Klant vriendelijk Snelle levering Weinig storing
Goed contact en advies, snelle aanlevering van offerte. Financiele afhandeling moet nog gebeuren.
de kachels waren heel nieuw,
Snelle advisering op bouwlocatie als zeer positief ervaren
Sel geregeld als je om een product vraagd
Snelle reactie bij aanvraag
Opdrachten die ik heb gegeven zijn doorgaans goeduitgevoerd
Snelle offerte, snelle levering
Prima, bedankt voor het meedenken en de medewerking. Graag tot een volgende keer.
wordt snel en vriendelijk geholpen ook buiten werk uren
Bij levering van afzuigventilator meteen gemeld dat we verkeerde felx slang gebruikten. dit was inderdaad het geval, hierop volgens snel gereageerd om hier flex kanalen voor te leveren.
Vlug en heel vriendelijk geholpen.
snel geleverd, goed uitleg gehad, prima apparatuur
Snelle service, goed werk
Als wij bellen wordt er direct adequaat gehandeld
Snelheid van handelen!
Geholpen door Gerof van Doornen. Deze man is een aanwinst voor uw organisatie. Zeer oplossingsgericht. Tone of voice van deze persoon zorgt voor automatische klantenbinding.
Adequaat gereageerd op aanvraag en bestelling. Als men de enkele mogelijke aansluitingen, koppelingen standaard bij zich heeft, en daarmee nog vloeiender kan werken, dan is het perfect.
Postbus 33
2665ZG Bleiswijk
Andrews is de Nederlandse marktleider op het vlak van verhuur van airconditioning, verwarming, koeling en ventilatie. Wij bieden de beste oplossing voor zowat elk probleem, ongeacht locatie of industrie, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Onze missie is onze klanten te helpen de snelste, meest gepaste en kosteffectieve oplossing te vinden voor de uitdagingen die ze in hun industrie tegenkomen, of het nu gaat om een gepland onderhoud of een noodsituatie. Wij bieden de veiligste en meest betrouwbare apparatuur, gemaakt door de beste producenten.