Heldere, duidelijke, adequate dienstverlening op een zeer klantvriendelijke wijze.

Persoonlijke en email contacten waren prettig en to-the-point. Vragen, onduidelijkheden in de documenten werden op een heldere wijze uitgelegd, waarna de documenten ook direct in aangepaste vorm weer beschikbaar werden gesteld via de portal. Een zeer tevreden klant.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Het fysieke contact is in deze Corana crisis beperkt gebleven. Het enige kantoorbezoek heb ik (hierdoor?)wel als wat afstandelijk/onpersoonlijk ervaren. De feitelijke overdracht is per volmacht verlopen. De voorafgaande online administratieve handelingen zijn goed gegaan.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Onwijs goed geregeld en een fantastische notaris.

Niets aan toe te voegen, hierboven staat alles al omschreven.

Prima.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Fijne mensen om zaken mee te doen.

Omdat wij vaker zaken doen met dit kantoor leer je de medewerkers wat beter kennen. Dat voelt goed.

ik ben tevreden met de dienstverlening van Abma Schreurs

snel en digitaal contact, vriendelijk deskundig

Wij zijn goed geholpen

Alles was netjes geregeld

• Bij welke vestiging bent u geweest? Purmerend

Abma Scheurs kenmerkt zich door een goede dienstverlening

De ervaring die wij hebben gehad, zowel met Paulien Braak als met Corien Jonker, was prettig. Paulien heeft een goed en duidelijk advies gegeven en Corien heeft daar waar nodig nog een laatste info verstrekt. Ik zal Abma Schreurs zeker aanbevelen.

Open, zakelijk en belangstellend

Bij de notaris kom je om its vast te leggen, te regelen. Nou, als dat dan moet, dan is jullie kantoor niet de slechtste plek om dat te doen!

Duidelijke uitleg

• Bij welke vestiging bent u geweest? Volendam

Ik ben keurig geholpen.

Alles werd goed uitgelegd.

Prettig

Word goed op de hoogte gehouden en alles is te zien online

• Bij welke vestiging bent u geweest? Volendam

Super!

Super!

Vriendelijke goede service

Altijd fijn om zaken te doen. Niets te gek en ik heb goede ervaringen opgedaan.

Teleurstellend

Als eerste kregen we niets te drinken aangeboden, maar komt misschien door corona tijd, dit voelde heel afstandelijk. Ook werden er dingen gezegt, die later anders liepen dan verwacht. Dit was onze 3 derde keer bij deze notaris, maar ook het minst prettige.

top

top

een duidelijk gesprek.

Prima notaris

Hier een hypotheek laten passeren, alles Verliep voorspoedig.

Goede snelle professionele afhandeling

Goede snelle professionele afhandeling

prima goedgevoel

vriendelijke en goede uitleg .

alles goed verlopen

als ik weer iets nodig heb zoe ik jullie weer bellen.

Correct?

Om te zorgen dat een strook grond, grenzend aan onze tuin werkelijk op onze naam komt, was alleen een gang naar de notaris nodig. De gemeente verdient er niets aan. De notaris wel. 5 minuten later weer naar buiten, 800,00 lichter. Dit is natuurlijk de procedure, waar ik nu op reageer. Hoe het is uitgevoerd door Abma? Prima. Snel en duidelijk.

Snelle afhandeling.

Handig de eigen klanten portaal waar alle documenten inkomen te staan. Duidelijke uitleg gehad van de documenten.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Vriendelijk en zeer correct. Nemen de tijd voor je.

Postbus 575

1440AN Purmerend

Over Abma Schreurs Notarissen

Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.