Goede eerste kennismaking, vakkundig en goede know how van de bestaande zonwering die er hing. Goede uitleg en advies over de mogelijkheden. Maakten waar wat belooft was keurig volgens afspraak. Kleine tip; klant berichten over een eventuele planning van levering.
bedankt voor het mooie cijfer!!
Goed advies gekregen, ook over onderdelen waar ik zelf niet aan gedacht had.
Heel blij met prachtige zonwering. Prima service en vakkundige mensen.
Zeer vriendelijke aankoop ervaring en advisering. Montering met zeer deskundig en aangenaam personeel . Afspraak is afspraak is ons goed bevallen .
Professionele montage, de monteurs denken in oplossingen en zijn op allerlei zaken voorbereid met gereedschap etc. Alles is keurig opgeruimd en achtergelaten. Het resultaat is echt super.
Degelijk gerenommeerd bedrijf met goede klantvriendelijke instelling.
Prima service.
Snelle beantwoording e-mail, deskundig , correcte afhandeling.
Prettig geholpen en goed meegedacht
Altijd snelle en aardige service. Ieder jaar halen zij de zonneschermen voor de winter van de muur af. Als ik bel zijn zij er meestal binnen een week. Vriendelijke monteurs weten inmiddels de weg.
zeer prettig en proffesioneel
Zeer tevreden met zonnescherm! Nu maar hopen dat wij er een lange zomer van kunnen genieten! Met vriendelijke groet Marja Meijer Peter Hentenaar
fa. Haak kent zijn vak en is deskundig.
zeer aan te bevelen, erg tevreden met mijn mooie markies!
Wij zijn zeer tevreden over de levering van het nieuwe markies
Goede communicatie met het bedrijf, hulpvaardig en snelle en goede service
Vakkundig en vriendelijk personeel. Werken rustig en ruimen alles weer op. Tip: Ietsje eerder reageren op een mail :-) Ik beveel HAAK van harte aan!
Storing aan een verticale electrisch bediende screen werd prompt na aanvraag via email telefonisch met grote ervaring en deskundigheid opgelost. Hulde!
Prima product en goede monteur die verder kijken dan hun neus lang is
Prijs/kwaliteit verhouding is goed en montage vakkundig
Burgwal 9
2011BA Haarlem
Haak zonwering is een familiebedrijf sinds 1969 en verkoopt markiezen uit eigen fabriek, terrasschermen, screens, serrezonweringen, terrasoverkappingen en rolluiken. De broers houden alle trends en ontwikkelingen goed in de gaten. Zij vinden het ook belangrijk om zo duurzaam mogelijk te werken en dragen waar mogelijk hun steentje bij aan een beter milieu. Bedankt voor het invullen van de enquete