Komen afspraken goed na, een grote keuze in assortiment, kwaliteit eten erg goed, flexibel en erg servicegericht.
Ik bestel regelmatig een buffet bij Delight. Zij zijn altijd flexibel, ontzettend klantvriendelijk en alles is tot op heden ruim op tijd bezorgd en geplaatst. Het buffet bestaat uit prachtig opgemaakte schalen. Ruim voldoende voor goede eters, zeer gevarieerd en bijzonder lekker.
Zeer flexibel. Heerlijke hapjes
Prima geregeld, vergeten podiumdelen werden nog op tijd verzorgd.
De dames van de catering waren zeer aardig en meedenkend!
Catering was uitstekend verzorgd en erg lekker, ter opluistering van ons 25 jarig huwelijksfeestje. Vanaf 15 uur werden onze gasten verwend met petits fours, en warme en koude hapjes. Locatie café Helmers hadden we zelf geregeld. Medewerker Koen van Delight catering was ruim op tijd aanwezig en heeft met veel zorg en flair, en met goed doordachte tussenpozen de hapjes rondgedeeld. We hebben alleen maar positieve reacties gehoord van onze gasten.
n.v.t.
Het was allemaal even lekker, en het zag er mooi uit.
Goede hapjes. Goed verzorgd Komt afspraken na
Snel en flexibel
Hapjes en service zijn goed
Perfecte lunch tijdens een vergadering. Heerlijke gerechten en mooi geserveerd
de medewerkers hadden complimenten over het vlees, contact verliep prima
op tijd, flexibel, vriendelijk en lekker eten