goede service

ok.

Goede en deskundige advisering.

Deskundig en stelt de juiste vragen waardoor wij het juiste product hebben aangeschaft. Erg tevreden!

Geweldig.

Goede en vriendelijke ervaren verkopers, daarnaast goede service en snelle na levering van onderdelen !

Goed contact. Snelle afhandeling. Goed advies.

keurig geholpen

Klant vriendelijk en goede uitleg van de produkten

Goede produkten

prima service.

reparatie en omderdelen zijn voor mij belangrijk

Zie boven

Vriendelijk personeel, maar informeer de klant z.s.m. wanneer reparatie klaar is.

Zie boven

Goed geregeld

Klant gericht

Klant gericht en professioneel

Een prima begin bij dit bedrijf .

Fijn en deskundig geholpen aan de balie. Daarna een redelijke snelle afhandeling van keuring en noodzakelijk onderhoud van mijn betonlaag. Ik ben dan ook tevreden met deze Husqvarna dealer.

Goed bedrijf met mensen die er echt verstand van hebben.

Goede service, fijne medewerkers

zeer goed geholpen

Ook al was ik vroeg in de ochtend bij de zaak meteen geholpen. Reparatie naar tevredenheid uitgevoerd.

Goed en snel advies

Goed en snel advies

Goed advies,vriendelijk personeel.

Prima , netjes van prijs

Alles precies volgens afspraak

Altijd keurig en goed voor mijn machines gezorgd.

Snelle afhandeling van onderhoud. Veel op voorraad.

zeer klantvriendelijk

Duidelijke uitleg welke maaimachine in mijn situatie het meest geschikt is. Uitleg (voor- en nadelen) over zo'n zelf maaiend "monstertje" en wat ik gewend ben...een benzinemotor maaier (Honda). Op grond waarvan ik toch weer voor de bekende maaier ben gegaan. Deze beslissing is in het najaar 2021 genomen met het advies de nieuwste maaier die in het voorjaar2022 uitkwam te nemen. De maaier is maai klaar thuis afgeleverd met precies die instructies nodig om direct aan de gang te kunnen zodat ik niet de hele handleiding hoefde door te ploegen. Ik blijf dus jullie klant !!

Service is goed

Wij werden goed te woord gestaan en zijn tevreden over het resultaat van het onderhoud van onze maaimachine .

Niet geheel tevreden

Hoe wel de behandeling vriendelijk is verlopen, heb ik de volgende opmerkingen: 2 maaiers aangeboden voor onderhoud,de kleine Honda maaier werkte goed na de beurt. De Honda zitmaaier bleek op twee punten niet goed behandeld en had 2 problemen: de maaibak hing scheef onder de machine,een zijde tegen het frame de andere zijde bijna op de grond. Probleem 2, gemeld vooraf was niet verholpen , nl onregelmatig draaien en “hoesten “ van de motor. Na thuisbezoek werden beide problemen onderkend en de machine retour werkplaats. Gebleken is dat er bobine problemen waren en zijn verholpen, machine werkt weer goed. Aanbeveling: betere eindcontrole en alle functies testen en rapportage. Vr. Groeten JJ Glebbeek

Goede sortering en kundig personeel

Goede advisering bij aankoop van machines.

Redelijk

Balie medewerker niet erg vriendelijk

OK

Helaas kom ik niet meer bij u, Ben over de 80. Was niet zo erg tevreden over afwerking, de laatste keren. U had een heleboel 2e hands spul meegegeven en daar hoor je dan niets meer van.

Grasmaaier top onderhouden

Smuigelweg 4

1704PX Heerhugowaard

Over Stoop Tuinmachines

Verkoop, reparatie en onderhoud van uw tuinmachine, parkmachine, bosbouwmachine en Landbouwmechanisatie voor de professioneel als de particulier. Waar de bouwmarkt stopt, begint Stoop Tuinmachines. Al meer dan 55 jaar is Stoop de specialist op het gebied van verkoop, reparatie en onderhoud van tuinmachines. Met jarenlange ervaring en een prachtige showroom kent de klant de kennis, expertise en kwaliteit van Stoop. Met de komst van de online winkel is de kracht van Stoop nu overal te verkrijgen. Stoop is een van de weinige webshops die een ervaren adviseur ter beschikking heeft om elke klant telefonisch van dienst te kunnen zijn. Stoop tuinmachines, professionele tuinmachines voor de alleskunner.