Ik heb onlangs bij mij thuis een high-tea gegeven ter ere van mijn 50e verjaardag voor al mijn vrienden en familie. Alle 60 aanwezigen waren zeer enthousiast over de manier waarop Delight Catering dit heeft ingevuld. De hapjes, van hoge kwaliteit, de aankleding, de bediening, alles was perfect geregeld. Daarna werd alles weer keurig opgeruimd, al met al was het een zeer geslaagde middag, zeker voor herhaling vatbaar!
We hebben met onze klanten een fantastische avond gehad. Alles verliep op rolletjes en iedereen had er zin in. De hele aankleding, uitstraling, zowel personeel als locatie was top! Nogmaals bedankt!
Last minute aanvraag voor 40 broodjes bij Philips Center, top opgepakt, snelle duidelijke service. Heb de hele middag nog complimentjes van collega's gehad hoe heerlijk de lunch was geweest!
Goede ervaring gehad met Delight Catering, Eerste keer dat ze iets voor onze afdeling hebben verzorgd. Zeer goed bevallen! Betrof een internationaal buffet voor 170 pers.
Geweldig feest georganiseerd door DELIGHT CATERING. onze afdeling (450 pax) hebben een fantastische avond gehad. extra wil ik nog even benadrukken dat de invulling van entertainment/ artiesten perfect aansloeg op onze wensen.
Vriendelijk en helder contact tijdens het offerte traject, Goede feedback en leuke ideeën voorgeschoteld. Nogmaals dank namens het hele team.!!
Bedankt voor jullie uitstekende service
betrouwbaar en prettig, het eten was van zeer goede kwaliteit.Vers en heel smakelijk.
Goede voorbereiding, prettig contact!, lekkere en mooie amuses, mooi ingericht, netjes achtergelaten. tot volgende keer!!
Hebben al verschillende ervaringen met Delight en altijd heel plezierig mee gewerkt en uiterst goede kwaliteit. Thx.
Super leuk en gezellig sinterklaasfeest gehad met al onze collega's . Nogmaals bedankt! Tot volgend jaar.
Leuk feest gehad
Erg gastvrij, alles is mogelijk
Goed gevulde broodjes met een breed assortiment. locatie was zeer fraai gestyleerd. Zeker voor herhaling vatbaar
Alles liep gesmeerd. Veel dank!
Altijd een feest wanneer jullie er zijn! Zo wordt dit ook ervaren door onze gasten. Veel dank weer voor zoveel heerlijkheid en vriendelijkheid!
Zeer tevreden. Alles was goed verzorgd en medewerkers waren erg behulpzaam.
Ons feestje was thuis en wij hebben nergens naar om hoeven kijken en alles was erg goed verzorgd. Bedankt hiervoor.
geen
Zeer flexibel offerte besprekingen waar door de cateraar erg goed werd meegedacht. Evenement zeer profecioneel en vernieuwend neergezet!