Dibo is zeer zeker aan te raden. Goede begeleiding, contact verloopt soepel. Rijlessen zijn goed.
Ben zeer tevreden over dibo.ik kom nog weer terug voor de aanhanger
Goede ontvangst en begeleiding en duidelijke instructeurs
Tijdens mijn leerproces bij DIBO, heb ik alles als prettig ervaren. Er was een goede communicatie met de administratie, er wordt altijd heel goed rekening gehouden met de wensen en beschikbaarheid die je hebt. Ik heb mijn lessen altijd als prettig en vertrouwd ervaren. Hele leuke instructeurs/ instructrices, die er alles aan doen je te helpen en alles onder de knie te krijgen. DIBO bedankt!
Goed georganiseerde opleiding met sympathieke instructeurs
Bedankt voor all instructors de was bezig met mij. Ik ben heel erg blij .
G
Uitstekende begeleiding gekregen van Janine & Brenda en in 1 keer mijn praktijkexamen gehaald!
Gewoon goet
Goede keuze om hier je motorrijbewijs te halen.
Jullie hebben er voor gezorgd dat ik in een keer m’n E achter B heb gehaald.
Fijne rijschool, veel lessen achterelkaar kunnen doen. Hele fijne rijschool in een keer geslaagd met 27 lessen.
Ik had Jan als instructeur voor de dag opleiding voor de aanhanger rijbewijs, Jan een een hele fijne en goeie instructeur, ben in 1x geslaagd .!!
Een leuke en hartelijke rijschool met leuke en aardige mensen. Marius en Freddy bedankt voor jullie enerverende en goede rijlessen.
fijne rijlessen en een goede duidelijke rij instructeur. Die je goed op je foute en laat ook duidelijk zien wanneer je iets goed. en berijd je niet alleen voor je examen voor maar ook voor de toekomst als je zelf auto gaat rijden.
Ik had een super rij instructeur. En heb fijne lessen gehad.
Leuke leraren en goed materieel
Goede uitleg en vakbekwame mensen
De intake sloeg nergens op. Werkelijk niets wat ik goed deed bij Marius. Uitleg waarom kreeg ik niet. Het leek wel koehandel in het beoordelen hoeveel lessen ik nodig had. 30 jaar ervaring op veel voertuigen en een formaliteit om dit papiertje te halen. De 1e les bij andere instructeur Rinus ging goed en vroeg mij af wat ik kwam doen. De tweede instructeur Ton idem. De geplande lessen werden na eerste les direct aangepast en sterk verminderd. Nog 1 lesje voor examen gehad. Verder goede en vakbekwame instructeurs.
Heel goed begeleid door jamil. Zeer goeie communicatie. Bijna alles mogelijk in overleg. En hierdoor in 1 keer geslaagd. Was een versnelde opleiding door m'n opleiding. 1 instructeur erg prettig. Duidelijk waar ik aan moest werken . Zeker een aanrader voor anderen. !!! Bedankt!!
Ivm het aanschaffen van een andere caravan, ben ik B achter E nodig. Na een intest schema op gesteld en in toch korte tijd mijn examen kunnen doen. En in Een keer gehaald. Kortom. Goed geregeld!
Goed bereikbaar, goede tips en uitleg.
Prima rijschool. Alles op volgorde voor je geregeld. Van theorie tot examens theorie bij het cbr en met de praktijk lessen hetzelfde.
Het is een goede rijschool maar hij is aan de dure kant
Karel Doormanstraat 15
7825VS Emmen
Vlug, veilig en voordelig slagen bij Opleidingscentrum DIBO! Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene auto, motor, vrachtwagen cursussen / rijopleidingen en sliptrainingen kunnen op de eigen locatie – slipbaan van Opleidingscentrum DIBO in Emmen worden uitgevoerd. Opleidingscentrum DIBO lijdt op voor alle rijbewijzen. Voor particulieren en bedrijven die niet BTW plichtig zijn, kunnen de beroepsopleiding ook gevolgd worden via DIBO Beroepsopleidingen. Opleidingen voor het onderdeel Logistiek voor hef- en reachtruck, VCA, interne transportmiddelen en BHV kunnen meetellen voor code 95.