medewerking bij plaatsing/
Snel en goed.
Heel fijn om begrepen en geholpen te worden op een ruimdenkende, actiegerichte en kwalitatief hoogwaardige manier! Dat is zeker niet van zelfsprekend en gebeurt dus lang niet altijd. Wanneer dit wel gebeurt, dan is dat meestal niet constant. In de afgelopen 5 jaar huurt PEOPLE Unlimited B.V. in de zomermaanden airconditionings bij Andrews Sykes te Amsterdam. De kwaliteit van service en de constandheid daarvan zijn uitstekend!
vriendelijk contact en snelle offerte
Goeie snelle afhandeling, bij storing snel nieuwe gebracht.
Naar de klant wordt goed geluisterd en daarmee het probleem in kaart gebracht. Er wordt goed meegedacht, niet alleen in het belang van Kropman maar ook in het belang van de klant van Kropman.
Snelle service , goed materiaal
Betrouwbaar in gemaakte afspraken
Snelle goede service
Vooral de snelheid waarmee wij geholpen (konden) worden. Zelfs een zondag was geen probleem. Super.
Uiterst vriendelijke medewerkers en er wordt prettig meegedacht wat bijv. een voordelige oplossing is. Snelle plaatsing en ophalen, ook in Utrecht.
Vaak snelle reactie op de vraag.
Goede service, mee denken naar oplossingen en goede prijsafspraken mogelijk
proberen altijd met een oplossing te komen.
Goed samen te werken alsof het collega's zijn van het zelfde bedrijf
Postbus 33
2665ZG Bleiswijk
Andrews is de Nederlandse marktleider op het vlak van verhuur van airconditioning, verwarming, koeling en ventilatie. Wij bieden de beste oplossing voor zowat elk probleem, ongeacht locatie of industrie, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Onze missie is onze klanten te helpen de snelste, meest gepaste en kosteffectieve oplossing te vinden voor de uitdagingen die ze in hun industrie tegenkomen, of het nu gaat om een gepland onderhoud of een noodsituatie. Wij bieden de veiligste en meest betrouwbare apparatuur, gemaakt door de beste producenten.