Er werd goed meegedacht over hoe ik zo goed en snel mogelijk mijn rijbewijs kon halen. De instructeur was vriendelijk, duidelijk en echt eigen. Hierdoor kunnen ze inspelen op je eigen behoeften.
Dibo heeft het organisatorisch goed voor elkaar en heeft hele bekwame, betrokken en prettige instructeurs. De administratie verdient ook een pluim, zeer klantvriendelijk Gr Erik van Dijk
Ik heb mijn brommobielrijbewijs gehaald bij Dibo. Dat was allemaal goed geregeld en erg duidelijk. Jammer dat de wachttijd bij het CBR zo lang is maar de Dibo denkt met je mee en dat is super.
Ik ben blij dat ik koez de DIBO voor mijn opleiding. DIBO heeft de beste docenten ( Instructeur ) Bedankt Tinus en Freddy . Akbari
Er werd goed aandacht besteed aan de manier van rijden tijdens de lessen. Ook werd er regelmatig stilgestaan om dingen uit te leggen. De planning keek goed mee en probeerde zo veel mogelijk in te spelen op de eigen agenda. Dit kan echter alleen mogelijk worden gemaakt doordat er steeds wordt gewisseld van instructeur. Het zou fijner zijn als er gedurende het proces maar 1 instructeur is per leerling. De communicatie tussen de instructeurs is namelijk niet altijd even consequent. Als instructeur heb ik voor AVB voornamelijk Ton gehad. Tijdens het AVD heb ik voornamelijk les gehad van Hans. Maar ook een paar lessen met Ton.
Ik ben door twee geweldige instructeurs gegroeid naar iemand die een rijbewijs heeft gehaald. En niet alleen dat, ze delen hun eigen verhalen als jijzelf ook een verhaal deelt. Er is geduld, tijd, liefde en humor. Janet en Jamil zijn echt onwijs goed in zien wat je nodig bent en het toepassen.
Fijne en lieve instructrice. Duidelijke en kwalitatief goede lessen.
Je krijgt instructeurs die zelf graag motor rijden. Daarnaast is het een fijne directe communicatie en daardoor goede feedback. Iets waar ik persoonlijk goed tegen kan en beter door presteer. Ook hebben zij goede humor. Maakt voor een complete fijne begeleiding. Ondanks dat ik een stukje moet rijden voor de rijlessen, is er waar mogelijk genoeg flexibiliteit. Ik zou DIBO zeker weer gebruiken bij een andere rijopleiding!
Top ervaring gehad en leuke rijlessen
Leuke mensen en geweldig leuke rij instructrices. Ik heb veel gehad aan de hulp van Janet en Brenda!! Nogmaals bedankt!
Prettig en kundig personeel
Brenda legt alles goed uit en het is altijd enorm leuk om rijles van haar te hebben. Ik keek er altijd erg naar uit. Ook was het erg leerzaam en toont ze interesse in je. Ik ben haar erg dankbaar voor alles wat ze me geleerd heeft en voor de leuke tijd samen.
Mede door de input van de instructeurs ben ik geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Goede begeleiding voor, tijdens en na de lessen. Vriendelijke klantenservice. Hebben mij uitstekend geholpen bij vragen. Er werd meegedacht met de klant zijn wensen. Bedankt voor de lessen. Heb les gehad van Freddy Prins en Hans de Feber.
In mijn beleving heeft dibo mijn in vele manieren geholpen. De instructeur hielp mij persoonlijk. In de auto zat ik al snel op mijn plek. Dit heeft mij erg geholpen en mijn voortgang. In zo’n 32 uur heb ik mijn rijbewijs in 1x mogen halen. Met de fijne ondersteuning voor en na mijn examen sluit ik dit hoofdstuk af met een glimlach. Dankjewel DIBO!!
Fijne instructeur!!
Mijn dochter heeft via jullie praktijkles gehad en werd daar goed in begeleid met geslaagd als resultaat
Goeie rij-instructeurs, goed les gehad, elke x geslaagd voor theorieles. Praktijkles enorm relaxed. En super blij dat ik het vandaag gehaald heb. Super goeie rijschool die ik iedereen zou aanbevelen.
Leuk team mensen die je mooi klaarstoomt voor theorie en praktijk examens. Heel relaxed allemaal.
En hans en freddy en Ton allemaal super Instructeurs
Het scheelt een stuk dat de instructeurs qua lesgeven op 1 lijn liggen waardoor het voor mij makkelijker was om te schakelen tussen Hans en Freddie,dank jullie wel voor de lessen
Goede rijinstructeur en duidelijke uitleg van handelen en doen. Snelle instap mogelijkheden
De instructeur heeft me goed begeleid in de oefeningen en heeft uitgelegd waarom het in de praktijk op bepaalde manieren beter is. Het jammere was dat er veel tijd zat tussen de intake en de rijlessen
Alles wordt vlot voor je ingepland, de app die ze daarvoor gebruiken is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Vriendelijk personeel en enthousiaste en vakkundige instructeurs.
Heb genoten van mijn C rijopleiding. De theorie lessen waren leuk en gezellig en de praktijk lessen op maat en op niveau!
Ben goed begeleid voor mijn c1 rijbewijs.
Karel Doormanstraat 15
7825VS Emmen
Vlug, veilig en voordelig slagen bij Opleidingscentrum DIBO! Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene auto, motor, vrachtwagen cursussen / rijopleidingen en sliptrainingen kunnen op de eigen locatie – slipbaan van Opleidingscentrum DIBO in Emmen worden uitgevoerd. Opleidingscentrum DIBO lijdt op voor alle rijbewijzen. Voor particulieren en bedrijven die niet BTW plichtig zijn, kunnen de beroepsopleiding ook gevolgd worden via DIBO Beroepsopleidingen. Opleidingen voor het onderdeel Logistiek voor hef- en reachtruck, VCA, interne transportmiddelen en BHV kunnen meetellen voor code 95.