Zeer goede begeleiding.

We zijn zeer goed begeleid bij het overlijden van mijn man door Monique. Monique was meelevend, meedenkend en heeft voor ons alles goed geregeld en begeleid naar onze wensen. Onze dank.

Een warm bad

Vanaf het moment dat wij voor de organisatie van de uitvaart van mijn vader kwamen te staan, kwam Maureen het huis en ons leven binnen gewandeld, schoof aan de tafel, liet ons praten en dacht mee! En daar mee wil ik zeggen dacht ECHT mee! Wat een fijn persoon om, in de fase waar je het zelf even niet meer overziet, in je leven te hebben en op een zorgzame, familiaire manier (waarin zeker ook veel humor zat want zo zijn wij) meedacht en de hele organisatie oppakte zoals wij, en mijn vader, dit voor ogen hadden.

luisterend oor, meedenkend rust

onze ervaring was echt goed, wij hadden geen idee wat ons te wachten stond, wij waren zo blij dat wij met Maureen te maken hadden die ons echt zo goed begeleiden. ze pakte de dingen op die wij niet konden en dat deed zij echt super. wij hebben alleen maar complimenten gekregen van mensen, dat de uitvaart was zo als onze moeder was. Hierbij willen wij Rebel uitvaart en Maureen bedanken voor de goede zorg voor moeders en voor ons.

Erg blij met de vriendelijke, meelevende, meedenkende en snelle dienstverlening

De bovenstaande zin zegt het eigenlijk allemaal. Ook achteraf blijft Rebel nog met je meedenken, zoals helpen bij het afhandelen van de dingen die na een overlijden gedaan moeten worden.

Kan niet beter

We zijn fantastisch opgevangen en begeleid! En alles is top geregeld en kwamen met ideeën waar we zelf nooit opgekomen waren.

Goede communicatie

Vriendelijk, begripvol, goede communicatie.

Heel goed.

Fantastische begeleiding. Zeer vriendelijk en heel meelevend.

Uitstekende interpretatie van de gevoelens van de client

Door Rebel's flexibiliteit kan aan praktisch iedere reeele wens van de client worden tegemoetgekomen.

Zo fijn met zoveel zorg, dat voelde heel goed.

Zo fijn met zoveel zorg, dat voelde heel goed. En het is niet klaar na 7 dagen zelfs na drie maanden begeleiden ze je nog steeds.

Alles goed uitgevoerd

Behulpzaam tot in elk detail

Meelevend, meedenkend en keurig verzorgd!

Voelt goed om je verhaal kwijt te kunnen , ze denken met je mee en alles verloopt super stijlvol! Heel blij om in een verdrietige periode zoveel b begrip te krijgen!

Er wordt naar je geluisterd, men denkt mee en begrijpt wat je wil.

Afgelopen periode een grote en een heel kleine uitvaart moeten regelen. In beide gevallen begreep Rebel precies wat onze bedoeling was.

Zeer zorgvuldig, respectvol en liefhebbend zijn wij behandeld.

Onze ervaring met Jeanet was ontzettend fijn. Nu is dat wellicht een vreemd woord om te gebruiken maar toch is het zo. Onze moeder werd met het grootste respect uitgeleide gedaan vanuit het hospice. De begrafenis wist Jeanet met gevoel en een ‘zachte hand’ in goede banen te leiden. Ook de nazorg is zeer zorgvuldig. Zo werd de factuur persoonlijk overhandigd en kregen we nog een prachtig geschenk ter nagedachtenis aan onze moeder. Ook de kerstkaart met ster voor in de kerstboom was een attent gebaar. We hadden het niet beter kunnen treffen met Rebel en met Jeanet.

Geweldig verzorgde crematie

Wij zijn heel blij voor begrafenisonderneming Rebel te hebben gekozen. Zij hebben een prachtig afscheid verzorgd. Onze grote dank daarvoor.

Zeer betrokken en zorgvuldige dienstverlening

Er wordt ruim de tijd genomen om de wensen van de familie te inventariseren . De uitvaart verliep bijzonder fijn en volledig naar wens

Zeer betrokken en zorgvuldige dienstverlening

Een zeer goede, warme begeleiding.

Wij hebben de verzorging en begeleiding van de uitvaart van onze moeder door Mijndert Rebel als heel prettig ervaren. De uitvaart vond plaats in een kleine intieme ruimte bij "Den en Rust" in Bilthoven, waar Mijndert op een hele prettige wijze één en ander begeleidde, ook de aanwezige achterkleinkinderen werden hier op een rustige en niet zwaar beladen wijze bij betrokken. Wij zouden eenieder dit uitvaartcentrum van harte aanbevelen.

Een zeer goede, warme begeleiding.

Hartverwarmend

Mijn moeder ,Cornèli Provoost,heeft jullie een kaart met haar dank gestuurd. Ik sluit mij daar volledig bij aan. Met vriendelijke groet Rachel Provoost

Hartverwarmend

Vanaf de eerste ontmoeting met Rebel tot aan het laatste moment een uitstekend verzorgde en prachtige crematie! Zelfs onze kleinkinderen hebben bij Rebel hun handjes (met verf) op opa’s mooie witte kist kunnen plaatsen! Alle medewerkers hartelijk dank voor het mooie afscheid van mijn lieve echtgenoot!

Professioneel en persoonlijk.

Een fijne en persoonlijke uitvaart die op een prettige wijze in overeenstemming met onze wensen kon worden uitgevoerd. Goed bereikbaar voor onderlinge afstemming.

De Ruyterstraat 7

1271 SR Huizen