zie negetieve ervaring. Ik, wij zijn zeer tevreden over het geheel.
Ik heb Delight Catering als zeer professioneel en klantvriendelijk ervaren met kennis van zaken.
We hebben een geweldig kerstfeest gehad in december wat in alle opzichten gewoon perfect was!
Keurig verzorgde walking-lunch tijdens de feestelijk opnening van ons verbouwde vestiging. De voorbereiding liep goed en professioneel zodoende had ik tijdens de feestelijkheden geen omkijken naar de hele catering en kon ik mij goed op alle gasten richten.
super bedrijf!
Gaat zo voort!
Prima organisatie met goede mensen en goed eten, kortom alles tip top in orde!!!
Enthousiast familiebedrijf, creatief oplossen van problemen
Leuk team, gezellige hardwerkende familie die het bedrijf runt, zeer tevreden
Delight Catering verzorgt op het multi culti sportevenement het WK Nederland, voorheen het WK Amsterdam de totale infrastruktuur en catering op het evenemententerrein gedurende 2 dagen, 30 duizend bezoekers over 2 dagen. u kunt een kijkje nemen op www.WKNederland.nl;,de laatste editie was op 2 en 3 juni 2012 op het sportpark Middenmeer. Alles super geregeld, op tijd, geen troep enz. Bij andere gelegenheden, trouwerijen, recepties enz. heb ik dezelfde ervaring.
Zeer goed bevallen. Vriendelijk!