Met dank aan de instructeurs van Dibo heb ik in 1x mijn (motor) examen kunnen doen. Duidelijke begeleiding, serieus wanneer het moet (gaat om je veiligheid natuurlijk) maar vooral vriendelijk met wat humor! Hans, Freddy en Ton, bedankt!
Alles ging goed. Iedereen dacht met je mee van oefenen in de auto tot de planning. Ik ben super begeleid. De instructeurs die ik had waren echt super. Iedereen lette weer op andere dingen en daar leerde je weer van. Je betaald er iets meer voor maar je wordt echt super begeleid en ik had een toptijd in de auto!
Fijne tijd gehad bij Dibo Goede instructeurs (Freddy en Marius)
Ik ben altijd met veel plezier naar mijn rijlessen gaan. Ik ben in een keer geslaagd en dat komt door dat ik de leukste en chillste rijinstructrice had☺️ Ze heeft goed gekeken met mij wat ik graag wou leren en waarbij ik extra ondersteuning wou. Ik heb adhd en ook daar kon ze goed mee omgaan. Ik raad DIBO zeker aan!
Goede service aan de balie of telefonisch en fijne en deskundige rijinstructeurs.
Fijne rijschool om bij te lessen
Dibo is naar mijn mening de beste rijschool in drenthe en groningen, de instructeurs (Hans en Ton) hebben passie voor het vak en zijn niet bang om je te corrigeren. De mensen van de planning hebben er ook deels voor gezorgd dat ik na 2,5 maand lessen al mijn rijbewijs heb! Al met al zeker de 5 sterren waard!
Goede rijschool met leuke bekwame instructeurs met hun eigen oefenterrein. Daarnaast goed bereikbaar met de auto.
Mijn E achter B in één keer gehaald. Dankzij goede tekst en uitleg en op een leuke manier gebracht door de instructeur. Waar door je het beter leert en onthoud. Nog maals bedankt. Volgend zomer gelijk maar heen motor rijlessen. Gr Henk
Mijn ervaring was zeer dat goed, heb genoten van de lessen en met plezier elke keer heen gegaan
Samen met mijn zoon voor A rijbewijs gegaan. We hebben het beide als zeer fijn ervaren. Duidelijke instructies en fijne communicatie met instructeurs.
Heb hele goede rijlessen van Tom en hans gehad. En ben in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs
Goede communicatie icm de app, to the point, professioneel.
In 1x mijn A motorrijbewijs behaald. Niet alleen de instructeurs maar alle medewerkers van de Dibo een dikke pluim. Iedereen altijd even vriendelijk, en met de planning is er altijd goed overleg mogelijk. Een mooi team die je goed begeleiden en er voor zorgen dat je uiteindelijk veilig de weg op kunt. AVB door Freddy en Rene AVD door Ton Bedankt !
Ik vond mijn ervaring bij Dibo erg goed. De medewerkers van de planning waren heel fijn en snel in het reageren. Ook vond ik de instructeur en instructrice erg fijn.
Ik ben zojuist geslaagd voor mijn A rijbewijs en heb vanaf try the bike tot aan afrijden 3 erg ervaren en fijne instructeurs gehad die me hebben geleerd wat je moet weten om op een veilige maar prettige manier motor te rijden. Ik heb het echt enorm naar mijn zin gehad en zou het zeker aanraden.
Rij instructeur hans
Fijne instructeurs! Bij binnenkomst altijd een praatje en een fijne sfeer.
Na heel veel lessen, geduld, frustratie van mijn kant, heb ik vandaag mijn motor rijbewijs gehaald. Dank jullie wel voor de vertrouwen en geduld. Hans, Freddy en Ton.. hartstikke bedankt
Met dank aan Hans.
Les gehad van Eric voor de taxi, een erg prettige sfeer bij Eric in de auto. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik werd goed voorbereid op mijn examen!
In alle rust en tijd ben ik voor bereid op het rijexamen
Kleine foutjes worden snel opgelost. Klant is koning.
Karel Doormanstraat 15
7825VS Emmen
Vlug, veilig en voordelig slagen bij Opleidingscentrum DIBO! Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene auto, motor, vrachtwagen cursussen / rijopleidingen en sliptrainingen kunnen op de eigen locatie – slipbaan van Opleidingscentrum DIBO in Emmen worden uitgevoerd. Opleidingscentrum DIBO lijdt op voor alle rijbewijzen. Voor particulieren en bedrijven die niet BTW plichtig zijn, kunnen de beroepsopleiding ook gevolgd worden via DIBO Beroepsopleidingen. Opleidingen voor het onderdeel Logistiek voor hef- en reachtruck, VCA, interne transportmiddelen en BHV kunnen meetellen voor code 95.