last minute 8 airco's aangevraagd, fijn snel geregeld

Bij storing geen alternatief en geen reactie.

Bij het uitvallen van het geleverde koelapparaat geen actie ondernomen. Geen alternatief aangeboden. Vervolgens kreeg ik de mededeling dat zij er niets meer aan konden doen en dat het gewoon pech was. Vervolgens heb ik de koeling uitgezet, de voorraad volledig laten verplaatsen . Tot slot wel een hoge rekening ontvangen omdat de huur eerder stop is gezet. Waardeloze reacite.

Alles snel geregeld

goede service

Mijn ervaring met Andrews Sykes is positief. We zijn snel en goed geholpen.

Noodoplossing CV snel geregeld

Veel keuze, snelle service acceptabele prijzen.

Goede service, echter wel een bijzonder ophaal policy

Wij hebben een offerte voor 1 week opgekregen. Hier akkoord voor gegeven incl. ophalen en wegbrengen. De airco werd niet automatisch opgehaald door het bedrijf maar daar moest je voor bellen. Komt over alsof je dan een offerte achteraf mag verwachten? Verder snelle service en goede airco!

Snelle afhandeling

Reeds bekend - fijne medewerkers. Aanbevelen is wel lastig ivm het feit dat wij Part of Boels zijn

Geweldig ze denken mee en komen zelfs met oplossingen

Er wordt direct gereageerd. Chauffeur neem de tijd om alles goed neer te zetten en uit te leggen. Bij storing komen ze direct. ik ben er zeer zeker goed over ze te spreken.

Goede telefonische bereikbaarheid en snelle levering van noodkoeling

Goede telefonische bereikbaarheid, prettig contact en snelle levering van noodkoeling!

Snelle en goede service

Het contact met Marc van Velzen is heel goed. Marc denkt met ons mee en staat altijd voor ons klaar voor een grote organisatie als het Rijksvastgoedbedrijf is dat prettig en essentieel om zaken te blijven doen.

Geeft persoonlijke aandacht en speelt goed in op wens van klant

Al diverse malen een centrifugaalventilator gehuurd. Daarbij goed geholpen met het geven van advies. Levering en service gedurende de huurperiode prima. Doet alleen zichzelf te kort door de vooraf aangegeven einde huurtermijn over het hoofd te zien waardoor materieel onnodig lang op het werkadres achter blijft en ook niet doorbelast kan worden.

Snelle en doeltreffende inzetten

Goede ervaring , altijd doeltreffende inzetten. Aanvragen via een half woord, inzetten met voldoende adviezen en complete inzetten. Geen omkijken naar.

Makkelijke one-stop shopping.

Snel en degelijk geregeld.

Prima service, snel en accuraat

Geen opmerkingen

Klantvriendelijk en snelle service

Door de juiste vragen te stellen kon Andrews Sykes Klimaatverhuur goed aangeven welke producten we nodig hadden. Snelle service en probleem dat we hadden daardoor goed en snel opgelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede contacten tijdens opname en uitvoering

• Locatie: Amsterdam
  • Afgenomen product/ dienst: Airconditioning|Verwarming
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Huurmateriaal elektrabekabeling bleek niet gekeurd te zijn en vertoonde gebreken. heb dit gemeld en heb begrepen dat er materiaal uit de verkeerde bak (reparatie artikelen) is meegegeven. Kan gebeuren volgende keer beter.

Flexibele monteur/chauffeur

• Locatie: Amsterdam
  • Afgenomen product/ dienst: Airconditioning

• Contact binnendienst adviseur
  • Contact buitendienst adviseur N.v.t.
  • Locatie: Rotterdam

• Locatie: Zaandam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben 4x noodverwarming een gehuurd (2x gas 2x olie) waarbij de gasunits zeker 10 keer in stroring zijn gevallen en waar bij de monteur Van Andrews Sykes bij is geweest. Door de problemen is er ook een unit gewisseld. Naar mijn mening dienen de units voor ze naar de klant gaan goed gecontroleerd te worden.

• Locatie: 2.0e-13

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles zeer goed geregeld, tijdens de huur periode van ee aantal maanden totaal geen problemen of storingen met de installatie gehad.

• Locatie: Botlek
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

snelle levering, goede oplossingen daar hou ik van. monteur ook super denkt goed mee.

• Locatie: Ede
  • Afgenomen product/ dienst: Verwarming
  • Omschrijf uw negatieve ervaring wat ik als negatief ervaren heb is dat je alles moet huren, zelfs een stukje flex pijp. volgende keer gewoon 1 prijs waar alles bij in begrepen is.

• Locatie: van Diemenstraat
  • Afgenomen product/ dienst: Ontvochtiging|Ventilatie

Postbus 33

2665ZG Bleiswijk

Over Andrews Sykes Klimaatverhuur

Andrews is de Nederlandse marktleider op het vlak van verhuur van airconditioning, verwarming, koeling en ventilatie. Wij bieden de beste oplossing voor zowat elk probleem, ongeacht locatie of industrie, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Onze missie is onze klanten te helpen de snelste, meest gepaste en kosteffectieve oplossing te vinden voor de uitdagingen die ze in hun industrie tegenkomen, of het nu gaat om een gepland onderhoud of een noodsituatie. Wij bieden de veiligste en meest betrouwbare apparatuur, gemaakt door de beste producenten.