We moesten wel even een paar weken geduld hebben, maar nu hangen onze markiezen. Een verrijking voor ons huis!
Het scherm is vlak langs de erfscheiding op de muur gemonteerd, waardoor het scherm bij het uitrollen enkele centimeters boven de tuin van de buren hangt. Dit hebben wij vooraf niet gezien/ingeschat en de firma Haak ook niet.
Tevredenheid op alle gebied; van advisering bij de keuze van het zonnescherm tot en met het op maat ontwerpen en het bevestigen van dit scherm. Jullie staan dichtbij de klant.
Wij zijn zeer tevreden van het bestellen tot het leveren en monteren van onze rolhorren. Bij vragen werd er snel en netjes gereageerd en het personeel werkte netjes en waren zeer vriendelijk. Absoluut een bedrijf om als we weer wat nodig hebben daar weer onze bestelling te doen.
Helaas laatste jaar offerte vergeten maar deze jaar alles prima
De offerte, administratieve verwerking en financiële afhandeling was erg slordig
Bedankt voor uw reactie. Wij hebben sinds 3 maanden een nieuw software/offerte systeem. En voor ons erg wennen.
goede ervaring,maar bij windkracht 3 a 4 gaan de screens wel klapperen en heb het idee dat ze misschien wat slap hangen? Ervaren monteurs en snel gemonteerd. over nazorg kan ik geen mening geven,want dat is nog niet nodig geweest.
Goed geholpen, duidelijke communicatie en afspraken. Volgens afspraak is alles verlopen.
Prettige ervaring, goed advies, goede prijs kwaliteit verhouding. In het verleden trappen gehuurd.
Betrouwbaar overkomende firma. Monteurs werkten vlot en netjes. Zou de firma zo aanbevelen bij anderen.
Ook bij problemen blijven jullie prettig en behulpzaam
Kundig en meedenkend
Fantastisch voorgelicht en de kennis en kunde was te proeven in de voorlichting. Dat heeft ons ook uiteindelijk doen besluiten met Haak in zee te gaan voor onze terrasoverkapping. Een lust voor het oog, zowel bij goed als slecht weer, en het straalt een en al gezelligheid uit. Ik raad iedereen aan om in elk geval voor oriëntatie ook zeker een praatje te maken bij de mannen van Haak!
Prima geholpen. Complimenten voor zorgvuldigheid en vakmanschap monteurs
Zeer professioneel, snel, schoon, en vriendelijk
Monteurs denken goed mee. en hebben zeer veel ervaring.
Zeer goed geholpen en mooie kwaliteitsproducten!
super netjes gedaan mannen!
Goede en adequate voorlichting. Afspraken correct nagekomen. Snelle en prettige levering en plaatsing.
De monteurs hebben prima werk geleverd. Ze waren erg precies en hebben totaal geen rommel achter gelaten! Ik zou uw bedrijf zeker aanbevelen.
Alles perfect, behalve levertijd; ik moest zelf vragen wanneer geplaatst zou worden, en toen bleek dat schermen al bij Haak waren. Dus eerder kant bellen voor afspraak zou beter zijn. Heel tevreden over geheel verder!
Beste M. wij hebben binnen de gestelde levertijd geleverd. schermen kunnen bij ons al binnen zijn, maar wil nog niet zeggen dat we plek hebben in de montageplanning.
Burgwal 9
2011BA Haarlem
Haak zonwering is een familiebedrijf sinds 1969 en verkoopt markiezen uit eigen fabriek, terrasschermen, screens, serrezonweringen, terrasoverkappingen en rolluiken. De broers houden alle trends en ontwikkelingen goed in de gaten. Zij vinden het ook belangrijk om zo duurzaam mogelijk te werken en dragen waar mogelijk hun steentje bij aan een beter milieu. Bedankt voor het invullen van de enquete