprek geweest

Keurig afgehandeld

Vakkundig geholpen.

Onze ervaring was uitermate positief. Wij hebben twee testamenten laten opstellen en zowel bij het intakegesprek als daarna, de beoordeling van de concepten alsook de toelichting tijdens het passeren van de akten zijn wij uitvoerig en duidelijk geïnformeerd. Ook de vriendelijke ontvangst heeft daar aan bijgedragen.

Heel vriendelijk

Mee denkend en een luisterend oor

• Bij welke vestiging bent u geweest? Volendam

Ik voel me gerust met mijn probleem in hun handen

Prettige, persoonlijke benadering. Ingewikkelde dingen eenvoudig uitgelegd. Overal aan gedacht. Een menselijke notaris.

Prima service.

Vriendelijke ontvangst en goede uitleg.

goede service duidelijke uitleg

alles helder uitgelegd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Volendam

Vriendelijk en snel geholpen en een correcte afhandeling

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Goed, informatief en prettig geholpen.

Twee nieuwe testamenten laten maken. Onderwerp waar je als gewone man niet veel weet van hebt, maar in het eerste gesprek werd ons al duidelijk hoe een en ander het best vormgegeven kon worden. We kregen tips en voldoende verduidelijking om keuzes te maken. Ook bij het ondertekenen van de documenten werd het geheel nogmaals, en in begrijpelijke taal, toegelicht. Kortom, we zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

• Bij welke vestiging bent u geweest? N.v.t.

Voldoende tijd voor evt. vragen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Volendam

Heel vriendelijk en duidelijke uitleg

Werd heel vriendelijk geholpen en mevrouw nam de tijd om ons alles duidelijk uit te leggen in makkelijke taal

Goed geregeld

Prima geregeld en goed gesprek.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Goede, duidelijke en vriendelijke communicatie

Het maken van de eerste afspraak ging heel snel en prettig. Uitleg over het levenstestament en testament was goed, het ging in begrijpelijke taal. Bij het ondertekenen werd het allemaal doorgenomen en er werd voldoende tijd hiervoor genomen. Helaas waren er per ongeluk een aantal zaken niet goed verwerkt en hebben ze de tijd genomen om dit goed te verwerken en hebben alles nogmaals doorgenomen om zeker te weten dat het goed was en daarna hebben we de documenten ondertekend.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Purmerend

Alles goed en netjes geregeld

Gewoon zoals het hoort, alles goed geregeld en geen poespas.

Alleen maar top!

Heel benaderbaar. Als je niet dagelijks te maken hebt met notarissen kun je nog wel eens vragen hebben over het hoe en wat. Geen probleem. Altijd even vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan om onzekerheden te verhelpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Er is goede uitleg en begeleiding geweest tijdens het proces.

Er is goede uitleg en begeleiding geweest tijdens het proces.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Purmerend

Heel netjes geholpen en goede uitleg

Ik ben prima geholpen en uiteindelijk snel geregeld alle documenten super in een veilige omgeving met eigen beveiligde toegankelijkheid.

Prettige ervaringen met Abma Schreurs in Amsterdam

Altijd fijne ervaringen. Er is wel eens iets mis gegaan maar dit werd door het kantoor op een correcte manier gecorrigeerd. Wij komen er al jaren.

Geweldige notaris!

We zijn twee keer bij Abma Schreurs Notarissen geweest voor onze hypotheken. We werden erg vriendelijk ontvangen en onze notaris was erg enthousiast. Het stigma van een notaris welke stoffig en saai is, wordt hier volledig ontkracht. De vrouwelijke notaris wist alles perfect en duidelijk uit te leggen, meer kan je niet wensen. Echt een aanrader!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Purmerend

Duidelijke uitleg.Er werd de tijd voor ons genomen.

Super vriendelijk

Super vriendelijk en

• Bij welke vestiging bent u geweest? Volendam

Alles ging mis, kostte erg veel extra tijd

Slechte administratie ook

Goed gesprek en advies.

Fijn gelopen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Purmerend

Goede en vriendelijke ontvangst.

Vooraf hebben wij een goede uitleg gekregen over hetgeen wat wij wilden weten. Het staat nu duidelijk vermeld in de akte.

Postbus 575

1440AN Purmerend

Over Abma Schreurs Notarissen

Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.