Na een jaren geleden al positief uitgevoerde ramen en voordeur opdracht ook nu weer zeer positief bij verdere renovatie van het huis. Perfecte offerte mede door goed luisteren naar de wensen, prima oplossing gerichte, prettige vaklui in huis. Radio niet te hard, ruimen netjes op en spaarden de tuin. Prima communicatie en bereikbaarheid.
Uitstekende kwaliteit geleverd! Alle onderdelen vakkundig geplaatst en goede samenwerking met de loodgieter.
Voor onze nieuwe voordeur hebben we de opdracht aan Kokall gegeven. Zeer deskundig, vriendelijk en edus en zeer positieve ervaring. Als kers op de cake werd onze extra wens, een kattenluik, op zeer deskundige wijze gemonteerd maar ook boven verwachting visueel afgerond. Dit jaar willen we een aluminium keukenraam en een dito schuifpui vervangen en we zullen deze opdracht zeker aan Kokall gunnen!
De gevelbekleding van de bovenverdieping en de volledige voorgevel is vervangen door keralit sponningdelen. Er is zorgvuldig gewerkt door ervaren en bereidwillige monteurs die uitstekende oplossingen hadden voor lastige situaties die zich tijdens het werk voordeden. Bij de montage zijn voldoende beschermende voorzieningen aangebracht om schade aan dak en kozijnen te voorkomen. De afwerking laat niets te wensen over, alles is precies geworden zoals ik het me had voorgesteld. Met nazorg en garantie heb ik nog geen ervaring, ik hoop dat het ook niet nodig is. Mocht het wél zo zijn dan ga ik er van uit dat het met dezelfde zorgvuldigheid gebeurt waarmee ook het werk is uitgevoerd.
Deze nogal ingrijpende renovatie van schuifpui en dito ramen over de hele breedte van het huis is uiterst correct en beheerst uitgevoerd. Alle oude materialen zijn weer meegenomen. Het is een verrijking van ons woonhuis.
Een zeer aangename communicatie met Henrik. De plaatsing was al eveneens erg positief met gezellige gasten die lol in hun werk hebben. De uiteindelijke offerte had, onder druk van moeders de vrouw, na enige twijfel toch positieve wending.
Super goede kwaliteit en service. Als er iets niet naar je zin is, maken ze het naar je zin, zonder extra kosten te rekenen. Jammer dat we niet eerder bij ze zijn geweest. Je betaalt het volledige bedrag niet, voordat alles naar je zin is, dat is service!
Zeer tevreden geholpen; van showroom bezoek en vervolgens offerte t/m uitvoering!! Top personeel, in verkoop en bouw!!
Hele traject van A tot Z goed verlopen.
Puike werk afgeleverd, waar wij als gezien heel wat jaar tegen aan kunnen! Super gedaan! zegt het voort!
Prima advisering Net effe een stapje harder in offertetraject dan concurrent Mooie plissegordijnen in magneetraamwerk; mooier dan los. Personeel werkt netjes
Hadden toch wat bedenkingen of het allemaal wel zou lukken, met name vanwege het zetten van het nieuwe kozijn zonder de wanden te beschadigen. Dit is echter perfect gelukt door precies werken en goed stucwerk. De nieuwe kozijnen staan erg mooi en de veel betere thermopeen glazen voorkomen een koude luchtstroom die wij eerder wel konden voelen.
vakkundig en vriendelijk personeel. Afwerking top !
Hele proces van offerte t.m. plaatsen prima verlopen. Nazorg was ook prima.
Dat we hier wel van geleerd hebben .....dus onze andere 2 deuren niet bij Kokall/Weru besteld. En zijn we er toch achter gekomen dat kunststof deuren en kozijnen echt heel mooi kunnen zijn als de afwerking gewoon goed is!! Alleen bij die ene deur ziet visite dat het geen houten deur is.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We vinden het erg vervelend dat de afdekdopjes bij montage per abuis niet zijn aangebracht, wat wel gebruikelijk is. Vanwege een misverstand hebt u de juiste afdekdopjes ook daarna nog niet mogen ontvangen. Zoals telefonisch besproken worden deze alsnog z.s.m. bij u geleverd en kosteloos aangebracht. Wij hopen dat de afwerking daarmee op het niveau wordt gebracht zoals wij gewend zijn bij Kokall Kozijnen en Bouw.
Hele traject zorgvuldig begeleid, goede adviezen en veel overleg. Nazorg en monteurs verdienen een pluim.
Goede kwaliteit en zeer goede service.
Zeer tevreden over uitvoering van de werkz.h.
We zijn voor kwaliteit en betrouwbaarheid gegaan en kwamen daarom bij Kokall en Weru uit. We zijn enorm blij met onze prachtige kunstof schuifpui in de kleuren wit en antraciet. De monteur dachten ook goed mee bij het plaatsen en er was ruimte voor de wensen van de klant op dat moment.
blijkt uit aanschaf laatste jaren.
zijgevel, opbouw garage, zijkantje gevel en windveren van hout vervangen door keralit. uiterst vakkundig en fraai aangebracht. een fantastisch resultaat! nette, vakkundige en plezierige monteurs. harde werkers met oog voor details. Detailproblemen werden keurig opgelost. kortom nadat 11 jaar geleden het front van het dakkapel volledig was vervangen door kunststof (nog steeds een fraai geheel) nu wederom een TOP PRESTATIE!
Postbus 176
3750GD Bunschoten-spakenburg
Onderhoud aan uw woning is verleden tijd met de onderhoudsvrije kunststof kozijnen van Kokall Kozijnen en Bouw. Of dankzij de prachtige Keralit gevelpanelen. Ook als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor een dakkapel, of juist die prachtige terrasoverkapping die uw huis met de tuin verbindt, bent u bij Kokall Kozijnen en Bouw aan het juiste adres. Daar vindt u inspiratie. Krijgt u een goed advies. En wordt u geholpen in uw zoektocht naar wat het beste voor u is. Maak het uzelf gemakkelijk en geniet voortaan pas écht van uw vrije tijd.