Probleem met de afwateringsogen in het doek zijn niet opgelost. Voor de prijs die we betaald hebben voor dit kwaliteitsproduct verwachten wij dan ook service met kwaliteit.
Prima montage met uitleg. Mooi afgewerkt
Info in showroom was overtuigend. Duidelijk in uitleg, materialen enz. Dit gaf een klik! Op dat moment hadden we eigenlijk al beslist. De mannen die het kwamen ophangen zijn professioneel en voorkomend. Ze overleggen hoe we het willen hebben. En wat ook belangrijk is: ze ruimen als het karwei klaar is de rotzooi op. Kortom, wij zijn meer dan tevreden over de firma Haak.
goede kwaliteit
alles prima verlopen
Naast de showroom een echte "ambachtelijke" werkplaats, waar je ziet dat ze je product maken, vonden wij erg leuk. Nu het scherm hangt, krijgen wij veel positieve reacties uit de buurt. We bevelen Haak dan ook van harte aan!
Gedreven familiebedrijf waar ze de klant hoog in het vaandel hebben. Wij zijn bij 3 andere in Haarlem gevestigde bedrijven geweest om op 3 hoog screens te laten plaatsen. 2 bedrijven wilde er niet aan beginnen en 1 maakte de prijs zo hoog dat we maar afhaakte. Nou van afhaken heeft vd Haak in dit geval niet gehoord. Dus we hebben nu prachtige screens tegen een topprijs. Kortom een aanrader dit bedrijf.
bedankt voor het compliment. veel plezier van de screens
Aardig en professioneel
de markiezen werden vakkundig geplaats
bedankt voor de mooie cijfers, tegenwoordig zijn de koorden dunner dan 25 jaar geleden.
n.v.t.
Bij ons gaat ook wel eens iets mis. en de verwachting dat mails binnen 1 a 2 dagen beantwoord moeten worden, kunnen wij niet altijd aan voldoen midden in het seizoen.
Deskundig en goed advies.
Ons instituut heeft al 35 jaar tot volle tevredenheid de blauwe markiezen van Haak. Ons pand is daardoor duidelijk herkenbaar voor mijn klanten.!!!
bedankt voor het vertrouwen. gr Michiel
Haak heeft vakmensen in dienst met veel kennis van zaken. Ze denken mee en zijn heel erg accuraat in de uitvoering. Een partij waar dus prettig mee te werken is!
bedankt voor de mooie cijfers. en tot volgend jaar maar weer?
Communicatie verliep soepel, markiezen werden in goed overleg geleverd. Prima op alle fronten.
Snelle opvolging na aanvraag inzake inmeten en offerte. Geleverd volgens afspraak. Ziet er mooi uit.
Een prachtige markies. Boven verwachting mooi!
Het tijdstip van ophangen van de markies was niet overeenkomstig de afspraak, waardoor ik het personeel niet attent heb kunnen maken op het bevestigen van een "kikker". Dit is dus ook niet gebeurd.
Top geregeld!!!
bedankt, en succes met het restaurant.
Via de ervaringen van mijn vader bij dit bedrijf terech gekomen en telefonisch een afspraak gemaakt voor een offerte. Zeer vriendelijk aan de telefoon en de offerte was na inmeten zeer snel binnen met de kosten gespecificeerd per raam . Bovendien was hij niet prijzig ten opzichte van anderen. Maar dit komt wellicht doordat ze de zonwering in eigen productie hebben. Levertijd in het hoogseizoen was redelijk snel en de monteur die de markiezen kwam ophangen was een vakman. Zeer precies, vriendelijk en alles in overleg qua hoogte, kant van optrekmechanisme etc. Zojuist voor de zijkant ook een offerte aangevraagd. Ons huis is een one-million-dollar home geworden!
Allemaal goed, vandaar al die 8-en.
In grote lijnen vakmanschap met een uitstekend resultaat. De afspraken werden nagekomen. Algemene indruk is een degelijk bedrijf met prettig personeel. Na de montage werd alles weer netjes opgeruimd/meegenomen.
Burgwal 9
2011BA Haarlem
Haak zonwering is een familiebedrijf sinds 1969 en verkoopt markiezen uit eigen fabriek, terrasschermen, screens, serrezonweringen, terrasoverkappingen en rolluiken. De broers houden alle trends en ontwikkelingen goed in de gaten. Zij vinden het ook belangrijk om zo duurzaam mogelijk te werken en dragen waar mogelijk hun steentje bij aan een beter milieu. Bedankt voor het invullen van de enquete