Hele lieve warme mensen

Ik ben heel erg tevreden over de service! Heel veel werk is uit handen genomen. De uitvaart van mijn oma was mooi en precies volgens haar wensen verlopen. Hele lieve warme mensen met hun hart op de juiste plek.

Heel veel liefde en betrokkenheid

Ik heb enorm veel liefde en betrokkenheid ervaren van de twee dames bij het overlijden van mijn vader. Helaas ook moeten ervaren de afgelopen tijd dat het ook heel anders kan gaan bij verschillende mensen in mijn omgeving. Daarom ben ik me nu nog meer bewust hoe waardevol de begeleiding van deze dames is geweest. Twee absolute toppers!

Hele fijne begrafenis ondernemer, Nemen alle tijd voor je, vangen je goed op. Je mag ze letterlijk dag en nacht bellen. Echt toppers

Geweldig !

Een afscheid is altijd naar, maar dankzij de zeer attente en warme begeleiding van Jeanette kunnen wij met trots terug kijken op een heel mooi afscheid.

Heel goed, meedenkend en deskundig

Wij waarderen de betrokken en professionele wijze waarmee Monique en de overige medewerkers van Rebel’s begrafenisonderneming ons hebben begeleid na het overlijden van mijn moeder, onze oma. Dankzij hun goede zorgen, meedenken en steun kunnen we terugdenken aan een mooi afscheid.

Meedenkend, meelevend. Top

voldoende

Helaas zijn er nog wat dingen fout gegaan, maar vervolgens is het nadien netjes goedgemaakt.

Eerlijke en warme begeleiding

Heb het hele traject als goed ervaren. Goede begeleiding in het proces met menselijke maat.

Heel goed

Vanaf dag 1; dus na overlijden van mijn echtgenote bij het ophalen van haar en tijdens de 7 dagen en 6 nachten dat zij was opgebaard; inkl. de dag opbaring en als last de crematie. Is alles goed , familie werden uitstekend behandel door de personeel van Rebel begrafenis- onderneming werden wij al de 7 dagen dat mijn echtgenoot daar had gelegen UITSTEKEND behandeld. Namens mij en de kinderen kan ik zeggen dat alles was heel goed gelopen nogmaals een extra 10 punten voor de personeel VRIEDELIJK VERZOEK: OM MIJN IP ADRES NIET TE VERMELDEN. Reden is het hacken van emails adrs en bankrekg. Is mij ook overkomen

Zeer prettige en respectvolle ontvangst en begeleiding van de uitvaart van mijn zusje.

Professionele ondersteuning

Persoonlijke, zeer betrokken hulp tijdens een moeilijke periode van ons gezin. Niets was teveel gevraagd. Het gaf ons de juiste steun in de rug. Puntjes op de i op de juiste momenten waardoor we mijn man het afscheid hebben kunnen geven dat perfect bij hem paste.

Grote betrokkenheid en ondersteunend in een moeilijke tijd.

Vanaf het moment dat Jeanet en Renée binnen kwamen ,viel er een last van mij af .De professionele wijze waarop er gehandeld werd gaf een heel goed gevoel .De sturing in de hele periode ,waarbij constant gevraagd werd naar mijn mening en wensen ,heeft ervoor gezorgd dat de hele periode van overlijden tot de natuurbegrafenis en later nog de plaatsing van de boomschijf een onuitwisbare indruk heeft nagelaten. Dit alles maakt het rouwproces minder zwaar. Dank aan Jeanet en Renée voor alles wat ze voor mij hebben gedaan!

Een professionele en uitstekend verzorging

Vanaf het eerste tot en met het laatste contact waarderen wij het medeleven, de begeleiding en uitvaart verzorging als uitstekend. Alle contacten (met vooral Jeanet) waren bijzonder plezierig en geen moeite was haar te veel. Ook de uitvaart zelf was tot in de puntjes verzorgd. Kortom, zeer tevreden!

uitstekend

Van begin tot het eind alles perfect geregeld!

Geweldig klinkt gek maar er wird goed mee gedacht en de persoonlijke aandacht die je krijgt vind ik geweldig. Voor mij persoonlijk een fijn en vertrouwd bedrijf.

We hadden een zeer persoonlijke begeleiding en goed verzorgde uitvaart

Rebel's Begrafenisonderneming heeft ons in de periode na het overlijden en bij de uitvaart altijd heel persoonlijk benaderd. Er was voldoende ruimte om de eigen afwegingen te maken, er werden goede adviezen gegeven. Alles was prima verzorgd. Persoonlijk en professioneel gaan prima samen.

Meest empatische, respectvolle en persoonlijke verzorging.

Wij hebben de uitvaart van onze vader, opa en echtgenoot als zeer warm en persoonlijk ervaren. Alle wensen werden met de grootste zorg uitgevoerd. Wij hadden het geluk gebruik te mogen maken van de familie kamer. Daardoor konden wij op ieder moment bij onze vader zijn en in alle rust afscheid nemen, met elkaar. In een huiselijke sfeer. Ook de nazorg was heel fijn.

Betrokken en professioneel

Mijndert Rebel heeft onze familie meerdere keren bijgestaan en ondersteund.

Ondanks problemen wegens Corona heel correct geholpen

Wij zijn heel keurig geholpen en nogmaals onze dank.

Betrokken, snel en professioneel. Zeer aan te bevelen

Bijzonder gastvriendelijk en professioneel. Zeer aan te bevelen

Uitstekende begeleiding en verzorging

Vanaf de eerste opvang tot en met de afwikkeling in de dagen na het afscheid werd alles goed en professioneel geregeld en uitgevoerd. We kregen ook goede adviezen op de verschillende keuzemomenten.

betrokken en persoonlijk contact

Mijndert Rebel gaf mij vóóraf, tijdens , plus ná de begrafenis een zeer professioneel, beschaafd en betrokken gevoel. Gericht op mijn situatie en niet zómaar wéér een begrafenis. Ook de voorbereidingen en documenten waren zoals het moet zijn.

Betrokken en aangehaakt vanaf eerste aanmelding rn nazorg.

Vakkundige begeleiding Betrokken en flexibele medewerkers. Vakantievervanging werd geruisloos voor de familie gerealiseerd. Aanwezigheid van Mijdert bij de informele familiebijeenkomst na afloop van de uitvaart werd zeer gewaardeerd.

Wij kijken met een zeer goed gevoel terug op de zorg rondom het overlijden en de crematie van mijn vader. Warm en problemen werden Meteen opgelost,

Een zeer persoonlijke manier van begeleiden

Vanaf het eerste telefonische contact hebben wij met Gerlinda Terlouw te maken gehad. Zij is een zeer vriendelijke, empatische, meedenkende vrouw. We zijn achteraf bezien dan ook erg blij dat we gekozen hebben voor Rebel. Gerlinda heeft het afscheid zeer persoonlijk gemaakt. Alles is mogelijk gemaakt. Met respect en begrip voor onze wensen. Ik was bekend met Rebel omdat ik Elly Kramer ken. En mijn zus en ik weten nu al dat Rebel ook mijn vaders crematie mag begeleiden. Kortom namens mijn vader en zus een dik verdiende top waardering. Met vriendelijke groet Jacqueline Lengton

De Ruyterstraat 7

1271 SR Huizen