perfect

Alles keurig geregeld en ontvangen volgens afspraak. Wordt ook niet moeilijk gedaan over afhalen. Neergezet op de afgesproken plaats en netjes afgehaald zonder dat wij thuis moesten zijn.

Goede kwaliteit

Alles was lekker, ook voldoende salade en sauzen, goed werkende barbecue.

Super goed geregeld!,

Verschillende keren al gebruik gemaakt van jullie BBQ- service, en zeer tevreden over het “ totaal -plaatje” . De volgende BBQ maken we graag weer gebruik van jullie diensten.

Geweldig goed verzorgd !

Goede salades, sauzen en een prima kwaliteit vlees. Iedereen op het feest sprak zijn lof hierover uit !!

Eten goed qua bezorging niet wat ik gewend ben

Ik had een tijdsbestek gekozen waarvoor je 20 euro extra betaal wat ik best veel vind . Het eten was er keurig netjes op tijd . Terwijl ik het gelijk allemaal aan het inruimen was vond ik het best weinig . Gelukkig vond de chauffeur dit ook . De hele bestelling bleek niet te kloppen . Na een tijd bellen kreeg ik eerst een aanbod op een nalevering . Maar ondertussen was duidelijk dat de chauffeurs de verkeerder planning hadden meegekregen . Ook dit is wel opgelost maar vond het wel sneu dat de chauffeur de schuld kreeg terwijl die heel netjes was . Hij heeft netjes zijn verontschuldigen aangeboden terwijl we van a tot z niet even een mailtje hebben gehad van sorry voor de vergissing . Daarna de andere bestelling maar weer netjes ingeruimd . Eten was prima verder

Goed verzorgt

Voldoende keuze qua salades vlees. Nette chauffeur. Had te weinig gas bij maar is super goed opgelost.

Onze derde positieve ervaring

Eerder al gebruik gemaakt van de diensten van A-Z bbq en waren daar zo tevreden over dat het nu de derde keer was dat we er weer gebruik van hebben gemaakt. Onze gasten waren er ook van onder de indruk en enkelen van hen hebben daarna zelf ook gebruik gemaakt van A-Z bbq met de zelfde positieve ervaringen. Het is van een hoge kwaliteit, hygiënisch verpakt. Ruim voldoende grootte van de porties. Vriendelijke bezorger en afhaler. Wij maakte gebruik van eigen bbq maar in het begin hebben we gebruik gemaakt van de bbq van a-Z bbq

Meer dan voldoende vlees en bijgerechten. Heel lekker

Topservice !

Bestellen is simpel, de levering volgens afspraak en de bbq pakketten waren heerlijk ! Zeker een aanrader

Ge-oliede machine.

Opmerkingen die ik hoorde: Salades is heel veel mayonaise etc. Gelijk assortiment aan salades sinds langere tijd. De Kipsaté en worst kreeg geen voldoende. Worst te pittig snel gaar, de kipsaté daarentegen moet nog verder bakken?! Vlees schotel was correct.!!! Mijn gedachte is dat de randstad mensen minder saus en meer echte kruiden erbij willen. Ik noem het vaak het IKEA-systeem toepassen. De laatste hand doet de consument zelf; bijvoorbeeld takje verse kruiden er bij. Veel succes met de company.

In een woord geweldig en voor herhaling vatbaar

We kende de omgeving niet en wisten niet waar wij het beste een barbecue konden regelen. We hebben besloten om dit bij A.Z. Barbecue te bestellen. En zeker geen spijt van gehad. Het was allemaal perfect geregeld. Het is dus voor herhaling vatbaar.

Alles was super

Alleen hadden we geen bruin stokbrood gekregen en het leek of de witte niet goed was afgebakken. Maar voor de rest was alles weer super zo als we gewend zijn van jullie.

Ruim voorzien

Goede kwaliteit!

Heerlijke mediterraanse bbq

Op tijd geleverd. Goede producten. Aan alles gedacht.

Top geregeld, goede kwaliteit!

Een super complete bbq. Met goed en vers vlees. Grote diversiteit aan salades en sauzen. Stokbrood even afbakken in de oven Bestek, borden en bbq waren keurig en schoon. Breng en haal service dik in orde. Dus een dikke 10 en voor herhaling vatbaar!!

Goed vlees en salades en prima bezorging

Goeie website. Nette service. Heerlijk gegeten

Prima geregeld en was lekker

Super goeie ervaring!

Alleen maar positief. Service was goed en eten ook erg lekker. Dus voor herhaling vatbaar.

Fantastisch geregeld en heerlijk vlees

Iedereen heeft genoten van de barbecue. Het was echt heerlijk. En er was meer dan genoeg voor iedereen, zelfs wel aan de ruimte kant. De service was ook erg goed, snel antwoord op vragen per mail en ze leverden op afgesproken tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Goed geregeld en lekker eten

Goed geregeld en lekker eten.

Top geregeld

Alles super voor elkaar! Heerlijk vlees en ook de verschillende salades zijn lekker

We hebben met onze familie heerlijk gegeten.

Het eten was goed vers en de stokbroden erg lekker! Helaas waren we niet weg van het vegetarische aanbod. Dat mag wel wat aantrekkelijker en smakelijker. Verder was alles top! Snelle en vriendelijke levering.

Alles heel goed geregeld

Levering en ophalen van de spullen zoals afgesproken en het vlees en sausjes waren heerlijk. Ga zo door

Top voor de vlees menu's, vega was een no go

Laatste 2 keren dat wij vega besteld hebben was dit onder de maat. Dus die gaan wij niet meer bestellen. De vlees menu's zijn top net als de aflevering.

Zorgeloze BBQ voor groep, zelfs in België

Voor een groep vrienden ergens in België de barbecue besteld bij A-Z. Diep in België werd alles op tijd bezorgd, incl. barbecue, gasfles, borden, etc. En later ook weer opgehaald. En dat alles voor een meer dan redelijke prijs - grote klasse.