Vriendelijk,helder en professioneel

Prettig in de omgang, heldere communicatie, goede toelichting indien nodig op juridisch vlak.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Positief. Vlotte afhandeling. Jammer dat afhandeling per Docusign niet mogelijk bleek.

Uiterst tevreden

Zeer goed. Volop tijd gereserveerd voor mij. Honderd procent aandacht aan het te maken testament.

Klantvriendelijk en netjes

Een net kantoor en vriendelijke ontvangst

• Bij welke vestiging bent u geweest? Volendam

ik ben geweldig goed voorgelicht en geholpen

met mijn ervaring en de ontvangst en de gesprekken en de voorlichting en de behulpzaamheid ik ben zeer te vreden en ook de afspraken die we hebben gemaakt het kan voor mij niet beter. Ik zal zeker als het te borde komt uw bedrijf sterk aanbevelen

goede service en vakkundig advies

goede service en vakkundig advies

Helemaal volgens plan

Prettige ervaring

Klantvriendelijk, professioneel.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Purmerend

Uw advies heeft ons over de streep getrokken!

Al zo lang gedacht om ons te laten informeren over onze nalatenschap. Door uw heldere, klantvriendelijke en professionele uitleg hebben wij eindelijk onze wensen vastgelegd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? N.v.t.

Net en correct kantoor

Ik vindt het een net kantoor

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Juiste informatie en advies van de Notaris.

Geeft direkt antwoord, en advies. Ben tevreden met anrwoord op mojn vragen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Amsterdam

Gastvrij duidelijke uitleg waarbij je je op je gemak voelt

U kantoor heeft er toe bijgedragen dat we met een goed gevoel terug zien op het verloop bij het opmaken van de testamenten

Plezierig, professioneel en snel geholpen

Plezierig, professioneel en snel geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Purmerend

Vriendelijk, netjes en vlot.

Vriendelijke en nette medewerkers. Aankoop woning werd netjes en vlot begeleid. Digitaal versturen van documenten werkte prima.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Amsterdam

Ontspannen zitting en "to the point"

Ik heb dit persoonlijk ervaren als een heel ontspannen zitting met waar nodig extra informatie werd gegeven. Ook na afloop van de officiele agendapunten was er nog tijd om wat informatieve vragen over erfenis.

Vriendelijk en persoonlijk.

Werd goed en vriendelijk ontvangen. De notaris zelf was zeer duidelijk maar tegelijkertijd een goed gevoel voor humor.

Prima.

Zeer prettig en vooral ontspannen ontvangen. Was voor mij de derde maal en alle keren was het prima. Top!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Amsterdam

Met goed gevoel naar huis.

Ik werd prettig ontvangen met een kopje thee. Mijn onzekerheid verdween snel tijdens het gesprek met de notaris. Met veel geduld werd alles besproken en uitgelegd.

Voldoende

Heel prettig.

Als leek werd ons prettig uitgelegd hoe een en ander in z,n werk gaat, duidelijke uitleg, gaf ons een goed gevoel.

Outstanding

Everything was smooth, clear, and easy. The notary was helpful, providing us with excellent service during the document collection phase and explaining all the details on the document signing day. The office was cozy, and the coffee was good. Overall, it was the best experience of the entire house-hunting adventure :)

Duidelijk / vriendelijk

Klantvriendelijk en begrijpelijk.

De online omgeving voor het aanleveren van stukken is gebruiksvriendelijk. Medewerkers reageren snel. Prima service!

Uitstekende dienstverlening

De contact met de medewerkers was erg prettig en ze waren zeer goed bereikbaar

• Bij welke vestiging bent u geweest? Amsterdam

````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Goed gesprek gehad aangaande onze wensen

Postbus 575

1440AN Purmerend

Over Abma Schreurs Notarissen

Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.