Netjes en adequaat geholpen. Zowel bij aankoop als bij garantie.
Klantvriendelijk, goede service.
Een fijn advies over de mogelijkheden voor onze wensen. Goede prijs en goede kwaliteit. Snelle nazorg ivm afstellen zonnescherm.
Goed advies; verstand van zaken. Degelijk. Alles netjes afgewerkt. Goede prijs kwaliteit
Nog een echt menselijk bedrijf waar je als een unieke klant wordt behandeld. Dit oude bedrijf straalt nog vakmanschap uit met veel ervaring.
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling. Daar doen we het ook voor. Zo zie je maar weer, als je een foutje goed oplost komt het altijd goed! Gr michiel
Verstand van zaken en een prima service, persoonlijke benadering en afhandeling.
Prima verzorging
Beste Mevr. Waalewijn, Markiezen boven de 3 meter breed gaan met 2 koorden, daaronder met 1 koord. onze monteur heeft dat dus daarom ook met 1 koord gedaan. kijkt u het even aan, mocht u na een tijdje toch besluiten om het met 2 koorden te willen hebben, komen wij dit voor u doen. vr groet Michiel
vlotte offerte, goed te onderhandelen over de prijs, keurig opgehangen, ondanks stromende regen.
Keurig op tijd van afspraak.
Prijs Kwaliteit is Top Ik zie mensen die kopen elders en zijn alweer aan nieuwe toe
prima en op vraag afgesteld advies
Goed, nuchter advies en snelle levering
Voor een rammel aan de oude zonwering kwam Haak kostenloos langs om dit te verhelpen. Oude zonwering achter werd kostenloos verwijderd voordat ik een nieuw markies had besteld.
We hebben reeds de klacht opgelost. Helaas hebben wij de mail nooit mogen ontvangen. vriendelijke groet Michiel.
Was vooral onder de indruk van de monteurs,die ondanks toenemende regen stug doorwerkten en de klus klaarden binnen de geschatte tijd..
Eerlijke uitleg in de winkel Vlotte reactie bij aanvraar offerte Goed product
reden: Omdat de screens haaks moeten hangen voor een goede werking, nemen wij +/- 1 cm speling. kozijnen kunnen wel eens schuin weglopen en hebben we wat compensatie ruimte nodig.
Je merkt dat je bij een familiebedrijf komt. mocht ook even in de werkplaats een kijkje nemen, en dan zie je dat ze mooie producten gebruiken. Alleen al de lucht van het grenen hout vond ik fantastisch om te ruiken. leuk om te zien dat dit soort bedrijven het in deze tijd goed blijven doen. goede zaken gr Ruud
Correcte werkwijze. Over kwaliteit, nazorg en garantie kan ik nog niet oordelen omdat de rolluiken pas zeer recent zijn geplaatst.
Goede positieve ervaring.
Burgwal 9
2011BA Haarlem
Haak zonwering is een familiebedrijf sinds 1969 en verkoopt markiezen uit eigen fabriek, terrasschermen, screens, serrezonweringen, terrasoverkappingen en rolluiken. De broers houden alle trends en ontwikkelingen goed in de gaten. Zij vinden het ook belangrijk om zo duurzaam mogelijk te werken en dragen waar mogelijk hun steentje bij aan een beter milieu. Bedankt voor het invullen van de enquete