Heerlijke volledig verzorgde BBQ

Het was een prima volledig verzorgde BBQ met kwalitatief goed vlees en vis. Enige aandachtspunt is de hoeveelheid saus en saus in de salades. Dat mag wel wat minder. Hielden nu veel saus over en salades waren soms wat erg ruim aangemaakt met dressing.

goede kwaliteit voor een goede prijs

wat ik wel jammer vind is dat als je diverse soorten menu's besteld dat er niet vermeld word wat voor menu het is, nu moet jezelf zoeken via de website welk menu het is

Lekker, gemakkelijk en aan te raden

Voor bedrijfsevent gebruik gemaakt an AZ-BBQ. Veel lovende reacties ontvangen en goed geregeld. Super handig dat alles wordt opgehaald en je niet met de opkuis zit. Aanrader

Gewoon lekker

Net zoals de vorige keer weer een geslaagde bbq met onze bewoners gehad, het vlees en de salades zijn van prima kwaliteit. De service van A tot Z is uitstekend, kortom een prima bedrijf.

Alles is optijd geleverd en opgehaald. Alle producten waren voldoende en lekker. En geen afwas! Gewoon super tevreden! Bedankt!

compleet goede service en goede kwaliteit van de levensmiddelen producten

graag meenemen in uw organisatie: kan plastic niet meer vervangen worden voor milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal? de salades (pasta en aardappel) was wat aan de zuinige kant. De rest in verhouding tot het aantal, kwam goed uit.

Heerlijk eten, top service!

Heerlijk eten, super fijn dat je nog op korte termijn bestellingen kan plaatsen. De service is geweldig! Helemaal fijn! Al meerdere keren besteld bij A-Z BBQ en steeds super tevreden!

Het was allemaal wel geweldig.

De levering was keurig op tijd, vriendelijke chauffeur. Alles was goed gekoeld en keurig verpakt. Het vlees was goed verzorgd en de bbq's werkte perfect Ook het ophalen van alles was prima geregeld.

Ontspannen genieten van een goed verzorgde BBQ

Voor het eerst een bestelling geplaatst en zeker voor herhaling vatbaar. Goed verzorgd, ruim voldoende en heerlijk eten. Alles smaakte prima. Fijn dat de spullen nadien weer worden opgehaald.

Gewoon weer perfect!

Al voor de zoveelste keer BBQ besteld bij A-Z en ook nu weer niets op aan te merken. Alles volgens afspraak en goed gekoeld geleverd op de afgesproken tijd. Ga zo door A-Z!

Uitstekend.

Ze waren helaas een uur later dan angegeven tijd, voor de rest geen klagen, was prima als vanouds.

Prima vlees en ruim voldoende!

Het vlees was lekker en ruim voldoende. De BBQ werkte goed. Zelf ben ik niet zo van de salades met veel dressing. Had graag wat meer rauwkost gezien. Fruitsalade was wat aan de karige kant. Maar verder was het dik in orde.

Heerlijk ontzorgt!

Gemakkelijk online geregeld, eten van zeer goede kwaliteit, ruim voldoende, zowel het vlees als de salades, sauzen en brood.

Service heel goed

Goede service, vlees prima, sausjes voldoende, aardappel salade en huzaren salade zeer matig. Jammer.

Prima in orde

Keurig op aangegeven tijd geleverd. Spullen schoon en in orde Lekker en ruim voldoende per portie

Zeer goed en compleet

Alles top geregeld. Alleen bij 20 man is 1 bbq net te weinig.

Heerlijk

Voor het tweede jaar op rij genoten van een heerlijke bbq tijdens ons fam weekend. Heerlijk vlees en lekkere salades

Heerlijke gourmet gehad

Wij hebben de gourmet besteld met alleen de pannetjes, geen grillplaat. Het vlees was prima, de bijgeleverde salades, stokbrood etc. ook. Enige 'min' was dat er maar 2 sauzen bij waren waarvan 1 BBQ smaak, welke wij niet lekker vinden maar dat is persoonlijk. We hebben saus bijgekocht. Van het vlees was de steak helaas taai maar dit komt waarschijnlijk doordat de pannetjes niet heet genoeg zijn om dit vlees direct goed dicht te schroeien, dat zal op de grillplaat beter gaan. Maar dat is echt het enige, voor de rest was het allemaal lekker en prima en waren wij dik tevreden. Voor herhaling vatbaar!

Kwaliteit van het vlees x en de sauzen waren super goed. Broden waren ook erg lekker. Werd netjes op tijd bezorgd en ook weer netjes opgehaald. Hulde ook voor de vriendelijke bezorgers

Lekker

Net voldoende vlees of vis voor iedereen. Voldoende salade en sausjes

We hebben heerlijk gegeten!

super heerlijk vlees, salades en sauzen, borden en alles er bij geleverd keurig volgens afspraak. Ook weer opgehaald volgens afspraak. We hebben er van genoten bij ons buurtfeest. enige puntje is wellicht dat de stokbroden zo lang zijn, dat ze niet zo in de oven passen, maar dat hebben we ook opgelost :-)

Lekker en goed verzorgd

We hebben in korte tijd 2x gebruik gemaakt van jullie service. Prima bevallen, lekker gegeten en geen rompslomp met afwas! Alles wordt keurig afgeleverd en dito opgehaald

minder dan andere jaren

Wij bestellen jaarlijks bij A-Z onze barbecue voor 10 personen. Deze keer echter waren we verbaasd en verrast door de kwaliteit en de sortering van de producten. Heel jammer omdat wij onze gasten goed willen verwennen. Het vlees; worstjes en spiesjes werden niet gegeten omdat er aan de spiesjes WORSTJES ZATEN AAN DE UITEINDEN, HEEL VREEMD. De biefstukken en varkenshaasjes waren heerlijk. De hamburgers smaakten niet als verse hamburgers. De salades; zijn nauwelijks gegeten omdat ze niet lekker waren en "dreven" in mayonaise en dressing. Ook waren de salades een vraagteken omdat ze niet gekend werden door onze gasten, zeer pijnlijk !!! We moeten nu gaan bedenken of we nog een keer bij u gaan bestellen, of niet meer. Groet, Ans Janssen.

Lekker, compleet en betrouwbare afspraken

Fijn om online alles te kunnen bestellen en onbezorgd alles te laten bezorgen en ophalen

Iedereen op ons feest vonden alles lekker, vlees salades.stokbrood enz. Levering was prima Ook de email correspondentie over voortgang levering was prima