aangenaam

goede begeleiding, prettig opgelost

Persoonlijk en betrokken.

De begrafenis van mijn moeder is door de waardevolle adviezen van Mijndert een mooi afscheid geworden . Vanaf de dag van overlijden tot na de uitvaart, is alles wat we afgesproken hadden correct uitgevoerd . We kijken hier met een goed gevoel op terug.

Ontzettend persoonlijk en warme begeleiding

Er wordt meegedacht in mogelijkheden en zowel tijdens de week als erna is er persoonlijke aandacht

Prettige ervaring in verdrietige tijd

Uitvaart door Rebel laten verzorgen. Alles gaat in goed overleg en prettige sfeer met veel aandacht voor je wensen. Totale begeleiding is goed en prettig verlopen wat de pijn van het verlies wat heeft verzacht. We hebben waardig en goed verzorgd afscheid kunnen nemen.

Uitermate vriendelijk en behulpzaam en zeer professioneel!

Ik kan niet meer zeggen dan met het hart op de juiste plaats.

Ik heb de uitvaart ervaren als heel mede voelend precies wat iemand op zo’n verdrietige dag nodig heeft en niet alleen,maar commerciële dat komt later pas heel netjes. Ik heb hier verder weinig aan toe te voegen ook mijn familie en vrienden waren zeer tevreden. Het was mooi en intiem en verdrietig natuurlijk. Met vriendelijke groet Ria de Nooij-kort

Persoonlijk,betrokken,luisterend oor, warm bad

Wij zijn ontzettend fijn begeleid,Rebel mag trots zijn op het samenwerkende team

Zeer goed.

Fijn dat je zelf zoveel als je wil mee mag doen met de verzorging van mijn partner en vader. Er ging zo,n rust uit van de mensen die bij ons geweest zijn. Alles ging zo als we besproken hadden. Alle dank voor de begeleiding.

Heel goed verzorgd

Alles is netjes en naar onze wensen uitgevoerd. Ik wil ze zeker aanbevelen

top

Jeanet kirchner deed het er goed . alles klopte zelf de sauzenbroodjes grapje . een goed gevoel hield ik over aan de ervaring met jullie bedankt hier voor

Goeie organisatie

Wij hebben Rebel als een zeer klantgerichte organisatie ervaren. Voelen aan wat de klanten willen en handelen daar ook naar. Reageren en handelen direct op vragen. Wij zijn daarom zeer tevreden hoe er met ons is omgegaan.

Luisterend en adviserend was een goede ervaring.

Wij zijn dankbaar voor de verzorging en aandacht die er is geweest. Soms meer dan we dachten. Alles was goed geregeld. Alleen jammer dat het afscheid buiten de aula moest plaatsvinden i.v.m. de Corona. Een doorloop door de aula zou, mede i.v.m. de regen beter zijn geweest. Maar verder kijken we met een goed gevoel terug.

Helder, meedenkend

Wat een warme uitvaart! Gerlinda was super in het meedenken! Hele goede herinneringen gemaakt!

Bijzondere, deskundige en zeer persoonlijke begeleiding

De zeer persoonlijke, respectvolle en deskundige hulp en begeleiding van het uitvaartproces van onze moeder, zowel in de dagen vóór als tijdens de uitvaart wij als zeer "plezierig" ervaren. Mijndert en zijn team hebben ons onder andere zeer bruikbare adviezen gegeven, waardoor wij op een "mooie" periode kunnen terugzien. Dit heeft ons ook zeker geholpen om het verlies van onze moeder te verwerken.

Liefdevol, behulpzaam en meelevend.

Voor vragen altijd bereikbaar. Alles is haast mogelijk. Zij ondersteunen echt.

Een zeer persoonlijke benadering zonder opdringerig te zijn

Mijndert Rebel heeft een prima benadering naar iemand die een dierbare persoon heeft verloren. Ondanks alle drukte rond de coronaperiode had M. Rebel en zijn personeel altijd tijd voor mij en mijn kinderen. Ik wil hem daar hartelijk voor bedanken.

zeer tevreden

De begeleiding van het hele proces {Angelique} was heel goed. Zeer betrokken en aangenaam. In de afhandeling daarna zaten wel een aantal omissies. Verkeerd papier gebruikt voor de nota, waarop geen rekeningnummer. Geen uitnodiging voor een evaluatie. Geen bericht gehad wanneer de urn kon worden opgehaald. Toen ik { in de stress} op begrafenisonderneming zocht in Huizen, kwam ik bij bij een begrafenisonderneming in Almere uit, omdat die bovenaan stond.. Desalniettemin zal ik uw onderneming bij anderen aanbevelen.

Heel goed

In de voor hen drukke tijd van corona heb ik veel medeleven van hen mogen ervaren. In alle rust en met respect is er met mijn wensen voor de crematie en het begraven van de urn omgegaan. Over alles is meegedacht en alles is naar wens gegaan. Alle zorgen zijn mij uit handen genomen en het was keurig geregeld zoals ik dat graag wilde.

Een heel goed gevoel.

Zeer goede begeleiding en alles goed verzorgd. De hulp die ik nodig had heb ik gekregen. Prima allemaal.

Alles goed geregeld op 1 klein dingetje na

De teveel grafrechten zouden nog wat worden terug betaald De gemeente had een foutje gemaakt Tot nu toe niets van gehoord

Onze ervaring met Rebel was uitstekend!

Wij zijn zeer vakkundig bijgestaan door mevrouw Terlouw. Overal was aan gedacht en tot in de puntjes verzorgd. Wij kunnen terugzien op een prachtig afscheid.

Prettige ervaring met deze begrafenisondernemer

Goede begeleiding, flexibel, kunnen zich inleven van de wensen van de overledene. Tonen respect en zijn modern. Onze ervaring is gewoon uitstekend!

goede begeleiding in een moeilijke tijd

klein minpuntje als de begrafenis is geweest en je wilt nog wat weten word je niet altijd terug gebeld en bel je zelf terug. Maar in dagen naar de begrafenis toe is de begeleiding goed en denken ze goed met je mee

Liefdevolle begeleiding!

Vanaf het eerste contact voelden wij ons vrij om het op onze eigen manier te doen. Alles was bespreekbaar en goede ideeën werden aangereikt door Gerlinda. Ondanks het verdriet en alle beperkingen door de pandemie kijken we terug op een prachtig en zeer passend afscheid. De livestream is zelfs een zeer waardevolle aanvulling. Wat ook zo mooi was was hoe de kleinkinderen erbij betrokken werden. Er was alle ruimte voor ze om te helpen en al hun vragen werden uitgebreid beantwoord. We praten er nog vaak over.

Een hele fijne begeleiding

Prettige mensen die je rustig alles uitleggen en je op je gemak stellen.Veel begrip voor je verlies

De Ruyterstraat 7

1271 SR Huizen