het ontvangst was goed , er werdt gelijk opgevangen, en of we koffie wilde ook het gesprek met de notaris was heel ontspannen ..

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Notaris denkt goed mee, is adequaat en dienstverlenend.

Abma Schreurs notarissen in de persoon van Eelco Kosters heeft met zijn collega's in korte tijd veel werk voor ons verzet. Deskundig, passend en vriendelijk.

Vriendelijk en duidelijk

Prettig bezoek.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Had er meteen een goed gevoel bij

Erg Klantvriendelijk en erg goed geholpen

uitstekende dienstverlening

De communicatie was zorgvuldig en efficiënt. De notaris nam de tijd om extra uitleg te geven.

Vriendelijk en deskundig

Het passeren van de akte was erg snel gedaan. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en kreeg ook nog extra advies waar ik erg blij mee was.

Vriendelijk, duidelijk

Vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg, snel resultaat

Goede uitleg, prettige sfeer

Zie boven

Wij zijn uitstekend geholpen

Uitleg was helder en men was zeer vriendelijk!

Geweldig Team.

VOELT GOED EN BETROUWBAAR.

duidelijk en meedenkend.

Er wordt goed naar je geluisterd en er wordt de tijd voor je genomen.

Zeer professioneel en prettig

Doorlooptijd was in eerste instantie wat lang, maar uiteindelijk een snelle eindsprint om ons verblijf in het buitenland te accommoderen. Zeer uitgebreide uitleg een goede ondersteuning op afwijkende afspraken.

Positief

Netjes geregeld allemaal. Voor mensen die digitaal gezien minder vaardig zijn zal het wat lastiger zijn.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Amsterdam

Wij waren zeer tevreden over de uitleg en ondertekening van de testamenten

Xxxxxxxx

Prima en snel!

Prima en snel! Via notaris Bas.nl en bij Abma. Dat is één.

Erg goed geholpen

Vanaf de eerste gesprek tot aan de tekenen van de akte's zijn wij erg goed geholpen. Ze denken met je mee, geven advies en zijn erg behulpzaam. Top Notaris, een echte aanrader! Bedankt,

• Bij welke vestiging bent u geweest? Volendam

Nette ontvangst. Vriendelijke afhandeling formaliteiten. Niet echt van belang, maar prachtig uitzicht vanaf de 5 e verdieping over Hoorn.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Begon wat moeizaam, goed afgerond!

Eerste contacten waren prima, daarna even wat minder en uiteindelijk op kantoor helemaal goed. Er waren nog wat dingen die geregeld moesten worden maar daar kwamen ze pas 1-2 dagen voor passeren mee waardoor het nog even wat gedoe was voor ons en ze hadden een foutje gemaakt in de afrekening (andere bedragen dan de offerte). Uiteindelijk bij de notaris (M. Hofland) zelf was de ervaring erg goed: alle tijd genomen, alles goed uitgelegd. Erg fijn bij zulke lastige materie.

Super geholpen

Super geholpen" voor dat even krabelen " er werdt tijd voor je genomen en naar je geluisterd

Snel en vakkundig

Duidelijk en efficiënt afgehandeld alleen jammer dat je niet meer een keurig document uitgeprint krijgt. Alles nu in het portal.

Goed geholpen.

Het email- en telefonisch contact was heel prettig. Alles werd duidelijk uitgelegd, zodat het ook geen probleem was dat er vanwege corona geen fysiek contact was.

• Bij welke vestiging bent u geweest? N.v.t.

Prima ervaring, kon niets aan verbeterd

Goede voorbereiding, twee maal gesprek, alle vragen werden beantwoord. Alles was volledig duidelijk. Ook bij het tekenen zelf: niets dan lof! Mocht ik denken dat het lang duurde, lag dat wellicht aan ons! Vragen en uitweidingen. maar nochtans nodig.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Goed bereikbaar, prettige service.

zie boven Digitaal uitwisselen van documenten een enkele keer lastig

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Prettige en deskundig advies gekregen!

De medewerkers waren heel behulpzaam en dachten proactief met ons mee. De notaris is heel kundig en vriendelijk.

Postbus 575

1440AN Purmerend

Over Abma Schreurs Notarissen

Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.