Goed advies, mooi product en keurig gemonteerd, vriendelijke medewerkers
Bedankt voor de prachtige cijfers!
Haak zonwering komt op mij over als een leverancier van een eerlijk product, waarbij zij flexibel kunnen zijn in hun oplossing voor het gevraagde. Ik denk dat Haak een goede prijs /kwaliteit verhouding biedt. Wat mij betreft de vakman om de hoek. Hartelijk dank voor de nette installatie van de screens.
vriendelijk en goede afspraken mee te maken
Goed werk geleverd
Voor wat betreft de nazorg daar weten wij nog niets van omdat het gisteren pas is geinstaleerd. Maar het advies was goed er is goed ingemeten en het hangt prachtig, wij zijn zeer tevreden
netjes en goed afgewerkt
alle afspraken netjes nagekomen en alles was compleet en goed
Het betreft een terraszonwering met een uitval van meer dan 6 meter. Toch zit het perfect gespannen en al met al ziet het er geweldig uit. We hebben er als het ware een kamer bij, een buitenkamer zogezegd.
De heren van zowel verkoop als montage zijn uiterst beleefd en weten goed waar ze mee bezig zijn. Alles gaat in overleg tijdens de montage waarbij de wensen van de klant zoveel mogelijk uitgevoerd worden mits mogelijk natuurlijk. Er is erg netjes gewerkt en het resultaat is fantastisch!
Na m'n eerste bezoek en kennismaking met fa.Haak kwam vrij snel een vervolg daarop.Zonder enig aandringen werd geheel vrijblijvend bij ons thuis gemeten en beoordeeld wat de maximale uitval zou kunnen zijn.Vervolgens de offerte,en later de levering en uitvoering.Over de iets latere uitvoering is steeds goed gecommuniceerd. Wij zijn zeer tevreden.
zeer klant vriendelijk,ze luisteren naar je!!!
Prettig om thuis voorgelicht te worden over de diverse mogelijkheden m.b.t. zonwering. Ook zeer fijn dat er direkt op emails gereageerd werd. Er is eerst goed gemeten alvorens men het scherm geplaatst heeft. Daardoor hangt het scherm waterpas en werkt uitstekend. Na het plaatsen is er netjes opgeruimd! Met nazorg en garantie hebben we nog geen ervaring, maar we hebben er alle vertrouwen in dat het wel goed zit.
Wij zijn zeer tevreden over jullie professionele en klantgerichte service! Heel fijn, bedankt!
Vriendelijk, klantgericht bedrijf met kwalitatief goede markiezen, kon elders goedkoper, maar ervaring, Haarlems bedrijf en de website sprak me aan.
Vanaf het eerste contact met de firma Haak een goed gevoel. Afspraken werden goed nagekomen, plaatsing verliep vlot en deskundig. Voor de moeilijke plaatselijke omstandigheden werden goede oplossingen gevonden. Wij zijn een tevreden klant.
service, prijs / kwaliteit o.k.
Perfekt product, uitstekend afgeleverd en de nazorg (garantie) is werkelijk uitmuntend te noemen.
Prachtige terrasoverkapping, met een zeer snelle levertijd. Na een klacht over het niet waterpas staan van de grondpalen, is het direct vakkundig en naar teveredeheid opgelost!
Wij zijn na de klacht langs geweest, nu bleek dat als het scherm uit was de palen recht stonden en zodra het scherm is was de palen niet meer recht stonden. dit laatste hadden we niet gecontroleerd. maar nu is alles weer goed! vr groet Michiel
Omdat de maten van onze markiezen al bekend waren bij firma Haak maar de bestaande markiezen nu vervangen moesten worden, hebben wij telefonisch kunnen overleggen. Dit is in goed overleg en vertrouwen gegaan. Wij zijn zeer tevreden over de nieuwe markiezen en de geleverde service.
Zeer tevreden over het totaal plaatje van de firma Haak Zonwering
Burgwal 9
2011BA Haarlem
Haak zonwering is een familiebedrijf sinds 1969 en verkoopt markiezen uit eigen fabriek, terrasschermen, screens, serrezonweringen, terrasoverkappingen en rolluiken. De broers houden alle trends en ontwikkelingen goed in de gaten. Zij vinden het ook belangrijk om zo duurzaam mogelijk te werken en dragen waar mogelijk hun steentje bij aan een beter milieu. Bedankt voor het invullen van de enquete