Heldere toelichting in gewone mensentaal op de hypotheek.
Serieus genomen, duidelijke en beknopte uitleg. Vriendelijke benadering. Een gevoel dat alles veilig en vertrouwd wordt behandeld.
Netjes en professioneel
Portal
Heldere duidelijke adviezen in begrijpelijke taal precies wat we wilden en snelle service.
goed advies en vriendelijk geholpen
50 jr prettige samenwerking met notaris Schreurs. vervolgens Postmus, Buitjes, von Wolzogen Kuhr, Hofland.
prettige ontvangst, alle tijd gekregen
Prima advies en heldere tijdslijn.
Contact met de heer Van Dam ging heel gemoedelijk en was zeer aangenaam.
Geen aanmerkingen
Betrokken, en er werd ruim de tijd genomen om alles uit te leggen!
Duidelijk en vriendelijk
Zeer vriendelijk
Gewoon goed en duidelijke taal
goed gevoel over de totale behandeling
Helder, deskundig en snel
Notaris Jos Hofstee, wat een fijne man. Legt alles goed uit, erg betrokken bij alles. In 1 woord een fijne vent.
goed geholpen
Postbus 575
1440AN Purmerend
Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.