Goed eten, fijne bezorging

Ok

Goede service, kwaliteit producten, nette aflevering, goede communicatie.

Prima bedrijf om barbeques bij te bestellen. Iedereen was tevreden. Tips: De sellerie salade ook geraspte wortel in verwerken. Geeft meer smaak en ziet er fleuriger uit. Saus mag wat minder in de bakjes. In verhouding met andere producten was er teveel saus. Dit ook zo voor de atjar. ( ui salade) .Dit was veel te veel in vergelijking met de andere producten.

Lekker gegeten en goed geregeld

Was allemaal goed verpakt en geregeld. Eten was lekker en meer dan voldoende. Werd conform afspraak bezorgd en opgehaald. Als tip: er had wat meer kruidenboter bij mogen zitten (4 stokbroden met één potje kruidenboter is uit verhouding).

Keurig verzorgd!

De bestelling is keurig binnen het tijdframe bezorgd en opgehaald. Kwaliteit van zowel het vlees als de sauzen en salades was prima in orde.

prima vlees.

helaas ging de pasta salade erg hard. zal dus lekker zijn geweest. ik weet het niet want hij was al op.

zorgloos

Makkelijk in omgang. Ophalen en brengen geen probleem. Heeft alle vertrouwen in de klant. De site is helder en overzichtelijk. Je kunt je persoonlijke wensen ook kwijt indien nodig. Fijn bedrijf om mee te werken. Maak zeker 1x per jaar groot gebruik van A-Z voor mijn werk en privé verschild dat.

was fantastisch, goede kwaliteit

was fantastisch, goede kwaliteit, bezorging volgens afspraak top

Meer dan tevreden over afspraken, service en kwaliteit hebben we genoten van superkwaliteit.

Alles was perfect klaar gemaakt en verzorgd. Smaak van de producten was geweldig. Iedereen gaf aan te genieten. Aanbevelingswaardig!

Gemakkelijk te bestellen, veel keuze, prima kwaliteit, genoeg per persoon, geweldige breng- en haalservice inclusief borden en bestek. Hoeft zelf niet af te wassen. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs per persoon. Wij hebben genoten.

Zeer correct en ruim voldoende geleverd

Ook telefonisch zeer goed bereikbaar en erg behulpzaam

Top geregeld

Goed geregeld

Heel erg tevreden

Wij zijn erg tevreden over A-Z; over de prijs-kwaliteit (lekker vlees, salades, stokbrood, etc. Erg compleet. Goede klantenservice, denken mee en fijn hoe ze ontzorgen.

Heerlijk vlees, vega en vis. Salades etc.ook top wel erg veel. Service prima, zou handig zijn als je evt. koeling bij kunt huren. Een aanrader.

Uitstekende service en prima kwaliteit

Al meermaals gebruik gemaakt van de BBQ-service in binnen- en buitenland tijdens ons jaarlijks weekend uitje met collega's. Het is erg makkelijk, de service, zowel brengen als ophalen, is uitstekend en kwaliteit van de producten is ook prima.

In één woord “geweldig”

We hebben verschillende schotels besteld en waren allemaal erg goed. Vlees en vis, alles was van goede kwaliteit en smaakvol.

Meer dan dat ik ervan hoopte.

Makkelijk bestellen, simpel de bestelling aanpassen als er iets veranderd en zowel bij levering als terughalen van kratten en bbq's alles volgens afspraak. Eersteklas vlees en het was heerlijk gekruid.

Barbecue prima, salaades en sauzen weinig, biefstukken slecht

Prima concept, echter salades voor 6 personen aan de krappe kant (1 zakje satesaus, 1 bakje kruidenboter is erg krap) Extra duurbetaalde biefstukken echter van slechte kwaliteit (vlees was niet meer mooi rood, vol zemen). Dit hebben we niet gegeten. Wellicht beter het standaard menu bestellen

Ales was perfect

Overheerlijk en gemakkelijk.

Groot gezin..alles voldoende en echt lekker. En de afwas ..doet A-Z !!! Ook heel fijn.

Wat allemaal weer super verzorgd.

Ook de gasten waren uiterst tevreden

Geweldig alles is van hoge kwaliteit

Alles perfect geregeld optijd bezorgd en nogmaals hoge kwaliteit top bedankt

Weer super geregeld!

Het was weer super geregeld, alles op tijd en het zag er weer geweldig uit en het was heerlijk. Onze gasten waren aangenaam verrast. We hebben jullie aanbevolen! Bedankt team A-Z gourmet en ook A-Z barbecue. Tot de volgende keer.

Alles tip-top geregeld

Heerlijk eten, scherpe prijzen en duidelijke communicatie. Alleen een beetje weinig sausjes!

SUPER!!!

Het was geweldig, alles is ruim voldoende aanwezig. Je krijgt een dag van te voren bericht met een tijdstip wanneer ze alles komen leveren. Dit is ook zo met het ophalen je krijgt netjes een tijdstip door voor het ophalen. Je zet het buiten neer en alles wordt weer meegenomen, nou hoe gemakkelijk wil je het hebben.

prima!

fijne service met het brengen en halen. ruime bbq en gas, keurig verpakt eten, borden en bestek. heerlijke salades, sauzen en vlees! Meer dan genoeg . we hebben er heerlijk van genoten! ( nog nooit zo weinig werk van een bbq gehad;))